Clipe de viata 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata dragele mele!
O cafea, un ceai ceva?
Alexa, deschide-ne maica capitol nou ca ne lungim prea mult la vorba, nu gluma...
Kitzy, lasa curatenia...Tu trebuie sa te odihnesti acum...Ca dupa aia, mai putina odihna...
Eu am avut cateva zile pline...La sfarsitul saptamanii sper sa se termine toata nebunia cu musafirii mei...Plus ca am avut de invatat, si nu sunt multumita deloc de studiul meu...Vedem maine ce-oi face la examen....Poate am noroc sa pic pe subiect!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau bafta maine la examen!!!! Tin pumnii! De la cat ai?
Eu maine dimineata ma duc la monitorizare si dupa-aia la dr sa mi-o citeasca, dar daca se nimereste sa ai in perioada aia examenul, iti tin pumnii in minte
Am terminat de facut camara, trebuie facuta si curatenia asta, asa mai incetut acuma, dar trebuie facuta, o sa ma odihnesc intre 2 treburi, si-asa le fac numai pe rand si ma ajuta si sotzul foarte mult. Acuma nu sunt de portelan numa sa stau jos

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Pe unde umblati?Chiar nu mai bantuie nimeni pe aici?

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Caludela eu bazai dar tarziu cand reusesc sa prind si eu pc-ul ca sotul nu se dezlipeste de calculator nici acasa nici la serviciu...

Mi-e f greu ca nu mai reusesc sa comunic cu voi cat timp sunt la servicu dar poate se remediaza problema asta...cel putin asa sper ca astia de la noi de la firma parca-s din epoca de piatra... pupincuristi, milogi si plecati cu sorcova...
Nu-mi place deloc ca m-au mutat la alt birou, intr-adevar nu mai lucrez in ture dar nu-mi place sa stau sa ling hartoage toata ziua...
Si am o colega de ma doare capul...o mironosita care toata ziua se plange ca are o groaza de treaba dar nu fac nik...
Ma descarc si eu cand vorbesc cu voi ca nu am cu cine sa vorbesc despre problema asta...tuturor de acasa li se pare ca am apucat pe Dumnezeu de un picior...

Gata ca m-am plans destul!!!

http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png

Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ce mai faceti fetelor?
In sfarsit de azi se mai incalzeste, ieri a suflat un vant de am crezut ca ma ia de pe picioare.

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!!!
Cap.nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118681

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput