Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 10

danette spune:
Oti, e tare dragutza Anna.
Bicicleta Anei seamana f. bine cu a fetei mele, doar ca noi avem in loc de cosuletz, o posetutza Barbie in care ne indesam de zor punga cu pufuleti.[;)
Deci tot rozzz..
(apropos de asta, sa va zic ce patim ieri in parc cu rolele, erau pe-acolo 2 copilasi o idee mai mari decat Iris, care patinau si fiica-mea se baga in seama cu ei, se straduia sa-i ajunga, sa intre in vorba...... in fine la un moment dat baietelul ii zice... tu nu poti sa ne ajungi fiindca ai role de bebelus.
Nu pot sa va spun ce suparare a fost pe Iris si dezamagire. A inceput sa ma roage sa-i iau si ei role de copil mare... nu de astea ROZ de bebelus.
Acum am luat si eu prima data contact cu astfel de situatii...si m-a intristat)
Oti, hainele in general apuca sa le poarte cam toate fiindca ies destul de mult impreuna cu ea in diverse locuri, inclusiv la vernisaj m-am dus cu ea si-mi place s-o imbrac corespunzator cu evenimentul, chiar daca e copil, ... dar intr-adevar hainele ei nu se prea uzeaza. Am hainute de cand era mica, mar.62 pana la 98 (acum suntem la 104-110), pe care le tin fiindca imi plac, si poate-poate odata ma hotarasc sa mai fac un bb. Daca nu, le voi da cuiva care mi-e drag.

mikimi spune:
Bravo copil destept de Monicutz !!!! sa le arati tu lor ce inseamna sa fii roman.Pupa-l si lauda-l.
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

mikimi spune:
Fetelor stati asa ca spui tot. Secretul meu e ca sunt neam de “unguroaica afurisita” cu accent pe ultimul.Astfel pielea se conserva ca sa-i scoata din pepeni pe cat mai multi cat mai mult timp..Serios vobind eu seman cu neamul mamei care atat timp cat nu are stress psihic e bine.Uite mama…pana la 40 ani nu o scotea nimeni din sora-mea(adica a mea). Dupa era minunata oricum, dar in nici un caz nu si-a aratat varsta.Ea, fata crescuta pe vremea neajunsurilor zicea ca pielea e fina si buna ca nu si-a dat cu creme cremusoare..deh ce sa zica si vulpea.Insa are gena buna.Insa in mom in care au aparut grijile si nemultumire sufletesti, si uneori trupesti ca de la o vreme, adica de vreo 6 ani incoa o chinuie tot felul, i-au cazut toate colturile, de ochi, de buza…of of, parca uneori nu vreau sa ma uit la ea ca nu mai e mama mea, vreau mami fericita si cu zambetul senin.Asa de tare au inacrit-o anii astia departe de casa, iar acu nici acasa parca nu ar vrea, nu stie nici ea, nu-si gaseste linistea nicaieri. Scuze pentru off topic.
Sora-sa, matusa mea care sta cu bbeii mei, are 67 ani si zici ca nu a ajuns la 60.Ii ridica pe amandoi fara sa o doara nimic, munceste cot la cot cu mine la curatenie si eu ies terminata.Da Domnul s-o tina sanatoasa ca daca n-ar fi fost ea sa aiba grija de ei nu zburdam eu peste tot asa linistita, inclusiv la servici.Alt off topic.
Am vazut Irisina, nu stiu cum sa scriu mai simplu, dar ma emotioneaza pana la lacrimi.Pozele ei sunt cele care circula pe net, un copilas inocent si deosebit de reclama, poate contribuie si decorurile, imbracamintea, insa nimic nu intrece « clasa » pe care o are.Si inca o data vin si zic…eu de ce nu ????
Apropos…Bitsssss !!!!! nu-mi zici nimic de prietena ta care vrea sa faca fetita ?
februarie , martie

mikimi spune:
Dedicatie pentru aspirante nehotarate: (sper ca se stiu ele care !)
http://youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo&feature=related
http://youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=I_mBLWpdwnI&NR=1
ma credeti ca unul dintre ei ar putea fi si fii-miu? rade cu asa o pofta, nu am cu ce sa-l filmez
februarie , martie

