Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, adevarul e ca e prima data de cand mergem "peste hotare" toti trei, in alta parte decat in Romania. Asa ca ne entuziasmam si noi cu gandul la excursia asta.
Dar mai mult ma bucur ca mergem acusi in Romania. 7 saptamani mai sunt, numar zilele. Si, cu putin noroc, sper sa ajung si la iarna, de sarbatori, pentru ca imi doresc un Craciun si un Revelion cu toata familia. Si as vrea sa vada si Robert colindatorii si uratorii, sa se poata juca prin curte (aici n-avem curte), sa aiba parte de zapada sa stea mai mult cu bunicii care, in ultima vreme nu s-au simtit prea bine ca sa vina pe la noi. Dar ce tot vorbesc eu de iarna cand a venit primavara si indata vine vara... De fapt asta e din cauza ca imi e tare dor de casa si de ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, foarte frumoase pozele, ca de intotdeauna! Si mie mi se intampla destul de des sa vad poze cu Kiki la "Sa ne cunoastem", si de cand era mai micuta, si mai recente. Ma bucur mereu cand le vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Karina anul trecut aveam si eu aceeasi nemultumire ca nu stie poezii si in romaneste..Intre timp mi-a trecut...Anul acesta de la gradi a primit de invatat foarte multe dar rar am stat sa le invat cu ea.Unele mi s-au parut chiar grele.E la gradi cu predare in limba engleza?
Aida si Ema multi pupici!Pozele sunt superbe !Grupul DC din Timisoara este minunat!
Nicoleta multi ani fericiti in continuare!
Nina ce scumpa e Cristinuca cu pisoiul!!
Ruxij ce pacaleli ai mai facut intre timp?Eu azi am scapat fara..de fapt doar sotul a incercat de dimineata cand m-a trezit. mi-a spus ca e 7.30 (ora la care trebuia sa fiu deja in clasa)dar am avut o reactie apropiata de a lui Andrei.. n-am scos nici un cuvant si ma uitam mirata la el(spre dezamagirea lui)fiind foarte ametita...de prea putin somn of course.
Sinzi gura de tuica e in schema dietei?
Cristina si eu care credeam ca vremea frumoasa va veni de la voi si la ct.m-am saturat sincer de ploaie si frig.
Vineri intentionez sa merg cu Mariuca la dr sa vedem daca de luni poate merge din nou la gradi.
pupici si imbratisari pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Va multumesc pentru urari. Si pentru incurajari. Eu nu imi fac probleme (mari) ca pe Matei l-ar fi afectat infectia asta fiindca am avut colul inchis tot timpul si infectia nu a fost puternica pana acum. Iar infectia urinara a aparut de curand, asta o afecteaza doar pe mama in sarcina, poate da probleme cu rinichii... Infectia in col ar trebui sa duca la o nastere prin cezariana, insa la mine a iesit negativa ultima analiza, ceea ce e putin probabil sa se intample fiindca nu am tratat cu nimic balaurul... a, ba da, cu homeopate, dar eu stiu?? Si nici nu am repetat analiza decat acum (medicul a zis, eu m-am conformat).

Asa ca acum fac tratamentul asta dur (care e ok in sarcina, nu e interzis adica...) si nu pot decat sa sper ca va fi bine. Analizele ar trebui sa le repet chiar inainte de DPN, deci putin probabil sa aflu la timp rezultatul. Dar antibioticul e de ultima generatie, inserarea lui in corp intravenos il face foarte eficient... desi nu ma simt prea bine la cateva pre dupa ce imi face injectia voi continua sa termin tratamentul... Dar hai ca v-am stresat destul.

Joi am vizita la medic pt testul de non-stres.

NU prea mai am timp sa va raspund individual, ca e tarziu si mi-e asa de somn...

Aida, sanatate multa. Si fii optimista! Sper sa intru curand, de pe netul de acasa (sunt tot pe laptopul sotului...).

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, fina mea a avut infectii urinare toata sarcina si inainte si dupa...saracuta de ea...a luat atat tratament!!!!! Eu stiu ca bebe poate fi afectat doar in primul trimestru de sarcina cand se formeaza organele...mai tarziu nu mai sunt sanse ca infectia sa afecteze bebelusul!!!! Finul nostru, da, are pb cu rinichii, dar acum la 6 luni (azi implinite) e un grasan si un vioi si nazbatios, pocneste de sanatate!!! Pb lui sunt rezolvabile chirurgical, dar nu ii pun viata in pericol...(inca nu l-au operat...)
Eu nu cred ca ai de ce sa iti faci pb!!! Iar la echo ar fi trebuit sa vada daca e ceva in neregula pana acum!!!!

Karina, David nu stie nici o poezie in nici o limba!!! Doar cateva cantecele si pe alea cum apuca!!! Aici nu se invata poezii din pacate!!! Iar cantece canta in grup!!!!

Crig, da!!!! tuiculitza face parte din dieta...hahaa...cica arde grasimile...nu stiu daca da...dar e taaare buna!!!!!

Nina, am vazut si eu pozele si pisica!!! Ce mare e!!! hahaa!!!! David vrea o casa cu 2 piscine, 2 pisici si 2 caini!!! Hm...usor de gasit, nu??? Ne tot intreaba cat costa, $100??? Ce bine ar fi sa coste doar atat...as cumpara una la 2 zile!!!!!!

CristinaC, ce bine de voi ca sunteti mai aproape de Ro!!! Si eu as merge mai des daca nu ar fi asa departe!!! Asta e avantajul cand stai in Europa!!! Toate sunt mai aproape!!! Dar lasa ca la anul am in plan turul Frantei cu o prietena....asa cum am facut asta vara turul Romaniei!!! Deja visez!!!!

Katty, eu tot astept seriale noi cu dr House...parca nu mai am aceiasi placere sa le vad pe cele pe care le stiu deja in reluare!!! Daca stii deznodamantul e mai greu...haha!!!!
Si asa cu Ana, invata prostii!!! hahaa!!!!

Io am tras o pacaleala pe DC...am deschis un subiect de pe un alt user si e chiar amuzant
Va las sa ghiciti...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Sanzi, zi-le-le acolo la subiect ca e pacaleala ta, trecu ziua

Eu le-am mai zis pe la servici ca am luat un contract de un milion de dolari, mamei i-am zis ca m-au anuntat unii care tb sa imi dea bani ca nu mi i-au dat si cam atat. Pe barbat nu l-am pacalit. Da' mai am putin timp:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

vad ca suntem o gramada de gagici "proaspat" maritatede 8 ani. Si noi implinim 8 ani de iubire "oficioasa" in iulie.

Sanzi-merg sa te detectez!!

Heiii, trimiteti un piculetz de soare si la noi!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
V-am luat!!! Noi suntem "tineri casatoriti" de 10 ani (impliniti anul trecut in septembrie))).
Sinzi, nu ti-am gasit subiectul!!! E cel cu Mos Craciun (Efectele incalzirii globale)? Incerc si eu!
Edit: am verificat, nu e asta!! Mai caut!
Nicoleta cand intri in sapt 38???
Anul asta, de cand a inceput, mi-am propus sa recuperez intr-ale cititului si am citit (si recitit) o gramada de carti pana acum! Carti mai grele sau mai usoare! Duminica am inceput si aseara am terminat un romana al Sophiei Kinsiella (Ma dau in vant dupa cumparaturi), si m-a amuzat tare! Acum vreau sa le comand si pe celelalte din serie! Sunt tare usoare si relaxante!
Ruxij, tari pacaleli, ce bine daca prima era adevarata!!! Eu n-am inspiratie, nici n-am pacalit, dar nici n-am fost ieri pacalita!
Cristina22 ti-as trimite soare, daca as avea, dar cam lipseste si pe aici din peisaj!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Vreau si eu, un pic de soare ! La noi, de 2 zile, termometrele n-au urcat mai mult de 4-5 grade C.
katty, ne-ai luat, intr-adevar ! Dar de cati ani sunteti impreuna, de cand ati avut prima intalnire ?
Zic io, prima ! Noi implinim la vara, pe 9 iunie.....17 ani ! Aproape jumatate din viata mea ! Si inca nu ne-am plictisit !
Poza aceea cu dulcineea mea e facuta la Alba Iulia, anul trecut, cand ne-am dus catre Buzias, dar ne-am oprit sa ne intalnim cu Nicole. Mi se pare ca, chiar Nicole i-a facut poza.
Ca tot ati intrebat de ea, e bine, la fel si Julian. Ocupati cu scoala si casa.
Fetelor, ia uitati, cu ce se indeletnicea, aseara, Cristinuca ! Ca tot s-au mai cerut poze, aici !
Sinzi, pisoiul nu-i al nostru, dar tot il iubeste Cristina. E o mare iubitoare de animale.
Nicoleta, o imbratisare si un , va fi bine, ai sa vezi !
O zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina, va doresc !
Noi, bagam o vizita la mama soacra !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

[font=Comic Sans MS][navy]Buna, dragi mamici !
Vreau si eu, un pic de soare ! La noi, de 2 zile, termometrele n-au urcat mai mult de 4-5 grade C.
katty, ne-ai luat, intr-adevar ! Dar de cati ani sunteti impreuna, de cand ati avut prima intalnire ?
Zic io, prima ! Noi implinim la vara, pe 9 iunie.....17 ani ! Aproape jumatate din viata mea ! Si inca nu ne-am plictisit !

Taman ce impliniram 18 ani de la prima intalneala, in februarie 1990, dar ne stiam din 1989 (prieteni comuni), avem o adevarata istorie impreuna!! Ce-am imbatranit!!!
Ce dulci sunt Cristinuca si cu Lili!!! Ati pus cort in casa pentru fete? Simpatica treaba! si fug!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf

Mergi la inceput