Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
olim spune:
mai eu m-am decissa incep iar daneza, ca am dat jos 5 kile si nu am pus decat 1 kil pe mine, si de o saptamana am dat pe cola mai rau ca drogodepedentii, si am si mancat , uneori chiar aiurea de tot, asa ca daca cineva mai vine, de maine bag dieta daneza 2 saptamani
restu?
mami si Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Din pacate la mine asta nu merge, eu nu pot bea cafea de nici o culoare (ma ia cu tremuraturi)... da' in schimb bag ceai la greu, ca tot suntem in UK (cu lapte ca asa se bea pe aici). Da' ma uit la weightwatchers si-mi place ce vad !
Tineti pumnii ca acum-acum se termina licitatia pe ebay
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
olim spune:
bafta pe ebay, ce licitezi?
eu beu ceai si carneaam inlocit-o cu carne de pui ca numanac nici miel si nici vita, oricum nu e mare diferenta.
mami si Alex
DarkBendis spune:
eh... fost-au o pereche de pantofi de la un ebay-shop... da' nu i-am prins. Si mai stau cu ochii pe o poseta Longchamp... dar mai e vreme pana sa-i vina randul.
olim spune:
sa ai multa bafta, eu am vrut sa iau data o rochiede mireasa cu 1 euro darm-am razgandit
am sa dau si eu un ochi daca tot veni vorba
restul pe unde sunteti mai fetelor
mami si Alex
Bimilit spune:
andra livreaza si in romanik?ca m-as risca si eu la licitatii.
olim io-s fan cola.doamne is cocacolangioaca inraita.n-am baut apa de ani de zile , da ssst sa nu ma auda nimeni.io si cand is beteaga ma dreg cu cola.am incercat sa renunt da nu am putut , ca am intrat in sevraj
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
si io is disperata cu cola, numa cand am fost gravida cu alex am renuntat la ea, in ultimele luni, si cat i-am dat tizti da amu
daca veni vorba de ebay, tocmai i-am cumparat lui alex un premergator nou la 15 euro, astept sa mi-l trimita
mami si Alex
DarkBendis spune:
Unii livreaza si in Romania , altii nu. Depinde de seller. Oricum, merita incercat, daca gasiti ceva ce va place, intrebati. Eu nu am avut niciodata probleme cu ebayul, dar intotdeauna am cumparat doar de la persoane/magazine din UK, unde sunt si eu.
Mmmmm cola... mmmmm... noroc ca nu am in casa hehe
Hai ca va las ca incepe filmul (Kill Bill 1)
O seara faina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Helau helau!
Venii si io in fapt de seara/noapte...asa e, am fost la masa la profa fetelor, am povestit oooo gramada si am mancat papa bun. Nea ca am mancat miel, da' nu pulpa nu stiu ce o fost da' mi-a placut.
Otilia, e fiziologic sa dormi mai ales in primele luni de sarcina. Organismul secreta in aceasta perioada hormoni speciali si pana se obisnuieste cu aceste schimbari e normal sa iti fie somn si sa dormi.
La noi e zapada, am primit imprumut o saniutza si maine mergem sa se dea fetele. Noi n-am cumparat, am tot asteptat zapada care ne-a luat pe nepregatite .
De cand suntem in Suedia, Ovi a luat multe de pe e-bay(cel suedez). Foarte faine preturi si produsele OK. Bicicletele toate 3 sunt de acolo, laptopul lui la fel, routerul de internet pentru laptop-uri si ala. Am mai dat si chix cu primul router, nu mergea...i-a scris ovi e-mail tipei si i-a trimis banii inapoi. N-a vrut routerul, a zis ca nu mai are ce face cu el si nu l-a mai folosit de o vreme, a crezut pe cuvant ca nu mergea. Apoi cu un cititor de carduri foto/telefon pentru computer, era nou-noutz(sigilat) dar nu l-am putut instala, nu voia nicicum. La fel am primit banii inapoi, dar a ramas si cititorul la noi...noi am ramas uimiti de promtitudinea vanzatorilor, nu ne asteptam sa returneze banii.
Pumpici, mai stau putin pe aici...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
eu am cumparat de pe ebay españa, ca din alta parte nu prea am incredere plus ca pachetaria e mult prea scumpa si nu cred ca merita uneori.
mai dau un ochi pt ALEX.
noapte buna tuturor
mami si Alex