Termometru pentru temperatura bazala?

Termometru pentru temperatura bazala? | Autor: daro26

Link direct la acest mesaj

Buna!

Luna asta trebuie sa-mi iau temperatura bazala. Ma trezesc frumusel cam la aceeasi ora (si in week-end ), dar as vrea sa-mi usurez putin "munca" cu termometrul si sa-mi iau unul electronic. Am inteles ca sunt termometre electronice care fac "bip" cand au terminat de luat temperatura si retin cateva temperaturi (ca sa nu ma mai straduiesc sa deschid ochii de-a binelea :)). As vrea sa fie si foarte exact pe deasupra. Si nu prea mare, pt. ca imi iau temperatura vaginal.
Va rog mult sa-mi recomandati un termometru de care sunteti multumite. Si eventual sa-mi spuneti de care sa ma feresc.
Azi as vrea sa fac "achizitia importanta". Daca se considera cumva publicitate, va rog sa-mi dati raspunsurile pe PM.

Sa aveti o saptamana excelenta!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna,
Eu mi-am luat unul de la samsung, din farmacie dar cred ca gasesti si in magazinele de electronice. Este mititel, cu varful mobil si retine valoarea temperaturii (la urmatoarea deschidere iti afisaza ultima temperatura citita). Face beep cand termina de citit, citirea dureaza aprox 5 secunde. Daca dai cautare pe net sigur gasesti multe informatii despre diverse termometre.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Multumesc pentru raspuns, Felix!

Mergi la inceput

Cu placere,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Am inceput si eu sa imi iau temperatura bazala dar eu nici nu stiu cat ar trebuii sa fie!dar din cate am inteles eu de la voi ,se ia dimineata nu???eu mi-am luat-o seara si am avut 36cu 8,in zilele 5,6,7,8.De acum inainte mi-o voi lua dimineata !

Mergi la inceput

Iubita, temperatura se ia dimineata, la aceeasi ora, inainte de a te da jos din pat, inainte de a face orice altceva. Eu imi tineam termometrul pe noptiera si cand suna ceasul imi si luam temperatura. Iti trebuie cam 2-3 luni ca sa vezi exact cand ovulezi. Ca sa interpretezi bine cred ca trebuie sa asociezi temperatura luata in fiecare dimineata cu mucusul cervical. La ovulatie este alunecos, filant (adica daca il prinzi intre 2 degete se intinde usor, fara sa se rupa) si aproape transparent. Arata ca albusul de ou.

Eu am renuntat la metodele astea pentru ca, oricum, nu sunt prea concludente. Cel putin la mine temperatura era tot scazuta iar ovulatia era prezenta pt ca a vazut doctorul la echografie endovaginala (m-a monitorizat din 2 in 2 zile si a vazut atat cresterea foliculului cat si spargerea sa).

Felix

Mergi la inceput