Carucior pentru bebita mea...

Carucior pentru bebita mea... | Autor: bb_roberta

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa si pe mine un carucior pentru bebita mea, mai exact COMBI FAMILY (135_CAM_842), sper ca asta sa fie codul...in imagine sunt 2 tipuri, eu il vreau pe cel de vara daca asa se cheama. Daca puteti sa ma ajutati cu pret si alte detalii, cum il cumpar, tare m-ati ajuta.

Mihaela si Roberta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Draga Mihaela,

Cred ca te referi la caruciorul sport din componenta sistemului www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1147" target="_blank">Combi Family. Daca-i asa, iti pot recomanda:
de la www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=135&idSupplier=13" target="_blank">CAM caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3375" target="_blank">FLIP (135_CAM_849)
caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3970" target="_blank">GIRO (135_ABC_4793) marca www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=135&idSupplier=10" target="_blank">ABC Design
caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3971" target="_blank">AMIGO (135_ABC_4894) marca www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=135&idSupplier=10" target="_blank">ABC Design
caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=239" target="_blank">B-LIGHT (135_BV_790) de la www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=135&idSupplier=42" target="_blank">Brevi
caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=235" target="_blank">GRILLO (135_BV_710) tot www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=135&idSupplier=42" target="_blank">Brevi
Caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4040" target="_blank">ENERGY (135_JN_2137) marca www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idcategory=135&idSupplier=136" target="_blank">Jane

Cum in aceasta perioada cererea de carucioare sport a crescut (a venit primavara, mergem in parc!) stocurile fluctueaza - lista de mai sus reprezinta doar sugestiile mele, dar cele mai multe (si mai sigure) informatii le obtii de la colegii mei - pe email sau la telefon, de luni pana vineri, intre orele 10 si 17.

Mergi la inceput