S-a incheiat un vis...
Raspunsuri - Pagina 15
principe spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Fetelor, nu are rost sa va certati din cauza mea, va rog mult. Aici pe forum, fiecare isi spune punctul de vedere referitor la un anumit lucru. Fara nici o suparare. Ca doar nu trebuie toti sa gandim la fel. Uite, de exemplu L5845 crede ca amanta este cea vinovata, iar Larisa il invinovateste exclusiv pe sotul meu. EU sunt de aceeasi parere cu Larisa, dar asta nu inseamna ca nu apreciez enorm sfaturile lui L58, pe care o pup si o imbratisez!
Nici nu stiti cat de mult ma ajutati cu sfaturile voastre. Este de departe cea mai buna terapie pe care as putea sa o urmez. Cand mi-am pierdut copilasul, forumul acesta a fost salvarea mea. Faptul ca am putut scrie zilnic despre durerea mea, ca am putut sa discut cu fete minunate care au trecut prin asa ceva, m-a ajutat enorm sa imi revin intr-un timp foarte scurt.
Principe, ai dreptate, numai cand suntem pusi in fata unui fapt concret ne putem verifica limitele. Dar eu apreciez foarte mult sfaturile fetelor, care isi rup din timpul lor ca sa vorbeasca cu mine, si majoritatea nici nu ma cunosc.
E adevarat ca decizia finala doar eu sunt in masura sa o iau, si sper sa o iau pe cea corecta.
Irinabobe,
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
cristina-ana,
nici eu nu dezaprob sfaturile date de fete ..
... orice decizie vei lua ,este bine sa fii convinsa ca este cea mai buna si nu-ti lasa loc in suflet de indoieli.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
L5845 spune:
larissa m-ai facut sa rad
la faza cu "geanta in cap din partea Domnului"...asa, deci sa incep cu inceputul :
1.L5845 e un fel de codificare al numelui meu (Laura),
2.in general, chiar daca nu sunt de acord cu parerea cuiva, prefer sa las omul sa-si dea singur seama daca e ok sau nu ceea ce crede el, nu-mi place sa impun cuiva ideile si parerile mele, doar mi le expun, restul e la alegerea fiecaruia...ce sa fac? asa sunt eu
, iar faptul ca fraza respectiva nu e agreata de tine, nu aveam de unde sa stiu, era si culmea sa o spun intentionat,
3.nu m-ai suparat deloc (nu ma supar eu asa usor, din chestii din astea) si nu ai de ce sa-ti ceri scuze, doar ca nu am inteles de ce sustineai cu atata vehementa, ca "doamna" cu pricina nu ar avea partea ei de vina in povestea asta, acum ca ai expus altfel problema, e ok,
4. e foarte adevarat ca din punct de vedere moral si in fata lui Dumnezeu, a gresit enorm, prin faptul ca acea porunca prin care se spune "sa-ti iubesti aproapele", ea a interpretat-o in cel mai gresit mod cu putinta, dar asta nu inseamna ca nu are si ea valoarea ei, din punct de vedere profesional sau personal.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
cristina imi cer scuze daca am fost subiectiva, vina de fapt apartine si lui si ei, probabil in aceeasi masura sau nu. Chestiunile de care trebuie tinut cont acum sunt efectele evenimentelor si ceea ce e de facut pe viitor, asa cum am spus si in alt mesaj : fiecare pe drumul lui, sau gasirea caii comune, daca ea exista.
Chiar daca ma repet, sper sa-ti gasesti drumul cel mai potrivit pentru tine si copilasul care-ti umple viata de bucurie.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
IreneCAM spune:
Draga Cristina, imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asta. Imi aduc aminte de stresul pe care l-ai suportat in ultimele luni de sarcina si nu imi vine sa cred ca dupa atata suferinta inca nu s-au terminat incercarile pentru tine. As vrea sa-ti spun ceva sa te pot ajuta, tu ai fost atat de mult alaturi de mine cand mi-a fost greu, ai gasit resurse mereu sa ma incurajezi pe mine si pe fetele de la capitolul nostru. Esti o persoana extraordinara, o femeie curajoasa si frumoasa, indiferent ce o sa hotarasti, sunt sigura ca pana la urma o sa-ti fie bine, o sa ai relatia pe care o meriti.
