FIV 169
Raspunsuri - Pagina 20
zouzounaki spune:
[quote]Originally posted by misa_21
ZOUZOU, din cite stiu din ziua Et cite 1 pastila de 25 mg,KORA zicea ca va lua 4 zile,AVALON a luat 5 zile.Acum tu hotarasti 4 sau 5.
- - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
multumesc mult misa...poate voi lua 8
...apropos...rezultatele sint f. bune...bafta in continuare
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
arucs spune:
buna,
am nevoie de sfatul vostru deoarece vad ca sunteti foarte bine documentate.
sotul meu a facut luni biopsia si .....au gasit ceva,deci urmeaza sa facem in luna iunie FIV la noua clinica a dr.Tutunaru.Puteti sa-mi spuneti daca stiti de aceasta clinica si mai ales cum se efectueaza punctia pentru foliculi?Este dureroasa?A facut Fiv cineva cu dr. Tutunaru?daca eu nu am nici o problema oare sansele de reudita sunt mai mari?
Sper ca nu v-am suparat cu atatea intrebari si mai ales sa ma primiti si pe mine langa voi.
goggy spune:
Buna Arucs, bine ai venit!
Nu pot sa-ti spun nimic despre dr Tutunaru, nici despre clinica lui, nu am avut ocazia sa-l cunosc. Ce pot sa-ti spun in schimb este ca punctia nu doare, este facuta sub anestezie totala.
Daca sansele tale sunt mai mari..nu stiu, e relativ. Eu, de exemplu, nu am nici o problema, sotul e ok, dar nu reusim. Am 5 inseminari la activ si un fiv. Deci, nu stiu ce sa-ti zic.
Pe de alta parte, doctorita mea mi-a spus ca a avut o pacienta de 42 de ani (eu am 30), care a raspuns foarte prost la tratament (eu foarte bine), careia nu-i dadea nici o sansa si care a ramas la primul fiv. Fiecare organism reactioneaza diferit. Dar trebuie sa te gandesti ca tu vei fi o norocoasa care vei reusi din prima, nu?
goggy spune:
Arucs am vazut pe prima pagina ca pretul unui fiv la dr Tutunaru e 2000 si ca se merge pana la blastocist. Stii cumva cat se mai plateste in plus pentru asta?
zouzounaki spune:
arucs bine ai venit printre noi
...am sa te trec si pe listuta daca esti de acord
acum este tirziu,dar de maine sigur fetele care au facut fiv cu Tutunaru, iti vor raspunde din experientele lor ...punctia se face ori cu anestezie totala ori partiala..depinde de clinici...eu am facut de 2 ori punctie cu anestezie partiala...nu a durut intr-un mod insuportabil si o data cu anestezie generala..unde normal ca nu am simtit absolut nimic...in legatura cu sansele de reusita..este exact cum spunea cineva mai sus...fiv-ul este o loterie..nu stii niciodata cind cistigi...au fost cazuri si cazuri...fete cu multe sanse,sanatoase tun care nu au reusit..altele tot asa si au reusit...altele cu sanse minime de reusita si sint mamici..si asa mai departe...cazuri si cazuri...parerea mea este..ca daca e sa fie, va fi...eu iti doresc din suflet sa fi printre cele care au reusit din prima....sa "alegi" lozul cistigator..numai bine
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
zouzounaki spune:
Va invit la un nou capitol aici