trusoul pt nou nascuti
va rog sa ma ajutati cu o mica nelamurire.
In septembrie 2008 voi naste un bb , vreau sa aflu daca se mai acorda trusoul pentru nou nascuti in valoare de 150ron
Raspunsuri
CameliaBianca spune:
se da dar nu stiu daca haine sau bani, eu trebuie sa-l iau prin mai odata cu prima de nastere sau cum se cheama (cea de 200 RON). o prietena care a nascut anul trecut a primit hainute parca dar nu erau cine stie ce.
acina spune:
Anul trecut la sfarsitul lui martie , a nascut sora mea.A luat 200 lei prima de nastere si 150 lei trusoul bebelusului. S-a schimbat ceva intre timp?
Anca 29 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
bb_yasmi spune:
cred ca depinde de la oras la oras. in TM se da 2.040.00 prima de nastere si 1.500.000 lei trusou.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ancaguran spune:
merci, fetelor
pentru a obtine prima de nastere si trusoul pt bb unde trebuie sa merg si ce acte sa prezint?
sper ca nu va stresez cu intrebarile mele
acina spune:
Noi am fost la Protectia copilului, am facut 2 dosare.In general iti zic ei ce acte iti trebuie pentru fiecare dosar.
Anca 30 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
alinagr31 spune:
toate mamicile primesc acest "trusou"? si cele care iau si cele care nu iau indemnizatia?alina
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by alinagr31
toate mamicile primesc acest "trusou"? si cele care iau si cele care nu iau indemnizatia?alina
da.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007