Condica Salajencelor (41)

Condica Salajencelor (41) | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de claudiasabou- mami de silvana_salajan - mami de si giulia_71 - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de MAMICIcu 2 BB-icimihaela_s - mami de anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiDarkBendisPrieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dupa cum va ziceam, va astept cu povesti. Azi sunt mai bine cu raceala mea, dar ma lasa capul. M-am pus acum un ceas un ceai la fiert si l-am gasit maiinainte. Sa va spun ce harcica am fost azi: Mi-am sapat in fata casei si mi-am pus niste flori fix inainte de a vezi gheata. Noa amu ma simt rau, da asa imi trebuie.Va si va astept cu impresii de primavara.

Mergi la inceput

Amu recitii ce am scris mai sus. Nu ma bagati in seama, ca am scris cu picioarele. Dar totusi, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti tu vrei sa ieie bataiece te-o apucat harnicia amu
noi am terminat cursul seara asta, si am fost toti la obere si o cola, normal ca n am rezistat si am tras o cola
in rest nimic nou, am maternitate pana miercuri, apoi sa vad daca imi dau astia somaju, sa speram macar cateva luni
va pup pe toate ca mergem la somnic, ca alex e rupt saracutu de el

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buuuun - azi am incheiat nivelul 2 al cursului de italiana (evening classes). Si a fost incheiat in mod fabulos, cu tiramisu, castane glasate, ciucalata, biscotti, si ca sa nu ne stea in gat vin si limoncello. Eh, si uite asa se duce si dieta mea pe apa sambetei...da' noi sa fim sanatosi! Inclusiv muzica am avut - azi am descoperit si noi ca una dintre colegele noastre e de fapt o cantareata renumita din zona, iar ea si partenerul ei de scena si viata ne-au dat un mini-recital. Deci: o seara faina de tot!

Buona serata la toata lumea!

Andra

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Vai fetelor cat va invidiez. Aici viata sociala=0. Va astept la o cafea si un ceai. Cedez cafeaua mea cui doreste sa o bea, ca doar daca ii simt mirosul ma apuca greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Felicitari lui olim si Andrei pentru reusitele lor !

Otilia mersik de cafelutza , las-o mai moale cu treburile k nu e bine .

Bia , ce mai zici de Matei cu gradi ? S-a acomodat ? Plange dupa tine ?

Eu is nacajita ca Paula si Andreea sunt iar bolnavioare , tusesc de mama focului si pe sambata avem rezervare la aquapark la Brasov . Sper sa-si revina .

O zi frumoasa sa aveti !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Buna fetelor.Adriana, chiar asa aglomerat e parcul ala de distractii de v-a trebuit rezervare?Hai ca am si io o dambla: ati auzit voi in Salaj de ecograf intravaginal? Sau ma rog asa ceva. Eu nici macar nu am auzit de asa ceva, am ramas tampita cand am vazut ca unele fete merg la un astfel de eco. Mi se pare ca ii mai zice si 3D. Haideti, spuneti-mi daca exista asa ceva.Merci. Adriana, poate o intrebi tu pe L. daca a fost la un astfel de eco. vad ca iar vine ploaia. Si mi-e un somn... cred ca pana la 6 crap aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

otilia se ecsista dara si-n zalau asa ceva.la clinica de pe sf.vineri.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bia, la ce Dr. si la ce pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

otilia, eu aici primul ecograf dupa ce am aflat ca sunt insarcinata era ecograf intravaginal.Ecograful intravaginal nu este 3d toate au intravaginal, adica se cupleaza o sonda care se introduce in vagin si pe ecran apare tot interiorul.Cand sarcina este mica e cel mai recomandat, mai ales ca e asa mica sarcina ca la un ecograf normal nu s-ar vedea mare lucru.Daca stai cuminte nici nu o sa simti nimicNu stiu cat e pretul in romania ca aici am facut la stat si nu am platit nimic.
Cred ca am fost destul de explicita
mami si Alex

Mergi la inceput