Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 20
Darria spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
daca voi mai fi membru aici
Nu stiu despre ce este vb. si nici nu ma intereseaza. Cred ca esti suparata dar acesta nu este un motiv sa "dispari" de aici
miki68 spune:
Intre timp m-am edificat. Dar, cum spunea si Darria, asta nu trebuie sa te determine sa renunti la calitatea de membru DC.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
herra spune:
quote:
Originally posted by lacrabaciu
Da, Miki si Herra, suntem relativ vecine; eu stau exact vis a vis de gradinita sau Salubris, pe Nationala. Sigur ne intalnim in parcul nou cand e mai frumos afara caci eu o scot zilnic pe Diana.
si eu tot vis-a-vis de gradi; de locul pe unde intra copiii la gradi...
cat despre parcul cel nou - sa-mi fie rusine - ce inseamna sa-ti pui fundu' in masina si sa pleci in Copou! ma duc acum sa ma uit pe geam!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Ramonika spune:
fetelor, daca vreti voi sau stiti pe cineva care vrea niste catelusi mititei, anuntati-ma si pe mine.
cica sunt corcituri de pechinez.
niste tampiti din scara mea i-au aruncat pe geam de la etajul trei sambata asta. totusi catelusii au avut noroc si au supravietuit. erau 4, cineva a luat unul, mai sunt 3. acuma stau in fata blocului. ![]()
au aprox. 1 luna, mananca mancare solida.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
herra spune:
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by mariussimiuc
daca voi mai fi membru aici
Nu stiu despre ce este vb. si nici nu ma intereseaza. Cred ca esti suparata dar acesta nu este un motiv sa "dispari" de aici
eu stiu despre ce e vorba...m-am lecuit de a participa la vreun concurs de mult, pe un alt site...unde concursul mai era si intre copii - cea mai draguta/haioasa etc moaca de copil, asa ca va dati seama ce a iesit...
pe mine ma deranjeaza putin in cazul de fata faptul ca se se folosesc masuri diferite, ca nu s-a spus clar de la inceput ce e "regulamentar" si ce nu.
e normal sa faci "lobby" pt o poza din concurs...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by herra
eu stiu despre ce e vorba...m-am lecuit de a participa la vreun concurs de mult, pe un alt site...unde concursul mai era si intre copii - cea mai draguta/haioasa etc moaca de copil, asa ca va dati seama ce a iesit...
pe mine ma deranjeaza putin in cazul de fata faptul ca se se folosesc masuri diferite, ca nu s-a spus clar de la inceput ce e "regulamentar" si ce nu.
e normal sa faci "lobby" pt o poza din concurs...
Si eu m-am lecuit...De-acu o sa particip numai la concursuri unde se castiga castroane si lingurite...
Cat despre reguli,penalizari si alte chestii legate de concurs....nu mai am dispozitia necesara sa comentez...
Va multumesc ca ati fost si sunteti alaturi de mine!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
Neata!
Dau
, ceai,
...tot ce doriti. Ca e o vreme afara! Sa tot stai pe forum...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
miki68 spune:
Buna dimineataaa! Si eu dau. Tot ness
. Iaca ca a iesit soarele! Au zis la meteo ca azi vor fi la Iasi 21 de grade. Mie nu-mi foloseste la nimic ca tot in casa stau de lunea trecuta de cand m-am intors de la spital. Adevarul e ca m-am cam saturat de stat acasa.
cristina d.
adi69 spune:
Buna dimineata!
Se vede o raza de soare pe geam sau ma insel?Am auzit si eu ca au preconizat 20 de grade ptr azi insa nu-mi venea a crede,dupa atata ploaie..
Miki,stiu ce inseamna sa stai in casa cu saptamanile(tocmai ce am incheiat o serie de doua)si te compatimesc.
Dar,totusi ,de ce stai in casa?Daca se face frumos afara,mergi in Copou,in Botanica,cu o prietena si stai la soare pe o banca.
Te simti atat de rau?
miki68 spune:
Adriana, nu ma simt rau, insa prietenele/sotul sunt la serviciu si cand vin nu au timp de plimbari cu "convalescenta". O problema ar mai fi faptul ca nu pot circula prea mult. Asa, cam la o juma de ora, simt nevoia sa-mi intind "operatia" in pat
. Nici statul pe banca nu e o solutie. Nemaipunand la socoteala faptul ca, probabil datorita sondei de pp, cand imi vine, apai e musai sa ma duc.
cristina d.