Racusori, la apel! (36)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Iulia, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos! 
Vicky, mie imi place cafeaua la nebunie, dar am lasat-o de dragul sotului: cica suntem chiar atat de cc dependenti de ea?
Si am renuntat, n-am avut dureri de cap, ma simt bine, m-am obisnuit fara. Insa, oricand as bea o canitza, imi place tare mult.
Ideea era ca ne-am dat pe ceaiuri. Ceaiul verde este un bun antioxidant, contine vitamine (A, B, E, C) si minerale, are proprietati diuretice si efect energizant. Daca-l bei cu regularitate, scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor....ei, sunt multe de vorbit despre ceaiul verde.
Va multumesc pentru urarile adresate sotului si va doresc week. placut! 
MirelaV spune:
viki, eu sunt bautoare de ceai verde, insa nu pt slabit il beau. e bun oricum....si fara zahar (de fapt asa se bea)
MirelaV
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
fain ca poti sa-l bei neindulcit, io nu pot sa-l beau decat cu miere si lamaie.
Tu de care bei? Simplu? Io am incercat pana acum ceaiul verde cu lamaie, cu menta si cu iasomie. Cel cu lamaie mi se pare cel mai bun.
iulia83 spune:
multumesc, multumesc

eu nu eram o impatimita a cafelei, insa in ultima luna, imi fac dimineata (nu mereu) o cafeluta mica cu muuuulta frisca hulala (dar lapte de frisca din cutie nu preparata)...
delicios, iam iam
totusi, incerc sa nu beau decat atunci cand ma trezesc de dimi, ca daca beau dupa ora 12, nu mai pot dormi noaptea nici batuta..s-asa am probleme cu somnul
iulia
http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
mephala30 spune:
Iulia, intamplator, am dat peste subiectul cu cezariana. Nu trebuie sa-ti fie frica, fii barbata,
.
Eu am doua cezariene, cu anestezie generala amandoua si a fost bine. Nu acelasi lucru l-am spus imediat dupa operatie, sunt dureri mari, dar au trecut si le-am uitat...
mikiriki spune:
Salutare,
Mire, si eu am bantuit pe la ora aia .........
Iulia, bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Va doresc WE placut 
Miki
iulia83 spune:
voi fi barbata!!
vai capul meu ce ma asteapta! cand ma gandesc ca nici macar o supita nu stiu sa fac..sunt dezastru in bucatarie
cu cezariana..oricum as face, tot doare..natural, atunci, ceza, dupa, deci se compenseaza. inca ma ingrozeste gandul ca o sa ma taie, dar asta e. dar totusi..incerc sa fiu barbata. nimeni nu se naste invatat, si nu ma sperie ideea in sine de a fi mama si faptul ca poate nu voi putea sa ii ofer totul, de la chestii materiale pana la ultimul strop de dragoste pe care-l am in mine.
voi fi totusi barbata 
iulia
http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png