Aspirante optimiste >20 ani (280)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by adelaalba

Cristi- monitorizarile sunt niste eco transvaginale , care iti confirma daca ai sau nu , ovulatie.

multumesc adela

eu azi sunt incantata ca ieri am facut un test de ovulatie si a iesit clar pozitiv - si chiar daca inca nu incercam sa facem bebe, m-am linistit ca am ovulatie. ca un dr mi-a zis mai demult ca daca nu ma doare nimic in timpul CM e posibil sa fie din cauza ca nu am ovulatie.

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

OANA- tu ce zici? Eu mi-am facut vreo trei luni la rand , teste de ovulatie si mi-au iesit pozitive.Daca nu as fi avut ovulatie s-ar fii pozitivat?Eu cred ca nu.tu ce crezi? Poate ai mai multa experienta in domeniu!
mersi

Mergi la inceput

Cristi, tu te referi la durerea din primele zile ale cm-ului sau la dureri pe care le ai pe perioada unui cm intreg?
pt ca eu am niste dureri destul de puternice in primele 2 zile Mai ales de spate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

ufff....

M-a sunat o prietena sa imi spuna ca ea a ramas... am felicitat-o, dar fara prea mare exces de zel... Cred ca pic in butoi rau...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adela,eu una nu am facut teste de ovulatie tip banda..
Eu fac din alea pe baza de saliva, care il cumperi o data si il folosesti la nesfarsit...
Iar eu din cate stiu, exista si probabilitatea sa nu se sparga foliculul si atunci sa nu existe ovulatie...dar nu stiu daca s-ar mai pozitiva testele..
Cum arata a doua linie? E la fel de intensa ca prima?

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput

quote:

Cristi, tu te referi la durerea din primele zile ale cm-ului sau la dureri pe care le ai pe perioada unui cm intreg?
pt ca eu am niste dureri destul de puternice in primele 2 zile Mai ales de spate!

eu nu am nici un fel de durere - nici inainte, nici dupa. de aceea nici nu stiu cand imi vine.

chiar daca merg la sport sau ceva - si dr a zis ca e semn ca nu as avea ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

buna fetelor!
Astazi trebuia sa imi vina cm,dar nu am nici un simptom,decat putina greata.Incep sa-mi fac sperante,desi nu prea e bine ca s-ar putea sa fiu dezamagita intr-un final ca si luna trecuta de altfel,dar cine stie pana la urma....
faza cu greata poate fi si psihic.

Vreau si eu sa fiu

alexia86

Mergi la inceput

Da era la fel de intensa.Am inceput cu vreo trei zile ininte de ziua in care crdeam eu ca ar trebui sa am ovulatie si a doua lunie se intensifica pe zi ce trecea.Adica se vedea f clar.
De exemplu, acum ultima data am avut asa: in ziua 12- 2 liniute clare si temp 36.9 iar in ziua 13 temp 37.1 si am facut 2 teste de ov .Primul a iesit mai palid decat cel din 12 iar la al2-lea, dupa cate ore aproape nu se mai vedea a doua linie.
Eu am tras concluzia ca s-a produs ov.Noi am prestat si in ziua 12 si in 13.

Mergi la inceput

quote:

Da era la fel de intensa.Am inceput cu vreo trei zile ininte de ziua in care crdeam eu ca ar trebui sa am ovulatie si a doua lunie se intensifica pe zi ce trecea.Adica se vedea f clar.
De exemplu, acum ultima data am avut asa: in ziua 12- 2 liniute clare si temp 36.9 iar in ziua 13 temp 37.1 si am facut 2 teste de ov .Primul a iesit mai palid decat cel din 12 iar la al2-lea, dupa cate ore aproape nu se mai vedea a doua linie.
Eu am tras concluzia ca s-a produs ov.Noi am prestat si in ziua 12 si in 13.

ce bine ar fi sa se prinda

Mergi la inceput

Iti multumesc CRISTI, dar nu stiu ce sa zic.Ieri am facut un test de sarcina(narcis) era ziua24 si a iesit negativ.Poate ca a fost prea devreme.Dar mai degraba cred ca nu e si maine -poimaine vin si sinistrii aia ca uratii e prea putin spus!

Mergi la inceput