ad_rianna spune:
mey try cred ca la fel sunt cam toti baietii...nici tudor nu are nelinisti d-astea metafizice vorba ta. la el tot ce conteaza e masina si "volatul"
...adica invarte volanul merge prin casa asa, da cu spatele, parcheaza, se enerveaza cand nu are loc de manevre...chestii d-astea
...bianca e cu intrebarile. el e mai "linistit" dar ii "functioneaza motorasul" mai interesant, are cate-o replica...ma lasa masca uneori. bianca se straduieste in tot ce face...cat despre imbracat...dana ai atins punctul meu sensibil. doar ea stie cu ce trebuie sa se imbrace
. ii mai iau cate o toaleta si as vrea si eu sa mai combin cu ce avem in garderoba, sa vad cum ii sta...nu are rabdare!!!! ma dispera. e f. incantata daca ceva ii place sau ii sta bine, dar sa o imbrac dee mai multe ori, sau sa schimbam ceva...ntz isi pierde rabdarea.
apropo, cum as putea sa salvez poza asta? stie cineva. asta bineinteles dana daca imi permiti tu in primul rand ...pot?
as vrea sa-i fac biencutzei o bluzita cam la fel si as vrea sa o arat unei prietene care lucreaza la un atelier de tricotaje...
adriana & Bianca si
Tudor
(03.11.2004)

danette spune:
Adriana, nu am vazut ce poza vrei sa salvezi, dar sigur ca poti. Ii faci download direct de pe webshots.
Sau, daca nu reusesti, zi-mi adresa de mail, si ti-o trimit pe mail.
Miki... aha deci... esti pui de ungur!
Da, mey... unguroaicele sunt femei frumoase si ingrijite... asa-i!
De buna seama conteaza gena... si eu fac parte dintr-un neam cu piele buna, am noroc ca nici eu n-am riduri. Sora-mea insa n-a mostenit linia... si 'baga' vit. E si creme cu colagen.

ad_rianna spune:
scuze dana am copiat link-ul aiurea. acum l-am pus pe cel corect. e ultima poza din albumul nou. insa nu reusesc (nu stiu ) sa o salvez. tare m-as bucura daca mi-o trimiti pe mail: adriana.blaga@yahoo.com mi-a placut la nebunie bluzite e super in tendintze
si oricum voiam sa-i fac ceva roz asortat la o fustita de catifea maro cu roz pe care i-am achizitionat-o saptamana trecuta (fara sa stie sotul meu ca am interdictie la cumparaturi
...ei dar cate nu stie el!) mai ales ca acum astept cardul de la banc post ca sa pot face cumparaturi on line de la "la redoute"
adriana & Bianca si
Tudor
(03.11.2004)

ochi_verzi spune:
Azi am dat testul psihologic la scoala ma gandesc ca inca nu-mi lipseste nimic la "mansarda"
Adriana, ca sa salvezi o foto faci in felul urmator...sub fiecare fotografie este un chenar si acolo ai o lupa cu un + pe ea, dai clik pe lupa si se mareste fotografia, apoi o poti salva cu clik deapta...
La noi e asa frig si ploua...iar nu cred ca va doarmi Diana la pranz ca nu a alergat.Unde sa o scot sa alerge...si de cele mai multe ori cand nu-si consuma suficient energia, nu doarme la pranz.Asa doarme suficient, de la 22 cel tarziu pana la 9 sau 9:30...
Ai vostri ce program de somn au?
Diana 22.11.2004

danette spune:
Adriana, ti-am trimis poza tip e-card direct de pe webshots.
Sper sa-ti ajunga.
Am vazut si eu lucruri dragutze pe "la Redoute"...dar nu prea ma descurc bine in franceza, sa cumpar online.
Si numai de la Banc Post accepta cont de card?

fulguletz spune:
poate nu ma credeti dar David stie deja sa mearga pe bici cu 2 roti, FARA ROTI AJUTATOARE. Are inca probleme grave cu opritul , drept urmare intra in unicul pom de pe o raza de 1 km.... cand o sa se faca timp frumos o sa-l filmez...
dana, nu are sens sa te intristezi pt niste replici un pic mai rautacioase(date de copii) ...ca or sa mai vine multe de acum incolo. Imi amintesc, ca lu david ii ziceau copii la inceput la gradi "baby sprache"...asa strigau dupa el. Pt ca nu intelegeau ce spune, pt ca nu vorbea, balmajea si el acolo ceva....
eu nu il consolez pe david daca un alt copil ii spune "o rautate"(e mult spus rautate da nu am cu sa o definesc). si nici nu ma bag. Copii se cearta si se impaca de n ori pe zi. Nu vreau sa il invat ca mami ii ia apararea sau ca mami il cosoleaza. Nu vreau sa fie paracios. Sa stie un pic sa se descurce singur.
l-am filmat ieri pe david spunand poezie :
http://www.dropshots.com/zumperiox#date/2008-03-17/21:53:30