Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 18
miki68 spune:
Fetelor multumesc pt. "ponturile" cu infasuratul in plastic
. Lacrabaciu, esti vecina cu mine? Eu stau la B-urile de pe Splai (alea 6 de pe partea cu Palatul).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Darria spune:
quote:
Originally posted by lacrabaciu
MEDOCLAV
La farm. Catena de la supercopou aveau(am intrebat acum o jum. de ora) Medoclav, ambele concentratii. Cred ca poti gasi si la alte farm. Catena(daca nu ajungeti astazi in parc).
herra spune:
quote:
Originally posted by miki68
Lacrabaciu, esti vecina cu mine? Eu stau la B-urile de pe Splai (alea 6 de pe partea cu Palatul).
si cu mine, se pare...eu - tot Podul Cantemir, dar la C-uri, pe partea cu Barbarosa...
PS: va uitati la gimnastica?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
miki68 spune:
Nuuu! Eu am facut un pic nani ca am obosit de atata stat si acu' pap si mai uit pe Explorer e un docum. fain.
Vecinelor, cand e cald nu veniti cu copiii in fata blocului meu ca am parc de joaca nou? Hai, acu cat mai e intreg!
cristina d.
ghinetz spune:
Salutare!
Dupa o lunga absenta...
Sanatate multa bolnaviorilor (copilasi, Cristina, sot de Simo).
Mai, ce zi urata e azi!!! Bantui pe net cat doarme copilul (cel mic, ca cel mare e la o pizza cu sotul). Da am o stare apasatoare.
Carmen, nu am aflat nimic in plus despre gradi. Eu nu-l duc maine pe Stefan. daca sunt acasa si ma pot ocupa de el...nu ma risc. Mai greu cu cei care chiar nu au cu cine ramane.
Azi e o zi de mers in vizite. Sau de primit musafiri.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
herra spune:
quote:
Originally posted by miki68
Nuuu! Eu am facut un pic nani ca am obosit de atata stat si acu' pap si mai uit pe Explorer e un docum. fain.Vecinelor, cand e cald nu veniti cu copiii in fata blocului meu ca am parc de joaca nou? Hai, acu cat mai e intreg!
cristina d.
ce parc nou??
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by herra
ce parc nou??
Parc de joaca pt. copii cu tobogan, leagane. E refacut din temelii de vre-o luna.
cristina d.
miki68 spune:
Aaa, si uitam sa va zic ca in sfarsit m-am spalat (cam ca "matza")
. Asa-i de bine... N-am crezut ca am sa ajung zilele in care nici o baie buna sa nu pot face
cristina d.
lacrabaciu spune:
Da, Miki si Herra, suntem relativ vecine; eu stau exact vis a vis de gradinita sau Salubris, pe Nationala. Sigur ne intalnim in parcul nou cand e mai frumos afara caci eu o scot zilnic pe Diana. E drept ca incerc sa merg la ore cand nu e foarte aglomerat pt. ca Diana e micuta si mai timida; ea urca mai greu scarile la tobogan iar ceilalti copii o cam "darama".
Da, Herra, este parc nou intre turnurile unde spune Miki ca locuieste (in stanga blocului cu frizerie la parter ... aproximativ in dreptul gradinitei). Numai ca a fost boierie curata cat nu se prea stia de el iar acuuuum ... no comment (isi fac unii copii chiar nevoile prin tunelurile de la tobogan). Dar in jurul orei 14 e destul de liber; Cam atunci mi-am propus eu sa ramana fixata ora de parc pentru fetita mea (dar eu sunt norocoasa si pentru ca dimineata sta sotul cu fetita acasa si o poate duce dansul - tot pentru a prinde perioade mai avantajoase).
Asa ca, daca vedeti o fetita blonda care abia urca si o mamica poloboc care sta gardian langa tobogan, suntem noi ...
Daria, multumesc mult - chiar este o unitate Catena in apropiere de casa mea si nu aveau; dar maine plec de la serviciu direct la Supercopou. Cat despre mersul in parc ... am asa mult de lucru pt serviciu ca nu mai stiu de cand nu am dormit mai mult de 1 ora per noapte ... chiar daca era frumos afara tot nu mi-as fi permis sa rup din urgente; si este si putin ragusita mica mea; iar din cand in cand trage si cate o tusitura de magar.