Trompe infundate

Trompe infundate | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
o amica de-a mea a fost diagnosticata in urma salpingrafiei ca are trompele infundate.. Astazi merge si la inca o procedura de analiza a trompeleor cu o camera- histeroscopie parca..
Exista operatie pentru desfundarea lor sau singura sansa e fiv?? Cele care ati fost diagnosticate cu asa ceva, ce solutii ati adoptat?

Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanuta spune:

buna ,
eu am o prietena care a fost diagnosticata la fel si dr. ei i-a facut niste instilatii cu o substanta si trebuia dupa fiecare trebuia sa aiba contact si dupa trei saptamini a aflat ca a ramas gravida deci mai exista o posibilitate , dar trebuie sa fie macar una permeabila macar putin
sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Buna! eu am avut trompele infundate ,am aflat prin 2003.De atunci am facut urmatoarele:vreo 5 HSG,1 operatie laparoscopica, 10 zile tratament Sovata,si 1 extrauterina in 2006 (cu salvarea trompei).De atunci pauza totala,nici o sarcina! Am si o deviere de col ,operatie tiroida,prolactina marita etc.Incet imi iau gandul de la bebe...Oricum,succes prietenei.De instilatii am auzit ca sunt demodate si periculoase!Atentie!Cel putin in Cluj,nu mai vrea nici un dr.sa mai faca asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

da ea nu va face instilatii..Pana la urma se pare ca una ar fi cat de cat in regula..va face un tratament un fel de stimulare ovariana astfel incat daca ajunge ceva acolo sa se prinda..
daca nu peste 2-3 luni revine la contral si va incepe fiv..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanuta spune:

super
bafta multa si ma bucur ca este numai atat

Mergi la inceput