Incepand de cand se pot depune actele pentru CIC, dupa 42 de zile calendaristice sau lucratoare din momentul in care am nascut?
Eu lucrez intr-o firma mica si contabila(cea care se ocupa si de astea) e cam depasita de situatie.
Indemnizatia de maternitate e concediul platit cu 85%? Daca nu am luat deloc trebuie sa las necompletat pe cerere?
Zile calendaristice.Indemnizatia de maternitate e concediul dat de medicul de familie si se plateste cu 85%. Cum adica nu ai luat deloc? Poate nu ai luat prenatal, insa legea te obliga sa iei minim 42 de zile de postnatal. Angajatorul trebuie sa-ti dea o adeverinta din care sa reiasa ca ai stat in concediul post natal minim 42 de zile.DianaD & Alexandru
in a 43-a zi calendaristica poti depunde actele pt cic.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Mie mi s-a spus de la personal sa depun neaparat cu 15 zile inainte de intrarea in CIC...Deci iti facic alculul cite zile de postnatal ai si cu 15 zile inainte de sfirsitul perioadei depui cererea la personal, cerere in care desigur e specificata data exacta de la care vei intra realmente in CIC.
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 6 S 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."