Fetita d-nei Iliescu...
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina_C spune:
Eu le doresc numai binele.
Uite, am gasit niste poze in care Eliza rade si e fericita: http://www.intactimages.ro/fotoweb/Eventgrid.fwx??position=1&archiveId=5014&&columns=1&rows=10&sorting=ModifiedTimeAsc&search=(IPTC005%20contains(ELIZA%20ILIESCU%20-%20ANIVERSARE%203%20ANI))
edit- trebuie sa scrieti la search Eliza aniversare.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by otimquote:
Originally posted by Cristina_C
De mica era predispusa la cearcane, asa se vede in poze. Dar ce e acolo maro pe perete, la colt? Sper ca nu mucegai.
daca te uiti la o poza mai in fata ai sa observi ca e o "floare" uscata
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
Sa stii ca m-am gandit si eu la floare dar aveam un dubiu, de asta am si intrebat, n-am insinuat nimic. Eu chiar le-am luat apararea la subiectul asta.
otim spune:
citind acest "subiect" am ramas dar ce aveti cu femeia ??? ca tot nu inteleg si am citit pagini , si eu sunt mai alba la piele si mai incercanata (asa mie felul si mam la fel si bunica la fel) iar copilul meu m-a mostenit , da si ??? hai sa lasam femeia in pace sa-si creasca copilul , iar daca ni se pare ceva in regula exista Protectia Copilului plus alte multe metode - pentru ca nici eu nu vreau sa inchidem ochii si sa lasam un copil sa sufere ca nu merita .
otim spune:
Cristina_C imi cer scuze , probabil sunt prea ... nici nu stiu cum sa spun ... poate si pentru ca am citit asa tot dintr-o data .
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
De mica era predispusa la cearcane, asa se vede in poze. Dar ce e acolo maro pe perete, la colt? Sper ca nu mucegai.
Nu e mucegai, sint niste flori uscate cu tija lunga, curbata, intr-o vaza, intr-adevar... la prima vedere pare o pata igrasioasa.
www.helpsonia.com
Cristina_C spune:
Nici o problema, Otilia.
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Edessa spune:
Ati vazut azi la Happy Hour??? Au aparut mama Adriana Iliescu cu fetita Eliza. Pe mine m-a apucat...frica privind copilasul asta atat de speriat si de inhibat! Nu am cuvinte...Ce se intampla oare????!!!
ioanaiub spune:
mie mi s-a parut ca fetita a reactionat normal ... cred ca era normal sa fie speriata, doar nu in fiecare zi merge intr-un studio de televiziune, unde sunt atatea lumini, muzica tare, lume multa, fetita nu e obisnuita cu asa ceva
imi amintesc ca la o emisiune happy hour a aparut si raluca badulescu cu fiul ei care a cam rupt-o la fuga si nu a vrut deloc sa vina sa stea de vorba cu maruta, s-a speriat de muzica tare ... si cred ca era un copil mai "iesit" in lume decat eliza
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ana maria spune:
Chiar de dimineata am vazut emisiunea in reluare. La sfarsit fetita isi revsenise si era mai dezinvolta.
kariguld spune:
am vazut si eu putin aseara emisiunea. e normal ca un copil sa fie inhibat, ca sa nu mai zic ce harmalaie e acolo, o emisiune pentru tineri...in fine, nu comentez...
dar, acum cateva luni , accidental am vazut-o pe dna Iliescu pe un alt post, dimineata, tot cu fetita era, si fata era foarte volubila, deschisa, vorbea...
cred ca fata era speriata si probabil suparata pe ceva....
Kari