Racusori, la apel! (36)
Raspunsuri - Pagina 18
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am facut multa
, am pregatit si ceai. Urata vreme
. Inca nu stiu cu ce sa incep... as vrea sa spal frigiderul, sa fac ordine si in dulapul meu... trebuie sa fac si o ciorbita, dar din cauza vremii nu-mi vine sa fac nimic-nimicuta, mi-e
.
Missy, si eu am ars ceapa pt. paste ieri
.
fetele, incerc sa-mi iau elan sa ma apuc de ceva treaba...
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!!
Azi sunt iar lipsita de chef, asa ca te inteleg perfect Vicky!! NU se mai incalzeste odata !!!...
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MirelaV spune:
neata
fetele, nu-mi transmiteti si mie starea de blegeala ca oricum mi-o da vremea. abia astept ziua de maine....sa nu mai vin la munca. sunt obositaaaaaa
o zi frumoasa va urez...
eu tare as vrea sa pot ignora vremea de afara insa..ma afecteaza.
pupici si o zi buna!
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Neata!
lasati fetelor ca se incalzeste, dar de pe 7 -8 aprilie!
Sofia face aerosol acum, ii dau Stodal pt tuse si Septilin.Dr a zis sa ii oferim dragoste! Am ramas muta! Adica n-o iubim ca am dus-o la cresa. Dar era necesar pentru bugetul familiei !Era mai bine daca o lasam la o suta de km distanta, la bunici ? Nu cred !
In rest, sot plecat cu treaba la Suceava, vine maine!
tuturor!
Missy spune:
salutare fetele
Iau si eu un ceai lasat de Vicky, m-am trezit de dimineata cu o stare generala de rau, deranj la stomac etc. Asa ca azi stau pe langa baie, sunt dependenta. ma tratez cu banane, cola si smecta. Unde mai pui ca e o ceatza pe la noi, de zici ca vine toamna nu primavara. si mai am si oameni la lucru in gradina. Alexia a plans azi cand am lasat-o la gradi, nu stiu ce-i cu ea. Maia a facut un kk de a umplut pe langa pamp si body, ciorapi, bluzita, paturica.
am o zi vesela, ce mai. sper insa sa mearga inspre bine. sunt optimista.
va pup si sa aveto o zi mai roz dekt a mea
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
MirelaV spune:

missy, las .. nu te necaji. se rezolva toate. si kk aduce noroc ![]()
eu am inceput week end ul de 1h.
geo, nu te mai simti vinovata ca merge sofia la cresa. unii nu stiu ce vorbesc. e usor sa dai sfaturi cand nu stii datele problemei...
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Pupici fetele
Acum am aterizat si eu de la servici
Ma simt obosita de numai, ca nici pofta de mancare nu mai am. M-a terminat vremea asta.
Geo, nu-ti pune mintea cu prostii din astea. David a fost si el la cresa de la 1 an si 3 luni, pana la 3 ani cand a mers la gradi si e un copil fericit si suuper iubit. Ce are una cu alta?
Missy, sanatate multa! Ai grija de tine ca sunt pacatoase virozele stomacale. Pupici Maiei
, ce sa faca si ea micuta, ce mai intampla, dar vorba Mirelei...aduce noroc
Mirela, tu esti deja in weekend? Eu merg si maine si presimt o zi lungaaa.
Pup dulce!
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si
9+
M&M spune:
Neata!!! Va las cafelutza pregatita, iar pentru gravidute si nu numai am pregatit un suc de grapefruit!!!
Mire, cum iti petreci mini-concediul???
Vicky, ai terminat curatenia?
Amalia, eu pana in saptamana a 12-a am avut o stare de oboseala tare rea, as fi dormit non-stop!!
Miki,
Cum merge concediu?
Annes, pe unde umbli?
Missy, tu mereu ai parte de actiune vad!
Geo,
si nu te mai lua si tu dupa ce zice toata lumea. Auzi tu!!! Ca nu ii acordati suficienta dragoste Sofiei!!!
DE unde concluzia asta, Dumnezeu stie...
Cristina
20+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Missy spune:
Am ceai caldut de menta si paine prajita, pt doritoare. V-ati prins, sunt in a 2-a zi de regim, durerile de burta continua.
sa aveti o zi cum va doriti si un sfarsit de sapt formidabil
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
MirelaV spune:

va salutic din week end prelungit. am dormit 12 ore. sunt intepenita de spate.. ![]()
de principiu am ocupate 2 zile..nu stiu cat am sa apar prin zona...oricum va pupacesc de pe acum
o zi minunata sa aveti..
MirelaV
pupicei pe burticei