Condica Salajencelor (41)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
multumesc de cafei.
mihaela si olim sarbatori fericite .
ioana ce presimtiri?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Uite si eu pe baricade.Fetlor e normal sa dorm atat? Aseara pe la 6 m-am pus in pat si m-am trezit dimineata la 9. Si de la 10,30 pana acum. Inca m-a intrebat Vlad: mai poti dormi? E normal? Parca cu Andrei nu dormeam atat. Acum nu imi pot tine capul drept.
Singura data cand nu mi-e rau e cand ma trezesc. Daca fac gresala sa mananc ceva, gata! Apoi ma culc sa nu simt raul, si tot asa, cercul vicios e gata! Macar de ar fi vreme buna de iesit afara. Azi a plouat toata ziua. Ioana, chiar asa, ce sentiment? Hai ca m-ai facut curioasa!
si o duminica frumoasa tuturor!
olim spune:
otilia, sa stii ca si eu la inceput cu Alex numa as fii dormit, si bagam toata ziua somn, apoi spre sfarsitul sarcinii luna 8 si 9 dormeam cate o juma de ora pe noapteasa ca profita acum ca nu stii ce te poate astepta.Am avut noroc ca Alex nu m-a trezit mult noaptea, dar inca nu-i tarziu
pupam fetele si va dorim o duminica faina
mami si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Da, m-am gandit si eu insa nu pare a fi o idee buna atata somn...Las' ca de maine nu oi avea vreme de dormit. Si ma enerveaza vremea asta de numa... Ne-a tinut in casa toata ziua...Hei! Io bag de seama ca voi sunteti pasari de noapte ca numai noaptea va conversati...
Sau nu vreti sa vorbiti cu mine?
silvana_salajan spune:
Olim, pe aici sunt, numai a trebuit sa am grija si de ai mei asa putin, azi. Cami, ce ai pregatit de Paste? Banuiesc ca le tineti pe amandoua.
Hai spune, ce bunatati a mai facut Zsolti?
Ce faceti???????????? Umblati la stropit?
olim spune:
aici nu se umbla cu stropitul
lanoi bate tare vantu si nu am putut iesi din casa, maine avem zi grea, trebe sa m du sa vad de somaj, la cumparaturi, la avocat, o sa ajungem acasa tare obositi.
mami si Alex
Bimilit spune:
revin mai pe seara.ma solicita praslea.
oti,io cu ambele sarcini am dormit fff mult .de fapt io mai multam dormit.
cami hai mai des la noi.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi