Fetita d-nei Iliescu...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lumea se oripileaza pe aici de faptul ca doamna asta a facut copil la 60 de ani...dar oare ce spuneti miile de parinti care isi lasa copiii la bunici de 60-70 de ani pt a pleca la munci in "tarile calde"?
Copiii aia nu cresc in acelasi mediu batranesc, poate pe cine stie ce coclauri?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

A nascut la 67 de ani, nu la 60, ca altfel nu era un record. In plus, nu stiu cum puteti sa puneti egal intre niste bunici de 70 de ani si niste parinti de aceeasi virsta, cu atit mai mult cu cit a avut ambitia sa treaca peste menopauza si sa se intoarca la adolescenta (ca atunci iti vine ciclul, nu??). Niste bunici se comporta intr-un anumit fel cu nepotii, parintii sunt altceva. Cred ca nu e tocmai vesel ca un copil de trei ani sa nu stie ce inseamna un om tinar si cu chef de joaca in jurul ei... Nu mai spun ca bunica-mea avea 50 de ani cind eu eram de virsta fetitei asteia, dar chiar si asa parintii erau mai veseli, mai cu chef de alergat si ...jucausi. In sfirsit, faptul e consumat, e bine ca cel putin teoretic un asemenea experiment nu se mai poate efectua fiind interzis prin lege (doar pina la menopauza se poate) si sa speram ca fetita va creste bine si sanatoasa si nu va fi marcata toata viata de egoismul mamei sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bunicul meu are 80 de ani si e un om vesel. Nu e voie?
Am cunoscut americani care au copii de 20-30 de ani si pensionari fiind, au adoptat copii din alte tari pe care ii cresc bine-mersi. Eu zic ca si ei sint veseli.
Daca doamna Iliescu are probleme cu veselia, poate angaja o tinara zglobie ca babysitter.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

In general nu se poate compara situatia din Romania cu situatia din statele civilizate.Daca ar fi fost diferite circumstantele nasterii acestui copil,situatia ar fi fost mai buna,dar din ce se vede la televizor si din media...Nu se compara situatia unor copii nascuti in familii sarace sau mai stiu eu cum,ca doar si copii lor au dreptul la viata si nu se stie ce noroc si destin au unii,e vorba din punctul meu de vedere de "egoismul" d-nei Iliescu.Se poate ca viitorul copilului ei sa fie cat se poate de pozitiv,dar ma indoiesc ca ratiunea mamei ei a fost corecta cand s-a decis sa faca un copil la 70 de ani(pe 31 mai a.c face 70 de ani),singura fiind si nici cu posibilatati materiale consistente care sa-i asigure confortul copilului dupa eventuala moarte a mamei.Deci,pentru o persoana cu asa o pregatire ne-am fi asteptat sa fie mai rezonabila cu dorintele ei.Altfel,n-am fi avut ce sa comentam,in special daca Domnu' da fara sa incerci sa-l pacalesti!A avut destul timp pana la aceasta varsta sa-si fi indeplinit si visul asta,daca o "ardea" asa de tare dorinta de a fi mama.
Ma rog,situatia e asta care e,autoritatile si-au dat seama ca a fost o greseala ce nu se va mai repeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu demult avea 60 de ani, a ajuns la 70, pina la pagina 20 ajunge si la 80! Ca asa creste ea, intr-o zi cit altii-n sapte! La multi ani, doamna Iliescu!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Ilenuta,

Mama imi spunea zilele trcute ca s-a intalnit cu Doamna Iliescu si cu fetita si tot asa i s-a parut si ei : trista, palida si neingrijita.

Situatia ei cred ca este mai buna ca a multor copii dar cand treci pe strada si o vezi nu poti sa nu remarci... nu cred ca nu o iubete dar poate ca nu are resursele necesare sa aiba grija de fetita ( financiare si fizice).

Biata de ea... atat pot sa spun.

Si da, avem curaj sa spunem ce am vazut sau ce credem fara riscul sa fim criticate!

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by raly

Ilenuta,

Mama imi spunea zilele trcute ca s-a intalnit cu Doamna Iliescu si cu fetita si tot asa i s-a parut si ei : trista, palida si neingrijita.

Situatia ei cred ca este mai buna ca a multor copii dar cand treci pe strada si o vezi nu poti sa nu remarci... nu cred ca nu o iubete dar poate ca nu are resursele necesare sa aiba grija de fetita ( financiare si fizice).

Biata de ea... atat pot sa spun.

Si da, avem curaj sa spunem ce am vazut sau ce credem fara riscul sa fim criticate!

Numai bine,

raly

daca un profesor universitar nu are resursele materiale , pai atunci cei care sunt dpdv al locului muncii sub ea ar trebui sa nu mai faca copii.
Stiti ca din toti copiii pe care i-am vazut internati la peiatrie cu bronsita, otita si altele , nu a fot unul singur la care a-i fi dat mama o alimentatie corecta , cu diversificarea inceputa la timp si inceputa bine? Prin urmare , erau anemici.
Eu cred ca voi aveti ceva cu femeia asta , si ma intreb daca ea avea 30 de ani , mai punea cineva de fetita ca e palida i cu unchiile murdare , sau era ceva normal?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by XIO
daca un profesor universitar nu are resursele materiale , pai atunci cei care sunt dpdv al locului muncii sub ea ar trebui sa nu mai faca copii.
Stiti ca din toti copiii pe care i-am vazut internati la peiatrie cu bronsita, otita si altele , nu a fot unul singur la care a-i fi dat mama o alimentatie corecta , cu diversificarea inceputa la timp si inceputa bine? Prin urmare , erau anemici.

Crezi ca trebuie sa fi profesor universitar ca sa faci o diversificare la copil sau ca sa cresti un copil? Sau iti imaginezi ca un profesor universitar prin simplu fapt ca este profesor universitar poate creste un copil mai bine decat altcineva? Pentru un copil nu este atat de important cate otite sau bronsite a facut in copilarie, cat este de important sa cresca intr-un mediu safe, echilibrat care sa-i ofere conditii pentru o dezvoltare armonioasa. Nu neg ca o femeie mai in varsta nu poate asigura confortul material si emotional de care are nevoie un copil, daca conditiile sunt de asa natura incat copilul nu poate sa stea cu parintii. Dar cred ca Dna I. nu este o persoana echilibrata si cu picioarele pe pamant care sa fie capabila sa creeze mediu favorabil dezvoltarii unui copil si sa compenseze si pentru lipsa familiei si faptul ca are asa o varsta inaintata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

In momentul in care a aparut vestea ca o femeie in varsta vrea sa nasca un copil, ma gandeam la fetele care avorteaza in fiecare moment al zilei, si imi spuneam ca daca femeia aceasta isi doreste din tot sufletul un copil al ei, atunci ar trebui sa-l aiba. Dar dupa ce am vazut niste emisiuni in care micuta era slabuta, cu cearcane mari la ochisori, iar camera de zi si bucataria d-nei Iliescu aratau groaznic, neigienizate, pline de praf, si intr-o harababura de nedescris, m-am cam pus pe ganduri.....poate totusi o depaseste mseria de mamica...inteleg ca d-na e culta si pregatita profesional, dar poate ar trebui sa aiba alte prioritati, acum cand are copilul mult dorit.

Mergi la inceput