Condoleante!! Florys nu mai este...
Dragi forumisti,cu multa tristete in suflet va anunt ca DC-ul a mai pierdut un membru.
Pentru DC doar un membru,un membru cunoscut sau mai putin cunoscut insa, un sot a pierdut o sotie,doi copilasi au pierdut o mamica si doua surori(Madelaine,Catalina(Catya)) au pierdut o sora !!
Pentru unii dintre noi doar un nick Florys,insa pentru familia ei cea mai prestioasa comoara,fiica,sora,sotie si mama!
Desi a trecut o luna de la pierderea suferita,Madelaine,Caty si tuturor celor dragi ,va rugam sa primiti sincerele noastre condoleante!
Dumnezeu sa va usureze durerea si sa aiba grija de nepretuitele ei comori de care nu s-a putut bucura!
Florys,Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te odihneasca in pace!
Un brat de flori pt. tine,Florentina,caci ai fost tinara si frumoasa ca o floare!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
Raspunsuri
hannen spune:
Din nefericire despre ea este vorba ,Ortansa!
n-am stiu ca avea la nick si un s
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
Cristina_C spune:
Condoleante!! Dumnezeu s-o odihneasca! Multa putere familiei!
Ce tragedie !
Unul din copilasii ei s-a nascut in 2002, am gasit-o pe Florys pe lista mamicilor cu copilasi din 2002.
catya spune:
Hannen iti multumesc inca o data ,va multumim tuturor in numele familiei si cei dragi Florentinei.
Ea ne-a parasit f repede ,fiind prea tinara si prea plina de viata.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
catya spune:
Florentina a iubit f mult acest forum ,chiar ea mi-a facut cont aici ,am indragit si eu forumul.Flory are doi copilasi superbi care o iubesc si sufera dupa pierderea celei mai scumpe fiinte pe pamint ,a propriei mame.Iar mama ei sufera cel mai mult ptr pierderea propriei fiice ,careia ia daruit dragoste timp de 33 de ani.Da stiu este f tinara ,dar Dumnezeu a vrut sa o aiba pe Florentina la ceruri ptr ca ea a fost si va fi mereu o femeie f puternica si demna.Dumnezeu sa te odihneasca in pace sora draga ,sa aibe grija de copilasii tai si de sotul tau.
Sabina spune:
nu se poate....mi-o amintesc f bine pe Florys, o prezenta atat de calda...
Dumnezeu s-o odihneasca, si sa ii aiba in pazxa Lui pe copilasii ei, sotul ,surorile si toata familia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
alba spune:
Florys a noastra de pe forum?
Doamne Dumnezeule,cum se poate asa ceva...
Sincere condoleante familiei indurerate.
Florys, odihneste-te in pace
Imi pare nespus de rau mai ales cind o mama pleaca de pe lumea asta,e trist,asa de trist,cuvintele mele sunt de prisos...cum de s-a stins ea la doar 33 de ani ?
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian