Fetita d-nei Iliescu...

Fetita d-nei Iliescu... | Autor: ilenutza

Link direct la acest mesaj

v-o mai amintiti pe dna de 50 si ceva de ani care a nascut o fetita la senectute?veste a facut inconjurul lumii...

am vazut-o zilele trecute la noi in parc... si am ramas socata.Nana noastra mi-a spus ca ea e dna Iliescu , mama la 60 de ani.Asta dupa ce am intrebat-o pe nana daca parintii ei nu vad in ce hal e copilul acela!si ea mi-a raspuns:"care parinti?ea e mama ei!"
pe scurt: am vazut o batrana ( i-as fi dat 70 de ani ) imbracata elegant, cu palarie, curata, cu unghii facute, cu geanta si vreo 3 sacosi dupa ea si o fetita palida la fata, incercanata.Imbracata extrem de murdar, incredibil de murdara,la fel de murdara ca aurlacii de la metrou, cu haine ramase mici, cu niste pantofi mari in picioar, cu mucii uscati la nas, murdara pe fata.Cand s-a apropiat de grupul de copii de la nisip tori parintii si-au luat copii de langa ea.Avea un rucsac atarnat in spate care o incomoda la joaca, era evident si gluga de la geaca pusa pe care-iarasi f incomod pentru un copil care vrea sa joace.

Ingrozitor!avea cearcane si parea tare obosita si haituita.asa mi s-a parut mie...

Fetelor, sunteti prietenele mele si am vrut sa impartasesc asta cu voi, mi-e mila de copilul ala!

Nu vreau sa condamn , sa critic , cu toate stim ce impliniri aduce maternitatea si cat ne-am dorit-o, stim de asemenea cat te solicita un copil chiar si daca suntem mamici mai tinere!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ile,nu stiu ce sa zic,sunt taaare mirata.Nu poate fi o confuzie?

Nu e nici o luna de cind am vazut pe mai multe posturi de televiziune,la stiri imagini de la aniversarea fetitei celei mai batrine mame din lume...ma rog,intre timp alta doamna e cea mai in virsta mama.
Fetita mi s-a parut plina de viata si tare sic imbracata,cu rochita lunga rosie ,o minune.Era inconjurata de multa lume de buna calitate,de la medici la asistente si ma gindesc ca multi o viziteaza si in viata de zi cu zi iar daca nu i-ar merge bine,s-ar fi luat masuri,nu?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

S-a scris si in presa ca fetita este foarte incercanata si ca e posibil sa fie bolnavioara.
Saraca copila, mi-ar pare tare rau sa fie chinuita, de ajuns ca are o mama care maine poimaine nu o sa mai fie...dar oare sa o si chinuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Initial creeata de ilenutza
Imbracata extrem de murdar, incredibil de murdara,la fel de murdara ca aurlacii de la metrou, cu haine ramase mici, cu niste pantofi mari in picioar, cu mucii uscati la nas, murdara pe fata.Cand s-a apropiat de grupul de copii de la nisip tori parintii si-au luat copii de langa ea.

Ce oameni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

E foarte frumusica fetita!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ma scuzati dar subiectul asta e de genul hai sa bagam o barfa mica. Daca crezi ca e nevoie sa se faca ceva pentru acel copil fa ceva, vorbeste cu mama, sesiseaza autoritatile...daca nu care e rostul sa ne aratam indignarea pe forum si sa mai criticam putin pe doamna care si-a permis sa nasca o fetita la senectute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Corina, unde sint poze cu cea mica? Eu nu am vazut deloc pina acum si sint curioasa.

Multumesc.

Ne votati si pe noi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Raluca cu "ochi de copil 1", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

probabil, si nu probabil, ci sigur a facut fetitza doar pentru publicitate, si pentru a castiga ceva bani... la varsta asta ma gandesc ca e mult prea obosita si plicitisita de viata, incat sa mai aiba grija de un copil... desi pe mine m-au crescu bunicii cand eram de cativa anisor, si aveau cam aceeasi varsta (in jur de 52 bunica, 60 bunicul), dar au avut mare grija de mine... si le multumesc pentru asta
eu zic, ca daca ai date certe, ca doamna iliescu iese in fiecare zi cu fetitza, la o anumita ora, in acel parc... de ce nu anunti o televiziune, sau ceva... e pacat de copilul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Imi pare foarte rau de copil . Sa ai la 3 ani o mama de 70 de ani e foarte trist. Mai ales in conditiile in care oamenii imbatranesc mult mai repede in Romania si speranta de viata este de 75 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simina eu am vazut o cand am fost in tara la tv si in reviste.

E o dulceata!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Initial creeata de ilenutza
Imbracata extrem de murdar, incredibil de murdara,la fel de murdara ca aurlacii de la metrou, cu haine ramase mici, cu niste pantofi mari in picioar, cu mucii uscati la nas, murdara pe fata.Cand s-a apropiat de grupul de copii de la nisip tori parintii si-au luat copii de langa ea.

Ce oameni!

Exact asta m-a socat si pe mine; se plang mamicile pe forum... saraca fetita, biata copila... dar copilul meu nu are voie sa se joace cu ea, ca e murdara!!! Toti copiii se murdaresc, toti copiii mai au mucisori la nasucuri cateodata... mai, mai, mai!!! Ce mesaj le transmiteti propriilor copii cu gesturi de-astea???!!!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput