Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Fetelor, v-am citit si m-ati facut sa rad.Dar hai sa raspund pe indelete: Miha insanatosire grabnica, stiu ce ru te simti si eu tot intr-o boala de vreo saptamana. Acum parca ma mai golesc de muci eu cred ca totusi sinuzita am avut ca ma doare si pe sub ochi cand ma suflu. Ma mai apuca frigurile si acum din cand in cand mai ales daca merg mult pe afara. E un vanttttt! Brrr. Si a nins azi! Si e frig!Adriana insanatosire grabnica la fete, si eu zic sa amanati lecarea daca nu sunt 100% vindecate.Bia, Ioana, nu ma dau afara din casa 2 mil deci am sa mai astept cu 3D si 4D. Oricu era mai mult un moft, citisem de un Cd cu poze si filmuet cu BB-ul si chiar voiam sa il am.De ce? Nu stiu, poate pentru ca pe Andrei nu mi l-au pozat deloc? El nu are nici o poza macar din burtica...Am sa mai astept cu eco astea performante, cel putin pana voi avea de dat 2 mil..Va fug in pat ca nu mi-e bine deloc.Paaa..........Olim, frumos baiatul foc, am vazut pozicile si am tot uitat sa iti spun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Bia, Ioana, nu ma dau afara din casa 2 mil deci am sa mai astept cu 3D si 4D. Oricu era mai mult un moft, citisem de un Cd cu poze si filmuet cu BB-ul si chiar voiam sa il am.De ce? Nu stiu, poate pentru ca pe Andrei nu mi l-au pozat deloc? El nu are nici o poza macar din burtica...Am sa mai astept cu eco astea performante, cel putin pana voi avea de dat 2 mil..
eram precisa
![](icon_smile_big.gif)
![](batutincap.gif)
mihaela cand va mutati?abia astept sa va stiu in febra amenajarilor.sa bagi poze ca sa ma inspir.poate plagiez ceva dormitor sau camera de copil
![](icon_smile_big.gif)
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Azi m-am simtit totusi mai bine, nu am iesit din casa ca e frig si a nins si la noi . Insa is fetele bolnave, au febra amandoua, Silvia tuseste si pe Diana o doare gatul.
Otilia draga, multa santatate! Poate ar fi bine sa stai acasuca pana iti trece raceala, ca nu-i de gluma. Si eu am incercat sa o ignor pana m-a pus ea in pat si e groaznic!
Bia ne mutam dupa 15 aprilie, poate spre sfarsit de aprilie. Trebuie sa si renovam putin prin casa si abia in 15 aprilie ne preda tipa casa. Mai, camerele nu le vom mobila foarte mult, fetele deocamdata vor dormi in aceeasi camera, pentru ca asa vrea Silvia(Diana ar vrea camera ei dar poate mai pe la anul), asa ca nu vom mobila in mod special. Vreau sa iau ceva rafturi si cutii de la Ikea pe langa paturi. Dulapuri nu luam ca sunt in perete si avem o camera dulap pe hol. Iar in dormitorul nostru la fel, doar un pat, 2 noptiere si veioze. Mai "greu" e cu camera de zi/sufrageria, aia trebuie mobilata si deja studiem intens probema. Vom merge la IKEA in Stockholm in 12 aprilie, cand vine mama, pana atunci ne uitam pe net ce ne-ar placea. Si ne mai trebuie ceva si pentru terasa din curte, la gratare .
Ma bucur ca ii place lui Matei la gradi, cu copiii.
Somn usor sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Mihaela sanatate maxima tuturor !!!
Poftiti la cafelutza !!!
Fetele mele parca incep sa-si revina , tare bine le trece cu aerosolul .
Poate nu renuntam la rezervare si metrgem la Brasov sambata .
Spor la treaba !
" Carpe diem ! "
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Buna fetelor. Parca se mai incalzeste afara. Am toto sperat ca se da maine liber si luni la scoala si ca voi putea sta in pat sa ma fac bine. Se pare insa ca nu. Parca sunt mai bine, cel putin nu ma mai suflu atat de des, am inceput sa fa si inhalatii cu ceai de musetel. A trece, incet, incet.In continuare ma simt rau, abia astept sa nasc!
Io nu stu cum pot spune unele femei ca perioada asta a fost cea mai frumoasa din voata! Serios, voi v-ati simtit bine? Eu si cu prima sarcina m-am simtit mizerabil toata, dar absolut toata perioada.Daca nu mi-a fost rau, m-a durut ceva, daca nu m-a durut nimic, atunci m-am umflat si mi-a crescut tensiunea de a trebuit sa ma internez, concluzia e ca a fost naspa rau. Toata lumea zice aca a doaua sarcina nu trebuie sa semene cu prima, insa va zic eu: e mai rau!
Poate ca eram mai tanara si nu percepeam lucrurile cum trebuie, insa acum e altfel. Sa vedem peste 2 luni cum a fi. Sa speram ca mai bine.Hai va las, nu va mai stresez, m-am descarcat si eu putin ca si asa nu am cui sa ma plang.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Otilia, da de ce nu stai tu frumushel acasa pe curutzu' tau???? Ce ti-or face aia statuie? Chiar pentru ca te simti asa de rau, stai macar pana biruiesti raceala, mey io nu-s gravida da' numa' ushor n-o fost sa ma lupt cu virusii astia nenorociti! Las-o incolo de scoala, ca n-o incepe si nu s-o sfarsi cu tine! si multa sanatate.
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Otilia , exista lege privind protectia graviditatii la locul de munca care spune ca poti merge la munca doar 6 ore fara sa-ti fie afectat salariul , adika mergi 6 ore dar esti platita si pontat 8 ore .
Mai ai si ore libere pentru onsultatiile prenatale . Pentru mai multe informatii intra pe topicul probleme legislative si acolo cauta postari ale lui marius si are la semnatura site cu tot felul de legi . Deci , concluzia este ca poti sta acasa in medical linistita , ai dreptul la dispensa pentru controale si poti lucra doar 6 ore . Intra si vezi , eventual listeaza sa faci dovada celor de la scoala cand iti vei depune cererea . Eu asa am lucrat si colega mea idem face acum .
Multa sanatate !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
http://www.romleas.ro/
in partea stanga a ecranului este pagina legislativa , da click pe ea , apoi dute in jos pe pagina legislativa pana la asigurari sociale si bugetul de stat , iar acolo gasesti Ordonanta 96 / 14.10.2003 .
... am gasit eu , trebuie doar studiata .....
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Fetelor, merci de sfaturi. Uite la noi de saptamana viitore e brigada 2 saptamani, chiar nu as vrea sa le dau batai de cap directorilor sa caute pe cineva in locul meu chiar acum. Asta e chestia. Nu ca nu mi-as putea lua liber. Avem niste dir f. de treaba m-ar lasa liber cand vreau numai de nu ar fi acum insp. Cat despre ore lucrate, eu nu am asa de multe ore decat intr-o sg zi, eventual dupa brigada ma gandesc cum sa imi scurtez ziua respectiva.Si mai e o chestie care ma impiedica sa imi iau liber: BAc-ul. Am clase de a XII-a care see pregatesc pt bac. Oricum daca a trebui, o sa las pe altcineva sa se ocupe de ei. Asta e!Va si va multumesc de sustinere.
diplodocus spune:
E Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, la Goteborg...
Va uitati?
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul