Fetita d-nei Iliescu...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns susur spune:

S-o fi vazut pe fica-mea azi la pranz, aurolaca aurolacilor.Meteahna veche in Ro asta cu imbracatul la trei ace ...veniti aici ca va trece . Cat despre madam Iliescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Cand am spus "nu in Romania" m-am gandit la altceva.La un sistem care sa monitorizeze problemele aparute si sa ofere suport cand ele apar.Si chiar din partea acelui medic celebru a carui raspundere nu a incetat odata cu aducerea fetitei pe lume.De ce? Pentru ca in lipsa unei legislatii clare, el s-a jucat putin de-a Dumnezeu si atunci sa actioneze mai departe.Nu pomeniti de veniturile cadrelor universitare in necunostinta de cauza, mai ales cand din acel venit, unul singur, se intretin doua persoane(ambele cu nevoi medicale specifice unor varste fragile) si o locuinta la bloc!Din imaginile locuintei la tv, d-na in cauza e departe de a fi prospera.Situatia descrisa de Ilenutza nu a fost o intamplare de o zi, (cititi ca bona fetitei a spus ca asa e mereu). Si nu as considera "cersit" acceptarea unui ajutor pt. copil...E mai usor sa negi o problema fiindca strica imaginea unui dr. celebru, decat sa o recunosti si o infrunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Olympia , eu nu inteleg ce treaba ai tu cu doctorul

Inainte sa fie inseminata artificial femeia a fost supusa unor teste , a facut analize peste analize , a platit bani grei pe toata povestea asta , de la inseminare si pana acum . Crezi ca daca era saraca lipita mai avea cu ce sa plateasca tot?
Ce intelegi tu prin situatie departe de a fi prospera?
Stateau cumva intr-o garsionera dintr-un camin de nefamilisti? Sau intr-o cutie de carton? Ca nu ne-am nascut toti in palate.

Ai spus ca e un singur parinte care trebuie sa intretina familia. Ok . Oare cati oameni sunt in aceasta situatie? Cati copii au ramas la bunici sa fie crescuti de ei ?
Ar trebui sa fie luati si plasati doar la familii care pot sa le asigure cate o trotineta cu cristale in fiecare zi ?
Ce parere ai de familiile de la sate , care fac copii , iar parintii sunt zilieri? Cine-i de vina?
hai sa fim seriosi , ca ajungem la un grad de paranoia acusi
daca fetita statea in conditii precare cred ca vedeam reportaje la stiri

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

XIO ai perfecta dreptate,daca exista cea mai mica sansa ca o femeie sa se bucure de maternitate se poate considera fericita si sunt convinsa ca poate oferi copilului mult mai mult decat o mama tanara dar confuza.

Mergi la inceput

1.Copil mic + servici + gospodarie + la 69 de ani...in cadrul unei familii monoparentale...nici wondwerwoman nu face fata garantat!
2. Hainute prea mici + pantofi prea mari + igiena precara = garderoba insuficienta+ timp sau puteri insuficiente
3. Unghii negre + cearcane + paloare, slabiciune = poate, giardia
Da, recunosc am o problema cu mamele cu unghii lungi si rosii care au copii cu unghii negre si netaiate.
Sigur medicul nu are nici o treaba. Nu exista nicio lege (ca in cazul adoptiei de pilda) care sa impuna o limita de varsta, e OK! EL e doar nasul fetitei si se pozeaza cu ea la aniversari si o alinta "mancacila". Adevarul ca are micuta niste obrajori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Unghii negre =cearcane+paloare=giardia?
zau acum!
Pe langa faptul ca in jur de 90% din populatie este suspecta de lambliaza, ca eu dupa ce ma joc pe strada cu catei am unghhile negre , pe langa faptul ca exista paloare constitutionala, e cam hazardat diagnosticul tau.
Well , daca nu ma insel maojirtatea mamelor de aici lucreaza.
Unele sunt mame singure. Altele ii lasa copilul in cresterea bunicilor cel putin pe timpul saptamanii pt. ca nu au timp din cauza muncii sa stea cu el .
Altele au stat intr-o casnicie cu un sot violent atat verbal cat si psihic si isi expuneau copilul astfel pana au reusit sa se rupa de tot.
De ele ce zici?
Ce zici de mamele care isi lasa copilul la gradinita de dimineata de la 8 pana dupa amiaza la 5 ?
Ce zici de mamele care nu stiu cum sa faca o diversificare si copilul ajunge la spital cu anemie? Sunt multe femei care nu s-au nascut invatate.
Eu cred ca nu ar trebui sa judecam in halul asta.
Si ca o ultima intrebare: la joaca , in parc , in nisip , unghiile unui copil care sejoaca ar trebui sa fie imaculate?
Intreb si eu , ca atunci cand eram mica pleam cu nisip si in sosete.
Si la mare daca se intalneste cineva cu mine dupa ce-am facut un castel poate sa se oripileze de cat de jegoase sunt unghiile mele , cat de alba sunt . a douazi poate posta linistit ca a vazut-o pe Xio , studenta la medicina cu niste unghii muurdare , alba ca laptele, precis se drogheaza si lesina pe plaja pana dimineata.
Intelegi unde bat , nu ?

Daca vrem sa gasim ceva rau , pai gasim sigur chiar si in cele mai bune lucruri.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Xio,
se vede ca nu ai crescut copii . Pare simplu la prima vedere dar nu e chiar asa. Eu am avut primul copil la 19 ani, cu sot foarte implicat, cu parinti sub 45 de ani care au ajutat enorm, cu bunica mea de 68 de ani care ajutat si ea cat a putut, dar a fost foarte greu. Primele luni nu am dormit mai mult de 2-3 ore la rand, am ajuns intr-un hal de epuizare greu de descris. Stiu ca nu toti copiii sunt la fel de agitati dar la varsta mea si cu tot ajutorul pe care l-am avut si pot sa spun ca nu a fost deloc ca o plimbare prin parc. Al 2-lea copil l-am avut la 26 de ani, l-am crecut in Australia, departe de familie, e adevarat ca experienta si-a spus cuvantul, sotul meu a fost la fel de implicat si tot nu pot sa spun ca a fost usor, mai ales departe de parintii mei. Mi-e greu sa cred ca o femeie de 67 de ani, fara nici un sprijin, fara experienta in cresterea copiilor, se apropie macar de posibilitatea de-a face efort si de-a rezista la stres pe care o au femeile tinere. Cred ca stii ce efort inseamna pentru organism o sarcina, chiar si la varsta cand organismul este pregatit pentru asta. Dar pe un organism atat de imbatranit, care i s-a reversat menopauza, cu o sarcina gemelara, ce amprenta a pus tot experimentul asta pe organismul ei? Si in ce masura poti compara o femeie sanatoasa de 67 de ani si una care a trecut prin 9 ani de tratamente hormonale si o sarcina gemelara cu probleme pe care nu a reusit oricum sa o poarte aproape la termen? Imi pare foarte rau de fetita , mi se rupe inima cand ma gandesc ca in loc sa zburde cu mamica ei o sa invete la 8-10 ani cum sa-i schimbe pampersul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

Si, totusi, cati ani are mamica? Ca de la 50 s-a ajuns la 70 in mai putin de 10 postari...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

bine punctat!!!!!!
avem atata rautate in noi; chiar asa, mama e o urata si-o batrana, iar fetita cu muci la nas si nesplata... ma intreb, de ce atata ura? chiar daca e urata si batrana, e MAMA, si cred ca se poarta ca atare! daca nu, chiar asa, ar trebui sesizata Protectia Copilului daca ilenutzei i s-a parut ceva atat de suspect la ele. Iar fetita o fi fost mai murdara in secundele acelea, poate s-o fi jucat inainte si murdarit...

si mai cred ca poate fi o mare confuzie primul post la subiect.... si mai cred ca alte fete care au mai scris dupa, ca daca era asa, aparea in presa scrisa si TV... iar eu am vazut-o pe "proaspata" mamica la TV in emisiunea aia de la Antena1 cu dr.psiholog (9595) si mi s-a parut ca gandeste perfect normal! au incuiat-o cu tot felul de intrebari si femeia a stiut sa raspunda cum nici nu ne asteptam mai bine... deci eu cred ca e cea mai buna evaluare asta, psihologic vorbind, ea poate n-are 60 si ceva de ani, pt.ca putem fi mereu tineri in atitudine si sa nu fim ramoliti de batranete.

eu as fi preferat si o fotografie "incriminatoare" daca tot s-a sesizat starea de rau a acelei fetite; asa, nu am de ce sa imi fie mila de ea pt.ca eu acum inca nu cred povestea asta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

D-na Iliescu are 69 de ani, a nascut la 66...Karligutza, nu e vorba de ura.Invatam una de la alta cum e mai bine sa ne crestem copiii.Xio, ai dreptate, sa stii ca micuta sta la gradi de la 8 la 5.Si da, au fost si mai sunt inca probleme cu diversificarea, cu alimentatia in general....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mie de la inceput mi s-a parut toata treaba asta o ciudatenie. eu nu pot sa cred ca aceasta cucoana si-a dorit un copil la varsta la care mamele noastre sunt bunici. iar daca ea nu e intreaga la minte, copilul ala ce vina a avut??????sa nu-mi spuna mie cineva ca un organism la 60 ani poate sustine o sarcina din care sa rezulte un copil sanatos. adica se pune problema unei sarcini la femei peste 35 ani si acel dr Marinescu incurajeaza o batranik sa fie mama la 60 ani??????????asta e doar publicitate fara sa se tina seama ca de fapt s-au jucat cu viata unui copil nevinovat. rusine!

*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei

Mergi la inceput