ceva ALARMANT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Pai daca si la el strigi cum ai strigat la noi, mi se pare absolut justificat!

Edit: REGULAMENT

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Bleah!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Eurobianca, asteptam ceva detalii ca sa ne putem da
cu parerea....
Mai adaug si eu ceva intrebari,: de cat timp sunteti impreuna,
si cand a aparut aceasta ''problema''????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

nu cred ca este o regula sa faci sex la un anumit interval de timp... cred ca da, a fi alarmant sa faci dragoste la o luna jmatate, in primele luni de casatorie... atunci clar ceva nu ar merge. dar, daca sa zicem sunteti impreuna de putin tim, sau nu locuiti impreuna, sau asa a fost mereu... nu vad unde e problema. uite, pot sa iti spun ca eu si prietenul meu am facut draoste dupa vreo 6 luni de cand am fos impreuna (si vreo 10 de cand ne-am cunoscut), si urmatoarele cateva luni, faceam dragoste tot asa, maxim odata pe luna... doar in ultimele 4 luni am mai "amplificat"... acum am ajuns cam la 2-3 ori pe saptamana, dar asta nu e o regula...
asteptam totusi sa ne dai mai multe detalii (asa cum au zis si cele dinainte), altfel nu putem sa ne dam cu parerea doar asa de "amorul forumului"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eurobianca spune:

poate ca nu e chiar asa de alarmant.am uitat sa precizez ca e situatia unei f bune prietene de-a mea si e vb de concubinaj. sunt de 8 ani impreuna. inainte stateau cu parintii lui si dadea vina ca sa nu auda iei. dar de un an s-au mutat la ei in apartament si situatia nu s-a schimbat deloc. poate fi si vb de stres ca el e director la o firma mare, dar pleaca in delegatii nu mai mult de-o saptamana. si vine si normal era sa-i fie dor de ea,nu???/ varsta: 28ani. ceea ce nu mi se pare normal e ca eu sunt maritata cu cineva mai in varsta ca el da perioade mai mari de abstinenta de o saptamana nu s-au prea intamplat. imi cer scuze de majuscule. poate n-am inteles bine ce inseamna asta in forum pt ca sunt nou venita.

vreau sa va spun ca imi place la nebunie acest forum si ma bucur ca am reusit sa fac si eu parte alaturi de voi.
va multumesc ca sunteti atat de promte la raspunsuri. mai greu e pt mine ca cu 2 copii mici nu prea am timp de internet dar promit ca o sa-mi fac. pupici multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Pentru ce e 'normal' nu stiu sa existe repere universale, fiecare poate aprecia asta in functie de dorintele, straduintele, asteptarile, etc. personale, de tot contextul ce tine strict de individul respectiv. Ceea ce considera cineva 'normal' pentru multi altii poate sa fie mai mult sa mai putin departe de 'normal' ... si chiar pentru aceeasi persoana 'normalul' se modifica in functie de evolutia personala.

'Problema e la el' poate insemna, cel mai probabil, ca efectul se manifesta la el, insa cauza poate fi in alta parte. Iar cercetarea cauzei trebuie sa se faca in interiorul cuplului respectiv, comparatiile si statisticile nu folosesc la nimic, nu sunt absolut deloc constructive.

12+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ce mai e normal pe lumea asta?
Sau cum mi-a zis cineva, aici, pe forum: defineste "normal"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Eu ma intalnesc des cu situatia asta. Suntem prea obositi, stresati, avem multe treburi (printre care si copilu) si se intampla. Nu ca nu am vrea...eu ma culc mai devreme decat el sau il apuca pe el somnul...

Nu-i un capat de tara. Dar trebuie vazuta cauza oricum. Daca ea nu vrea e mai de inteles, dar daca el nu vrea...e de banuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca au amandoi acelasi apetit si aceleasi asteptari nu e o problema. daca unul trage hais si celalat cea atunci s-ar putea sa existe o problema. rezolvarea? comunicarea.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput