Va rog,vorbiti cu mine!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Incognito imi pare rau ca treci prin asa ceva,din pacate multe trecem prin kinurile soacrei
Nici pe mine nu m-a vrut nici soacra nici cumnata,mi-au facut zile amare,cind am ramas gravida nu s-au bucurat,nici ele si nici nepoata sotzului,dar le-am lovit acolo unde le doare cel mai tare..adica le ignor..nu vorbesc cu ele,si am noroc ca stau la 2500 de km de noi..
Si acum daca nu s-au bucurat de nepot,nici n-o sa-l vada des..
Cind am nascut,am nascut cu cezariana,nu am avut cine sa ma ajute,si draga de soacra a zis ca nu poate sa vina sa ma ajute ca tre sa aibe grija de fiica.sa care avea 45 de ani si de nepoata care avea 18 ani,sa fie ele sanatoase..
Cind s.a oferit sa vina sa aibe grija de asta mic,am zis ca nu multumesc ma descurc singura..ca si pina acuma

Deci sa nu ma mai lungesc pe subiectul tau,IGNORALE,nu-ti mai cere scuze in fata lor caci tu nu ai gresit cu nimic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Draga mea Incognito,sunt aproape in aceesai situatie, doar ca cumnata si soacra de care vorbesti, pentru mine sunt sora si mama mea!!Indiferenta e cel mai bun tratament.
Eu deja am inceput sa-l aplic!Fa si tu la fel!
Importanta e relatia cu sotul tau si familia pe care o formezi impreuna cu el .Restul...e apa de ploaie!
Mult noroc si liniste sufleteasca!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Chiar azi,am inlocuit fetita din mine cu o femeie.O femeie care stie ce vrea.Si va sti si mai bine pentru ca se va apleca asupra ei cu iubire.Asa cum nu a facut-o niciodata pentru ca nu a invatat-o nimeni.Mi-a fost frica tot timpul sa deschid usa femeii din mine,mai mult!o sufocam tot timpul,ingrozita, dar uite!,ajutata fiind si de voi,am reusit sa o deschid.

tu insati esti cel mai bun prieten al tau... daca iti dai sansa asta.

Elise & BBLisa

Ma gindesc ce bine ar fi daca noi toate,fiecare in parte,ne-am oferi tot timpul sansa asta.

E liniste!Liniste!Dar ce liniste!
Cum e vorba aceea?...Aha!Linistea dinaintea furtunii...Orice ar fi,va fi numai furtuna lor.Cine le mai ia in seama?

Va multumesc din suflet ca vorbiti cu mine si va pup pe toate cu mult drag,

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput