Copilasi din 2002 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina22 spune:
nu sunt in stare sa citesc...nu mai pot sa citesc despre atatea nenorociri...
cuvintele sunt de prisos!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Salut.
Imi pare rau, nu pot sa citesc despre Florys...
Am vazut ca ati fost destul de harnicute in week.ednd cu scrisul... Eu inca nu sunt in prenatal. Poate rezist si saptamana asta la serviciu. Sambata am stat aproape numai in pat, sa ma odihnesc... nu am reusit prea mult, Adrian a avut un curs pana pe la 4, apoi baietii au mers la circ. Stefan a fost extrem de incantat, mai ales ca s-a plimbat si cu poneiul...
Sinzi, noi la Matei vom folosi carucioarele ramase de la Stefan (cel mare, inca utilizabil) (cel sport, cumparat cand Stefan avea 2 ani, deci nu prea utilizat), in cazul in care vreunul cedeaza, inlocuim. Stefan poarta 27 la pantofi, destul de putin in comparatie cu altii, dar are el timp sa poarte si mai mult, eu si sotul meu purtam destul de mult (eu - 39, sotul - 44).
Aici se pare ca a venit primavara, desi e innorat... insa 11 grade nu sunt de colea! AMR 35 de zile pana la DPN, insa am un feeling ca dupa ce voi intra in prenatal nu va mai dura mult (am multe de facut prin casa si pe mine daca ma apuca heirupeala...). Nici nu m-ar deranja sa se nasca in perioada sigura (38-40 de saptamani), daca astfel va fi mai mic de 3.800 (cat a avut Stefan) (acolo vreo 3.300 ar merge, poate scapam si de epiziotomie...). Insa cum planurile de acasa nu se prea potrivesc adesea cu cele din targ... Voi vedea ce va mai fi.
Va doresc o zi frumoasa si o saptamana super.
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Karina
Fetelor, azi am primit o veste f. trista. Una din mamicile de 2002 nu mai este. In curind fetita ei Sarah Catherine implineste 6 ani. E vorba despre Florys. Am ramas socata...
Condoleante familiei si Dumnezeu s-o odihneasca.
Condoleante!! Florys nu mai este...
Karina+ Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Sunt socata!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Putere ,familiei ,de a merge mai departe!
Mariaanna
cand vine BB?
katty spune:
Buna dimineata dragi mamici!
Am citit si eu despre Florys si nu stiu sa spun decat ca imi pare nespus de rau! Poate era nevoie de ea in cer, de-acolo isi va veghea copilasii!
Doamne ajuta!
Nici nu stiu daca pot scrie in continuare!
Nicoleta, ce faci? tragi de tine cat poti, nu?
Cristina22, foarte frumoasa casuta voastra, si camera lui Andrei e minunata!! In pozele de la intalnire am zarit-o si pe Daria cu Giulia, nu?
Sinzi, Andrei purta anul trecut 31 la picior, acum cred ca e 32. Dar mai bine cauti sa-i masori piciorul, poate au niste tabele de marimi! Foarte frumoase lucruri ne-ai aratat in poze!! Si eu zic sa te duci la doctor!! Apropo de Dr. House, inca il urmaresc si eu, au reluat prima serie la AXN si vad episoadele de la inceput, si le si inregistrez, la voi ce serie e data acum?
Mari, nu te descuraja, trebuie sa mai existe solutii!!
Cristina_C, foarte urat s-a comportat educatoarea cu Robert, nu e normal!!!
Karina, Ruxij, Crig, pupici tuturor!!! N-am putut sa nu ma intreba si eu (citind despre Florys), daca e sa mi se intample ceva, voi cum ati afla, nimeni din familia mea nu mai intra pe forum!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Pana la urma am citit si eu ce i s-a intamplat mamicii care nu mai este, tare trist! Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i ocroteasca familia !
Nicoleta
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Mamici, urasc sa dau astfel de vesti, mai inainte am aflat despre o mamica de aprilie 2002, Florys: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117997
Doamne, ce trist !
De asta mi-e teama si mie, cel mai mult.Florys a fost cea care a initiat subiectul nostru pentru prima data. Doar ca s-a pierdut acel prim subiect, nu mai este nici macar in arhiva.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace, iar celor din familie sa le dea putere sa treca peste aceasta grea incercare a vietii !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
gabrielaghe spune:
Buna fetelor, am citit si eu despre Florys, dumnezeu s0o odihneasca in pace, ce pacat era asa d etinara.
dESPRE NOI CE SA VA SPUN, NU NE AJUNGE ZIUA, SINT ATITEA D EFACUT, am inceput si footbalul si asta facem in fiecare simbata, lui Matthew ii place mult, dar acum joaca la divizia sub 8 ani si este cel mai mic, este el bunicel dar este dif. d evirsta majoritatea au 8 ani, oricum mergem inainte.A inceput sa citeasca bine, ii plac cartile d e Dr. Seuss, citim in fiecare seara, sint distractive.Dupa incidentul cu minuta, acum este bine, ma bucur ca am intrat in rutina d ezi cu zi.Se apropie pastele aici, noi sarb de 2 ori, oricum simbata avem d e vopsit oua, inca un eveniment, .In afara d escoala , footbal si iesit prin parc n-am mai facut multe lucruri.V alas, s-a facut tirziu
o seara buna
gabriela
sinzi_ana spune:
Au venit pantofii!!! Sunt foooarte frumosi si confortabili!!! Isi merita banii
sotu se consoleaza "macar a fost transportul gratis"![]()
Nicoleta, esti eroina, daca inca mai poti merge la munca!!!
Sa stii ca nu e o regula ca daca se naste in 38-40 sapt va fi mai "slabutz"...David s-a nascut la 36 de sapt si a avut 3.600kg...
Sa stii ca pana acum David avea pantofii 29, si zilele astea intr-un magazin i-au masurat piciorul si am constatat ca tot ce aveam ii era mic...daca David nu se plangea...nu i-am cumparat altii![]()
Katty, aici sunt la seria 4, dar dau cam un episod pe luna din seria noua, in rest tot cele din seria veche...
Uite eu le urmaresc si aici:
http://www.fox.com/fod/player.htm?show=house#
E serialul meu preferat...si mai nou urmaresc si Family Guy...e o comedie desen animat tare amuzanta...![]()
Gabriela, succes la fotbal!!!!
David este in vacanta de primavara pt o sapt si eu m-am zgarcit la $350 cat ma costa saptamana asta de spring camp (in plus fata de tariful lunar) si il tin acasa cu mine...Iar cand am de lucru pt avocat il iau cu mine, si e tare greu...Doamne cat poate sa vorbeasca...aproape non-stop...mi-a si raspuns la 2 telefoane azi cand eu lucram si incercam sa nu le aud!!!
Maine mi-am facut programare la oftalmolog...vreau sa imi iau lentile de contact caci nu prea mai vad bine
mai ales noaptea la volan!!!!!
Azi am fost la inot...sa vedeti program...
5.30-7.30!!!!! antrenoarea este romanca...f buna si draguta!!! L-a obosit pe David...a cazut la datorie in 5 min acasa!!! iar copiii mari inoata superb!!! de abia astept sa il vad si pe David asa![]()
am fugit...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
Nicoleta spune:
Sinzi, nu ma speria si tu, ca e de ajuns cate aud (copilul nr 2 e mai mare la nastere decat nr 1...). Pai cum mai mare mai??? Stefan a avut la 39 de saptamani 3.800. Ce ma fac eu cu un bebe mai mare de atat, ca vreau sa nasc tot pe cale naturala... Poate se naste totusi mai devreme si vad si eu cum e sa nasti un strumf de pana in 3.500 kg.
Si da, inca mai vin la serviciu, saptamana asta chiar trage sotul de mine ca el este la un curs, vina tarziu, iar eu l-am "amenintat" ca daca stau acasa nasc mai devreme (asa ma apuca harnicia... ca sigur nu va fi ok sa fac smotru cu hei-rupul) si de dimineata nu m lasa sa anunt ca intru in prenatal... nu se lasa pana nu ma vede in masina.
O zi buna va doresc.
Nicoleta