Condoleante!! Florys nu mai este...
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
Ortansa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
catya spune:
Ortansa citind rindurile tale mi-au dat din nou lacrimile.
Flory a fost o fata plina de viata si a avut mereu un suflet atit de frumos si cucerea prin exuberanta ei.Este o pierdere enorma ptr toata familia .Va multumesc din nou tuturor care ati adresat cuvinte familiei .Nici nu mai pot sa scriu ,iar imi curg lacrimile siroi pe obraji.Nu am sa obosesc niciodata plingindu-te Florentina ,lacrimile mele vor curge in fiecare zi din viata mea.Te iubesc si mereu esti in inima si in sufletul meu.
adriana spune:
Dar cum s-a-ntamplat?
Si eu mi-o aduc aminte pe Florys, era foarte pasnica si draguta..
Imi pare tare rau
Andrada spune:
Si eu mi-o aduc aminte Pe Florys cit de calda era in cite scria. Madeleine si Catya, prin cite treceti acum...condoleante si va doresc putere. Cita tristete!
Va imbratisez,
Andrada
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Alina spune:
Catalina si Madalina,condoleante!
Aseara mi-am amintit cu drag ca Florentina era nascuta in aceeasi zi cu fetita mea,pe 2 aprilie si citiva ani la rind am schimbat mesaje de felicitare.Fetita ei e nascuta 10 zile mai tirziu.
Alina
desprecopii spune:
Condoleante sincere familiei.
Este foarte trist ce am aflat. A plecat inca un membru al familiei DC si asta doare. O plecare ce ne aminteste de fragilitatea vietii.
Multumim Ortansa ca ne-ai povestit asa de frumos despre ea.
inca o data, cu multa tristete, Condoleante!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
mikki2 spune:
Sincere condoleante intregii familii.
Nu stiu exact ce s a intimplat dar må doare sufletul cind må gindesc cå doi micuti au råmas fårå måmica lor.
Dumnezeu så te ierte FLORYS si så dea putere copilasilor tåi de a creste mari si sånåtosi.