1.felii de bagheta peste care punem cascaval ras,amestecat cu ou si/sau cu o felie de bacon/file si bagate la cuptor 10 min pana cand se rumeneste
2. clatite
3. friganele (paine inmuiata in lapte si tavalita prin sos de snitel)
4. gogosi cu aluat nedospit .
5. pastame,dulceturi,branzeturi...
Din pacate doar duminica ne permitem ... in restul saptamanii nu gasim loc de mic dejun.
Mi-ar place
Alina
a fi om e lucru mare ...
Cum sint clatitele marocane?
Friganelele cred ca sint ceea ce in sua se numeste french toast. dar puneti si zahar pe ele nu? Suna bine, multumesc de idei.
Anamaria, am facut frittata. din pacate n-am avut vas de fonta ci am facut in cel de ena dar e pericol sa se sparga direct pe aragaz. Tot fonta e sfinta.
French toast-ul pe care l-am mancat cand am fost in State nu seamana deloc cu friganelele. Friganelele sunt sarate oarecum, se fac din paine obisnuita. French toast-ul (cel putin cel pe care ni-l servea noua) era dintr-o paine dulce, semana extrem de mult cu un cozonac simplu, fara umplutura (era si foarte galben, ca o coca cu ou). Eu friganelele le dau doar prin lapte si ou batut, nu mai pun faina, ca este destula faina in paine, si le mancam in special cu mancare de mazare. French toast-ul il mancam cu sirop de artar.