Aspirante optimiste >20 ani (280)
Raspunsuri - Pagina 11
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by adelaalba
Cristi- monitorizarile sunt niste eco transvaginale , care iti confirma daca ai sau nu , ovulatie.
multumesc adela
eu azi sunt incantata ca ieri am facut un test de ovulatie si a iesit clar pozitiv - si chiar daca inca nu incercam sa facem bebe, m-am linistit ca am ovulatie. ca un dr mi-a zis mai demult ca daca nu ma doare nimic in timpul CM e posibil sa fie din cauza ca nu am ovulatie.
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
adelaalba spune:
OANA- tu ce zici? Eu mi-am facut vreo trei luni la rand , teste de ovulatie si mi-au iesit pozitive.Daca nu as fi avut ovulatie s-ar fii pozitivat?Eu cred ca nu.tu ce crezi? Poate ai mai multa experienta in domeniu!
mersi
adelaalba spune:
Cristi, tu te referi la durerea din primele zile ale cm-ului sau la dureri pe care le ai pe perioada unui cm intreg?
pt ca eu am niste dureri destul de puternice in primele 2 zile Mai ales de spate!
ruxandrab spune:
ufff....
M-a sunat o prietena sa imi spuna ca ea a ramas... am felicitat-o, dar fara prea mare exces de zel... Cred ca pic in butoi rau...
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Adela,eu una nu am facut teste de ovulatie tip banda..
Eu fac din alea pe baza de saliva, care il cumperi o data si il folosesti la nesfarsit...
Iar eu din cate stiu, exista si probabilitatea sa nu se sparga foliculul si atunci sa nu existe ovulatie...dar nu stiu daca s-ar mai pozitiva testele..
Cum arata a doua linie? E la fel de intensa ca prima?
Oana
Un
pentru noi...
noi2
cristi_2003 spune:
quote:
Cristi, tu te referi la durerea din primele zile ale cm-ului sau la dureri pe care le ai pe perioada unui cm intreg?
pt ca eu am niste dureri destul de puternice in primele 2 zile Mai ales de spate!
eu nu am nici un fel de durere - nici inainte, nici dupa. de aceea nici nu stiu cand imi vine.
chiar daca merg la sport sau ceva - si dr a zis ca e semn ca nu as avea ovulatie.
alexia86 spune:
buna fetelor!
Astazi trebuia sa imi vina cm,dar nu am nici un simptom,decat putina greata.Incep sa-mi fac sperante,desi nu prea e bine ca s-ar putea sa fiu dezamagita intr-un final ca si luna trecuta de altfel,dar cine stie pana la urma....
faza cu greata poate fi si psihic.
Vreau si eu sa fiu 

alexia86
adelaalba spune:
Da era la fel de intensa.Am inceput cu vreo trei zile ininte de ziua in care crdeam eu ca ar trebui sa am ovulatie si a doua lunie se intensifica pe zi ce trecea.Adica se vedea f clar.
De exemplu, acum ultima data am avut asa: in ziua 12- 2 liniute clare si temp 36.9 iar in ziua 13 temp 37.1 si am facut 2 teste de ov .Primul a iesit mai palid decat cel din 12 iar la al2-lea, dupa cate ore aproape nu se mai vedea a doua linie.
Eu am tras concluzia ca s-a produs ov.Noi am prestat si in ziua 12 si in 13.
cristi_2003 spune:
quote:
Da era la fel de intensa.Am inceput cu vreo trei zile ininte de ziua in care crdeam eu ca ar trebui sa am ovulatie si a doua lunie se intensifica pe zi ce trecea.Adica se vedea f clar.
De exemplu, acum ultima data am avut asa: in ziua 12- 2 liniute clare si temp 36.9 iar in ziua 13 temp 37.1 si am facut 2 teste de ov .Primul a iesit mai palid decat cel din 12 iar la al2-lea, dupa cate ore aproape nu se mai vedea a doua linie.
Eu am tras concluzia ca s-a produs ov.Noi am prestat si in ziua 12 si in 13.
ce bine ar fi sa se prinda
adelaalba spune:
Iti multumesc CRISTI, dar nu stiu ce sa zic.Ieri am facut un test de sarcina(narcis) era ziua24 si a iesit negativ.Poate ca a fost prea devreme.Dar mai degraba cred ca nu e
si maine -poimaine vin si sinistrii aia ca uratii e prea putin spus!