FIV 169
Raspunsuri - Pagina 9
goggy spune:
Fetelor, acum m-am intors de la dr. Multumesc pt incurajari.....am sa ma straduiesc sa fac om din foliculul asta, asa cum am primit ordin.
Mihaele imi pare tare rau dar ma bucur ca ai inceput sa gandesti mai pozitiv si nu te dai batuta.
Verga ai dreptate, mi-a zis acum ca a avut 4. Spunea ca o doare umarul de nu mai poate. Bafta multa! Nu te gandi ca ai doar 4 ovocite, gandestete ca e nevoie doar de unu ca sa obtii o sarcina! 
Sa vad ce se intampla cu IAS-ul asta. Daca nu, luna viitoare ET.
Dar, sa gandim pozitiv....dupa cum spuneam, e nevoie doar de unu.
kineta spune:
MIHAELE din suflet imi pare rau,dar sper nu stiu prin ce mijloace ca vei mai incerca macar odata,macar stii ca ai avut ovocite ,ca ti-au pus embrioni ca s-au dezvoltat,macar ai ajuns pana la bhcg,este si asta ceva ,mie mi sau taiat aripile de la inceput in toamna ,dupa punctie s-a oprit totul,nu iti poti imagina ce este in sufletul meu acum ,dar vezi totusi am mai incercat macar odata,fie ce o fii. MA gandesc nu ar fi bine sa micsorez eu doza de Diph,ce se poate intampla,ca banuiesc ca nu o sa am ovulatia inainte de punctie,ce parere aveti fetelor,ca daca marea maj au facut 1/2 de fiola de ce as face una intreaga,nu stiu ce are si profu asta...,poate ca am un ovar unic,si s-o fi gandit sa nu il stimuleze prea tare MEnogonul,si Diph,sa-l tina in frau dar nu cred,ca s-a vazut ce tare am fost stimulata in toamna.... nici un ovocit,doar chisturi,ma rog...ce o vrea DUMNEZEU.
oanademunck spune:
Si noi intram in linie dreapta, in noaptea asta bagam alea 10000 de unitatid e pregnyl si vineri la 14.45 are loc punctia si ET peste 5 zile mi-a zis clar.
mai fetelor am si eu o mare problema care se transforma intr-un mare mare stres. Daca et-ul are loc pe 26 martie, pot zbura cu avionul pa 28?afecteaza cu ceva? eu am lucrat un an la un proiect intre belgia si romania,proiectul asta este ca si copilul meu, nopti nedormite, hartogarie, munca.... si se pleca fix pe 25 (ratez plecarea cu asta m-am obisnuit )insa ma gandeam poate pot prinde macar ultimele zile, trimit un grup de 24 de belgieni din care 15 copii in ro fara translator, astia din ro ma bombardeaza cu intrebari, astia din be la fel, nimeni nu intelege ca eu raman aici din motive cat se poate de srioase! Si cu cat se apropie cu atat devin mai stresata!Eu asa mi-as comanda biletul de avion daca as sti ca nu e stiintific demonstrat ca statul la pat chiar ajuta!am un miliard de draci
whisk
Samba spune:
Luck. Ptr clamidia poti merge pe tratament cu Sumamed atat tu cat si sotul obligatoriu. Are efect garantat.O cutie de Sumamed cu 2 tablete , urmate de doxiciclina 10 zile(una/zi).Fiecare tableta de antibiotic o iei impreuna cu o tableta de Stamicin(anaerob).
CameliaBianca spune:
oana din ce stiu eu dar nimeni nu poate garanta ca e asa, la fel ca si pentru statul in pat, ca e bine sa eviti la inceputul sarcinii trecutul prin filtrele de pe aeroport.
acum si sa stai stresata cu gandul la proiect...
Blanche25 spune:
Mihaele, imi pare nespus de rau![]()
Oana medicii nu spun ca ar fi vreo pb zborul cu avionul
elenada spune:
seara buna dragutele mele.
Mihaela imi pare tare rau sincer. Capul sus si de la capat si nu iti pierde speranta lucru valabil pentru toate fetele.
Zic eu ca o sa va privesc din umbra dar nu ma pot abtine.
M-am atasat de voi si nu pot sta deoparte.
citeam ce scriati despre tratamentul pentru FIV eu nu inteleg un lucru de ce iti da domnule aceeasi schema de tratament daca prima data nu a reusit si nu a fost ok.
Ma depaseste chestia asta. de ce sa dai acelas tratament la toata lumea desi problemele si cauzele sterilitatii sunt diferite.
De ce imi nenoroceste mie ovarele de mai aveau putin si imi explodau daca problema la de sterilitate in cazul nostru este la sot.
Nu mi se pare ok si desi au descoperit de atata timp aceasta metoda suntem cred la fel ca la inceput
au 3 medicamete de stimulare care le da gramada ca doar poate poate.
sunt foarte intrigata de chestia asta.
nu mi se pare normal.
dar ce e normal in lumea asta.
oricum alta cale nu e asa ca bun rau mergem inainte.
fetelor care sunteti in focuri va tin pumnii.
Felicia ce faci cum te simti?
iti tin pumnii.
va pup dulce
elena
huski spune:
Mihaele, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie, dar eu sunt sigura ca vei reusi a doua oara.
Fetelor, eu personal sunt sigura ca 2008 este un an foarte bun pentru conceput bebelusi.
nu stiu de ce dar cred ca berzele au venit si vor veni in numar foarte mare anul asta. (cateva din prietenele mele au reusit sa ramana gravidute si se straduiau si ele de ceva vreme...) 

si bafta tuturor.
misa_21 spune:
mihaela,elenada...imi pare sincer,sincer rau!!!!
la tine[red]mihaele chiar nu ma steptam cu 2 blastocisti....uffff!!!!
ioanaguts,ti-am rams datoare cu inf. despre mine.
Am fost pe 14 la Dracea,nu a fost prea incintata de virsta mea,dar a incurajat-o hcg-ul meu de data trecuta de 27,5 si a zis ca asta e un lucru bun.Mi-a recomandat sa fac fiv cu ovule donate,ca dupa 42 acestea imbatrinesc si e mare riscul de pierdere de sarcina,dar eu stiu ca pot,asa ca nu ma las.
Mi-a venit in cele din urma ciclul luni dupa 16 zile de intirziere(7 de duphston si dupa alte 3 mi-a venit).Am facut hormonalele in z2 marti si vineri am rez.
De astazi z3 iau AC pina pe 14 apr cind ne vedem din nou pt. ca aveam un chist mititel.Nu -i bai ca am mai avut si se elimina.
Voi face inhibare cu diph de 0,1ml mi-a dat sa iau 3 cutii si stimulare cu menopur mi-a dat sa iau 50 fiole.Sper sa fie bine,caci dupa Ac si cu menogon a fost mai bine prima data(dar prea multe nu stiu ca nu mi s-a spus,era cam secretoasa dr de la sb),dar am intrerupt atunci.A 2- oara a fost cu gonal si doar 3 foliculi.
In rest sunt f. sigura ca de data asta nu mai dau gres,caci sunt mult mai informata si mai pregatita si in plus mai sunteti si voi cu care ma pot sfatui,caci eu am descoperit acest forum dupa primul fiv.
Si sper ca si cu dr sa am altfel de comunicare,caci prima data vorbeam mai mult singura.
Mult noroc tuturor fetelor care sunt in focuri si pe picior de start la un nou fiv !!!!!!!!!!