Condoleante!! Florys nu mai este...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mi-o amintesc destul de bine pe Florys, o fiinta calda si calma in acelasi timp si....mult prea tanara pentru a ne parasi!

Florys, Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne, ce trist !
Dumnzeu sa o odihneasca in pace !
Eu am cunoscut-o doar din mesajele scrise pe DC si am simtit ca este o persoana deosebita. Ortansa confirma acest lucru, prin ceea ce a a scris atat de frumos despre ea.
Sincere condoleante familie greu incercate ! Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste peste aceasta incercare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce veste trista....
Condoleante Madelaine si Catan!
Dumnezeu s-o odihneasca pe Flori printre ingeri!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

De curind am aflat ca pe DC cei care au cunoscut-o sau nu pe Florys surioara mea, au prezentat condoleante.Va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Hannen multumesc ca ai deschis subiectul, eu nu am mai intrat de mult pe forum ( de fapt nicaieri) pentru ca am fost foarte ocupata si suparata. Florys a fost foarte curajoasa pana in ultimul moment de viata. Viata ei a fost un maraton plin de reusite. Noi am sperat intr-o minune pana in ultimul moment se pare insa ca Domnul a ales sa o ia la EL.
Mota multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Acum am citit si mesajele din urma. Ortansa ai scris foarte frumos despre Flory , imi cer scuze dar nu ti-am gasit numarul tau la timp pentru ca as fi vrut sa vii la inmormintare.
Valentina si tie iti multumesc cu de altfel va multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare adresate noua familiei.
La 33 de ani cat a avut cand a plecat dintre noi a fost foarte demna, resemnata si cu credinta in suflet. Asa a plecat Flory fara sa plinga , fara sa se vaite , fara sa suspine. Dumnezeu sa o odihneasca in pace , ea ramine mereu in sufletele noastre!

Pace voua tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu imi vine sa cred....
Condoleante familiei!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Dumnezeu s-o odihneasca in pace...Imi pare nespus de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ce trist... sincere condoleante familiei indurerate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune: