Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by noname
Fetelor-ici la toate.
Eu mi-am scris povestioara despre ce am facut la medic pe ASPIRANTE OPTIMISTE, ca am vazut ca aici nu mai vreti sa scrieti de teste, etc., dar acolo am vazut ca nu mai intra nimeni si toata lumea spune ca distractia s-a mutat aici. Eu nu mai inteleg nimik.. asa ca... pana inteleg ceva voi scrie tot acolo.
Pupicei!!!
Noname..am spus , am discutat cu fetele si am hotarit sa deschidem un ALT subiect decat cel de la Aspirante Optimiste..pentru noi asa sa mai discutam una alta.Noi intr-o anumita perioada am legat niste prietenii cateva fete de la aspirante si ne-am simtit si ne simtim foarte bine impreuna...de multe ori cand scriam la aspirante , ma rog faceam glume discutam, glumeam , iti aduci tu aminte cu siguranta...ni s-a pus palma in gura ca nu e subiect pentru asa ceva si ca sa nu uitam ca este un subiect unde se discuta despre incercarile fiecarei de acolo de a avea un bebe.Ete ca sa nu mai deranjam ...am zis ca vrem sa facem un subiect al nostru...al tuturor celor care ne-am imprietenit si sa putem sa ne simtim bine ca pe vremuri.Si am discutat ...noi(Arianna, eu , , Oana si altele) nu se mai simt asa bine acolo..pentru ca acolo se vorbeste despre teste despre cm, despre gravideala.Ori noi...mumu Alexa, Moni ..sau mai stiu eu care nu se simt in largul lor la odisee..si tot asa ...am discutat si am zis ca facem un subiect.Insa....asta nu inseamna ca subiectul ASPIRANTE OPTIMISTE S-A MUTAT.Este pur si simplu un subiect cu totul separat...unde scriem noi toate vrem sa fim degajate vrem sa ne trezim sa glumim sa radem sa sa sa ...eu am spus o sa mai scriu la aspirante , dar aici sant fetele de care eu m-am legat sufleteste , ne stim de aproape un an....am vorbit zilnic ...vrem sa avem un colt al nostru..asta nu inseamna ca nu puteti scrie , dar cum am spus-o si eu si Marinik.
Si pentru ca am vazut ca cineva a postat la Aspirante optimiste ca ''Veniti fetelor la Clipe de viata ca ne-am mutat acolo sau asa ceva!!!'' este gresit!!! Ati fost informate gresit.Subiectul nu s-a mutat de acolo aici.Sper ca ti-am explicat bine noname.
Pe vremuri cand noi am inceput sa scriem probabil fetele care erau mai vechi....nu si-au mai gasit locul..asa ca noi...sau nu stiu...ce stiu eu??Si ce s-au gandit sa isi faca un subiect al lor...Aspirante cu vechime...dar nu ne-am dus frate nici una dintre noi...sa le tragem de urechi ca de ce si-au deschis subiect separat, ca de de nu ne iubesc si pe noi ca de ce si-au deschis subiect si fac marginalizari...si nici nu am dat iama in subiectul lor cu mofturi sau cu reprosuri.Nu le-am cunoscut , noi aparusem multe fete si probabil nu s-au mai simtit asa comode in prezenta noastra , da nici nu a venit vreuna sa spuna heiii haideti acolo ca s-a mutat ...s-au retras ca probabil au altfel de relatii unele dintre ele..si aspirantele au ramas aspirante, adica subiectul.
Ma rog ar mai fi multe de spus...dar...nu vreau sa sar calul.
Numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
monica_dicut spune:
Din cate stiu eu, un forum culinar se gaseste la "DICUTII GENERALE"...
Sustin ce au zis MArynik si Crisa si ALexa si Oana, Arianna etc.
Gabitza 
ma bucur din tot sufletul pt tine 
ALexa sper ca glumesti cu tickerul tau. Se pare ca numa io am vazut ce ai pus tu acolo si cred ca te 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
pusichet spune:
salut fetelor
subscriu la ce a zis alex, crisa, oana etc.
asa imi gasesc si eu locul aici.
gabitza felicitari pentru cele doua liniute si sarcina usoara.
fetele, am fost la noul job, e super fain.
imi place biroul unde o sa lucrez, imi place tot. de marti incep lucrul ca mai am de umblat cu actele , dar abia astept.
http://tt.lilypie.com/MjcGp2.png
in curind
monica_dicut spune:
S-a facut liniste in sat?????? 

Anaxena mai lasa-mi te rog si mie niste hainutze prin magazine

SA-ti traiasca burtica si fetitza, esti una din cele mai frumoase
dutze pe care le-am intalnit
bujoreato
mai treci pe la noi. Ce creste si burticutza ta frumoasa
Mi-=l dai pe fii-tu ginere ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
pusichet
Ma bucur mult de tot ca-ti place. Asta e un lucru mare. Rar se intampla. Iti doresc din suflet sa fie totul bine si foarte curand sa ti se mai implineasca un vis 
POZNICI CU NOI
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
pusichet spune:
monica multumesc.
de luna viitoare revin la proiectul bebe, pina atunci ma bucur de ce am realizat pina acum.
o sa va zic cum evolueaza lucrurile la noul job.
in curind
oanaiacovita spune:
Pusichet, felicitari pt noul job si ma bucur ca iti place...e f.important...![]()
Chiar am vb cu fetele si vroiam sa te intrebam daca mai stii ceva de Maria...ne-ar lacea sa vina si ea aici...mie imi e f draga si nu numai mie...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
pusichet spune:
oana sarumina pentru urari.
maria e ocupata am vorbit cu ea saptamana trecuta. am reusit sa vorbesc cred 5 minute pe messenger.
nu indraznesc sa o sun pentru ca nu as vrea sa deranjez.
in curind