Clipe de viata 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Clau, tinem pumnii...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo nu-i musai sa ramana tot asa, inca are loc sa mai faca tumbe, dar oricum nu cred ca o sa ai probleme in privinta asta, a mea e tot in fund de cand o stiu

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Alexaaaaaaa,
LA MULTI ANI!!!!!

Asteptam
si
si iar
si iar

Dar inainte de toate, sa fii tu sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ca mama lui.
Sa nu iti pierzi niciodata veselia
...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Alexa.......

La multi ani !!!

8 Kg pierdute....mai am inca 6 de pierdut....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alexa

-dutza frumoasa la multi ani! Sa nu te schimbi niciodata ca lumea are nevoie de zambete!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bujo

Kitsy la mine e deja in pozitie de nastere Si nu cred ca se mai intoarce cu capul in sus de acum.

bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

se mai poate intoarce inca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Si-acum sa va zic cum a fost ieri la medic: mi-am facut monitorizarea, a zis ca a iesit foarte buna
Diana e tot neintoarsa dar ma asteptam la asta, DPN-ul a ramas tot la mijlocul lui aprilie, mi-a zis ca daca ma apuca travaliul noaptea, s-o sun la orice ora, are telefonul deschis, dar sa insist
Mi-a mai zis ca daca durerile o sa fie nasoale o sa-mi faca peridurala daca vreau si in mod normal o sa mergem pe nastere naturala, poate se intoarce bb in timpul contractiilor, daca nu, la orice mic semn de suferinta fetala intram de urgenta in cezariana. O sa fiu monitorizata pe tot parcursul travaliului. A zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar baga direct la cezariana, dar nu se poate, pt ca acordul de cezariana trebuie semnat de cineva de mai sus si fara aprobarea aia nu se poate, asa ca ma resemnez. Mi-a zis ca as avea bazinul foarte bun pt nastere, dar la ce folos...?
In rest suntem ok amandoua, lichidul e in cantitate normala, prichindeaua foarte voioasa, si cam atat. Saptamana viitoare ma duc iar la monitorizare.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Neata!
Si-acum sa va zic cum a fost ieri la medic: mi-am facut monitorizarea, a zis ca a iesit foarte buna
Diana e tot neintoarsa dar ma asteptam la asta, DPN-ul a ramas tot la mijlocul lui aprilie, mi-a zis ca daca ma apuca travaliul noaptea, s-o sun la orice ora, are telefonul deschis, dar sa insist
Mi-a mai zis ca daca durerile o sa fie nasoale o sa-mi faca peridurala daca vreau si in mod normal o sa mergem pe nastere naturala, poate se intoarce bb in timpul contractiilor, daca nu, la orice mic semn de suferinta fetala intram de urgenta in cezariana. O sa fiu monitorizata pe tot parcursul travaliului. A zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar baga direct la cezariana, dar nu se poate, pt ca acordul de cezariana trebuie semnat de cineva de mai sus si fara aprobarea aia nu se poate, asa ca ma resemnez. Mi-a zis ca as avea bazinul foarte bun pt nastere, dar la ce folos...?
In rest suntem ok amandoua, lichidul e in cantitate normala, prichindeaua foarte voioasa, si cam atat. Saptamana viitoare ma duc iar la monitorizare.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

lasa ca o sa fie bine cu toate ca eu stiu ca daca bb nu e intors imediat ti se da acordul de cezariana

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Kitzy, am eu un feeling ca va fi totul bine...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alexooooooooooo

LA MULTI ANI!!!!!!!

Sa fi sanatoasa, fericita, sa ai o sarcina si o nastere usoara si un bebel sanatos si frumos.

Multi de la mine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
14+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput