ochelari ptr soferi?

ochelari ptr soferi? | Autor: babyyy

Link direct la acest mesaj

citeam o reclama despre niste ochelari ptr soferi,mareste vizibilitatea pe timp de noapte,ceata etc.
voi ati cumparat?chiar sunt buni?

pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu am probat o pereche dar nu miam putut permite sa cumpar (cam 600dolari) . dar iam pus pe wishlist, cei normali pe mine pa deranjeaza la condus si de f multe ori ii arunc de la ochi si nu port. p cand cu aceia, cred ca ias purta si in somn. deci sunt buni, dar bine daca ititcumperi ii probezi si o sa-ti dai seama.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am avut o pereche (dar nu costau 600 $ !!!) si, daca la inceput eram incantat, am constatat ca eram doar entuziasmat. I-am aruncat. Nu-s buni de nimic.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Eu ti-as recomanda ochelari cu lentila polarizata, nu neaparat unii special pentru condus... Elimina reflexiile aiurea de pe parbriz si luneta.

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Eu ti-as recomanda ochelari cu lentila polarizata, nu neaparat unii special pentru condus... Elimina reflexiile aiurea de pe parbriz si luneta.

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

In urma cu o saptamana mi-am cumparat o pereche de astfel de ochelari si sunt f.multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Unde se gasesc?

Ma deranjeaza f tare la condusul noaptea farurile din directia opusa. Chiar discutam cu sotul ce bine ar fi daca ar exista ceva ochelari pt condusul pe timp de noapte......si el radea de mine....! poate am noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Pentru noapte trebuiesc unii speciali. Uite aici http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/105-6851989-2469247?url=search-alias%3Daps&field-keywords=night+driving+glasses&x=0&y=0

Ai ce sa alegi din trei pagini. Se face comanda si probabil vei mai plati vama la ei, nu mult, ca nici valoarea lor nu e cine stie ce. Oricum, aia mai scumpi sunt mai buni... :)

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mersi monica. tare as vrea intai sa-i incerc sa vad daca nu ma mai deranjeaza farurile din fata.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si-a cumparat cineva ochelari din Romania? Sotului meu ii plac foarte mult si ma gandeam ca ar fi un cadou perfect de mos.

Sau daca aveti asa ceva ce firma sunt?

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Cei cu lentila polarizata sunt buni pentru zi, ii recomand si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am gasit pana la urma lentile Hoya pentru condus noaptea. Trebuie sa fac comanda si sa aleg ramele.

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput