Tricou intrat la apa

Tricou intrat la apa | Autor: Nerantula

Link direct la acest mesaj

Am cumparat un tricou (maneca lunga) de firma (garantia calitatii!) pe care l-am spalat la masina la 60 grd. ... au intrat manecile la apa .. mai pot face ceva sa revina la lungimea initiala?

12+

Liniuta noastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu, dar daca nu e din material gros taiei minecile si va rezulta unul cu mineca scurta.Acum se poarta si cu marginile nefinisate.Mi s-a intimplat si mie o data cu un tricou de la big star, dar a intrat la apa nu numai la mineci.Deci la tine e un caz fericit.Eu stiam ca daca are in compozitie lina 100% se comporta asa.Citeste si tu la textura.Si pe viitor citeste si tu pe eticheta ca scrie la ce temperatura sa-l speli sau nu te mai baga la lucruri asa complicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Initial creeata de Nerantula

Am cumparat un tricou (maneca lunga) de firma (garantia calitatii!) pe care l-am spalat la masina la 60 grd. ... au intrat manecile la apa .. mai pot face ceva sa revina la lungimea initiala?

12+

Liniuta noastra

din experienta stiu ca tricourile nu se spala mai sus de 40.ia vezi eticheta de curiozitate.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

......... sau nu te mai baga la lucruri asa complicate.

dulcetica

Ce-am mai ras!

12+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iusti_t spune:

Si eu am patit-o nu mai poti face nimic doar sa-l dai cuiva care vrea sa-l poarte asa cu maneca 3/4 sau sa-i tai manecile si sa-l faci cu maneca scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Chiar ca sunt curioasa si eu ce scrie pe eticheta ?
cate grade?

Lorellay 5+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

de obicei tricourile se spala la 40 grade, prosoapele pe la 60... ma rog, asta-i teoria mea

eu ce-ti propun, daca ai respectat conditiile de spalare, daca scria ca se poate la 60 si s-a intamplat "nenorocirea" mergi cu el la magazin sa iti dea altul! ameninta cu OPC!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Fa-l cadou...eu ma patit-o de n'ori cu camasi de la firme mari ,100% bumbac,bagate in apa rece in prealabil,apoi spalate la programul de "spalare manual" ,cu centrifuga 0,si imi ieseau cu o palma mai scurte,eu m-am lecuit dar barbatu' nu...asta e! Dau cite 300 de lei pe o camasa,pe un tricou,dar daca nu e "calitate" nu mi le poarta,sta in 5 camasi,2 perechi de blugi,etc si nu le imbraca de fel!Asta am in batatura,asta suport!Oricum citeste cu atentie eticheta,ceea ce nu e facut in tara(adus de afara),suporta multe in functie de pret!!!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Da, ce bine ar fi sa existe o solutie de revenire dupa ce au intrat la apa...
am patit-o si eu de multe ori

Eld, mami de printesa si (35s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Dar pentru pulovere de lana stiti vreo solutie de expandare?

Mergi la inceput