Eu cred ca indicat ar fi sa va rezolvati problemele intre voi, fara soacra, amanta sau altcineva. Si cred ca o perioada de pauza, in apartamentul tau, ar fi binevenita, te va ajuta sa te linistesti si sa privesti altfel relatia cu sotul tau, sa intelegi ce vrei tu si ce vrea el cu adevarat.
Iti doresc sa gasesti echilibrul de care ai nevoie si sa fii linistita!
pt tine si micutul Eric cel vorbaret.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Teo2rina spune:
of, Doamne, ce poate sa existe pe lume... un tatic care nu vrea sa se bucure pe deplin de fiul sau... am crezut ca, trecand prin tristetea de a pierde un ingeras, nu se poate intampla asa ceva. scumpo, sunt alaturi de tine, trebuie sa mergi mai departe, daca va vrea cu adevarat sa fiti impreuna, trebuie multa, multa munca. imi pare tare rau ca nu esti linistita, nici tu nici puiutul Andrei nu meritati asa ceva. te imbratisez cu drag. 
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
cristina_ana spune:
IreneCAM, Teo2rina, va multumesc mult pentru mesaje!
Nu stiu de ce trebuie sa trec prin asa ceva, dar am ajuns sa cred ca nimic nu se intampla fara un anumit scop. Asa cum am mai spus, sper sa iau pana la urma o decizie pe care sa nu o regret mai tarziu.
musettepink spune:
Cristina-ana acum am aflat si eu ce se petrece cu adevart in sufletul tau!Imi pare foarte rau sa citesc ca treci prin asa ceva.Parerea mea este ca esti o mamica foarte curajoasa si sincer inclin sa cred ca si eu as face la fel in locul tau.iar asa cum ai zis si tu daca chiar e menit sa fiti impreuna poate la un moment dat veti fii.
Iti doresc multa putere sa treci peste acest lucru atat de greu dar nu am nici o indoiala ca o vei face datorita micutului tau care este un copil absolut superb si care are nevoie de o mamica linistita sufleteste si care sa se poate ocupa de el nu sa se intrebe mereu daca sotul meu acum e cu amanta si sa isi inchipuie mereu ca este cu alta femeie atunci cand nu raspunde la telefon sau are tel inchis.
iti doresc multa fericire si sa te bucuri de micutul tau care este un frumos!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
15+

cristina_ana spune:
Musettepink, multumesc mult!!! Iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebelus perfect!!!
nuschu spune:
Cristina, eu nu te cunosc, insa felul in care te-ai deschis si te-ai descarcat aici spune multe despre nevoia ta de a-ti aseza lumea, nu cum a fost, dar linistita, ca sa te poti bucura de copilul pentru care atat te-ai straduit si de tine.
Eu sunt de principiul 'om trai si-om vedea'. Ai suferit cand ai aflat ca te-a inselat, ai hotarat sa pleci, sa divortezi. El si-a revizuit comportamentul si ti-a zdruncinat hotararea. Tu spui ca simti ca iubesti o amintire de-acum, nu pe sotul tau.
Crezi ca ar fi o idee buna sa-ti vezi de planul initial, sa te muti cu Eric, sa scapi de presiunea de a-l vedea zi de zi? Sa nu ti se mai indoiasca inima de zeci de ori intr-o zi, cand te gandesti ca e posibil sa se fi indragostit de alta femeie si apoi sa vina, spasit, sa te ia in brate?
E urat, intr-adevar ce-a facut el, e urat si dincolo de el, ca respectiva a marsat la relatia cu un om casatorit, insa nu ei sunt problema! Problema esti tu si cum sa redevii linistita! Iar eu cred ca distanta fizica fata de el te ajuta, usor-usor, sa-ti limpezesti gandurile, sa te rupi din mecanismul care se perpetueaza la nesfarsit, acela de a te intreba permanent 'Sal- iert/ Sa nu-l iert?'
In cele din urma, il vei ierta sau nu, veti fi amandoi din nou, sau nu. Vei vedea ce va fi, ca nimic pe lume nu e ireversibil. Lasa-l acum, il primesti mai incolo, lasa-l de tot. Tu incearca sa ai cat mai multa grija de tine. Sa razi cand iti vine, sa plangi cand simti nevoia, sa arunci tigai pe fereastra, daca te ajuta!
Mie mi-a placut ce a spus Larisa: ce rost are sa promita in fata ta si a ei ca te iubeste pe tine si ramane cu tine? Ti-a promis acum niste ani lucrul asta, cand v-ati casatorit si nu s-a tinut de promisiune. E posibil sa fi tras o invatatura din asta, sau nu. Nu crezi ca ar fi umilitoare pentru toti 3 o asemenea intrevedere? Pentru tine, in primul rand, sa fii iarasi si iarasi confruntata cu tristul adevar si sa trebuiasca sa-l disciplinezi ca pe un copil, sa accepti in fata unei straine ca esti sotia trista si umilita. Pentru el, ca trebuie sa se lase disciplinat...
Si toate astea, cand efectele raului trebuie minimizate...
Cristina_A spune:
Cristina_Ana, nu crezi ca e absurd sa ajungem sa depindem de bunavointa/mila altei persoane, mai ales daca aceasta persoana ne-a dezamagit crunt si mai este si lipsita de logica in gandire si comportament? Pentru ca nu este prea logic sa faci rau persoanei pe are o iubesti, nu-i asa? Pe tine pretinde ca te iubeste si te inseala si minte fara jena. Pe amanta pretinde ca o iubeste, dar daca ar fi asa, nu ar fi logic sa isi asume responsabilitatea si sa se desparta de tine si sa fie cu ea? Insa el se agata ca o capusa de tine din teama de a nu ramane fara un apartament (si in acelasi timp refuzand sa se desparta de individa).
Amantele se amagesc cu ideea de "mare iubire" (sau sunt amagite cu buna stiinta de individ) si spera ca tipul sa divorteze pentru a fi cu ele (asa cum ar fi si de asteptat daca ar exista iubire). Multe isi irosesc ani iubind un barbat care le minte si el amageste si le frustreaza, iar ele sufera crunt. Amantele nu au nimic de impartit cu sotia, chestiunea este intre ele si individul care le amageste. (uite aici pe forum un exemplu). Iar acesti barbati nu iubesc pe nici una, ei provocand si intretinand suferinta la ambele femei. Ma indoiesc ca sotul tau ar mai putea sa se priveasca in oglinda daca ar constientiza cat rau face tuturor, dar asta e situatia, oamenii adesea neaga realitatea inconfortabila.
Nu am nici o intentie de a lua apararea hamantei, e majora si responsabila de viata ei, ca si barbatelu' infidelu'. Nu putem schimba oamenii: unii aleg sa-si iroseasca viata in relatii mizere, altii aleg sa abuzeze, unii fac copii ca sa traiasca din alocatiile de pe urma lor, unii se autodistrug devenind alcoolici, bulimici, dependenti de droguri... Noi alegem persoanele care vrem sa faca parte din viata noastra. Cristina_Ana, tu ai integritate, iar sotul tau nu are. Esti sigura ca au ce cauta in viata ta persoanele fara integritate? Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta: fiindca tu astepti ca el sa se schimbe si sa actioneze asa cum doresti tu (sa-ti arate atentie, sa-i spuna aleia in fata ca n-o iubeste), tu esti o femeie care iubeste prea mult (si cu aceasta ocazie te invit sa citesti cartea).
Cat despre visele impreuna si spulberate, eu am am ajuns la concluzia ca a fi tu insuti este o experienta mai interesanta decat orice vis distrus.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*