Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dragi mamici si pitici, va doresc un weekend minunat !
Nicoleta, va fi totul bine, iti tinem pumnii !
katty , uf, greu va fi cu ora de vara !
Sinzi, sa vezi de acum, ca va fi si mai greu cu trezitul.
In weekend avem noroc, ca doarme mai mult, pt. ca si adoarme mai tarziu, vineri seara si sambata seara.
crig, da, am inscris-o pe Kiki la scoala !
Aida si Emma, suntem alaturi de voi !
Va imbratisez si va pup pe toate ! Am fugit, acasa !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-nu te speria!!! Nu poate fi decat BINE!!Pupici si te asteptam sa intri cat poti de des!!

Sanzi-nuuu, nu s-a depus zapada. Acum avem primavara. O primavara superba.Am stat adineauri in curte, in tricou. E cald la soare!

Katty-daca se da ceasul inainte, macar se va trezi si d-rul Andrei la 7 si nu la 6 am.

Anina- w-e frumos si insorit si voua!!

Mai intru si-n w-e sa vad ce mai faceti!!

Numai bine!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nicoleta multa sanatate .

Bodo a fost azi la psiholog si a iesit ff suparat caci ia pus iar "bulina"neagra(nu are rabdare sa se uite in foaie cat coloreaza,se mai uita si pe pereti),adica a plans atat de mult caci abia am reusit sa-l impac fara sa-i pun"cornitze".
Ochisorul nu-mi pot da seama cu e,dar cred totusi ca-i fac bine picaturile caci aseara mi-a cerut la un moment dat sa-i pun(cred ca-i obosise si vedea in ceata).

Un Wk cat mai placut tuturor fara exceptie.

intregul al mamicilor si piticilor .

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Buna !
Iata-ma si pe mine(cu noaptea-n cap), urmaresc "Dansez pentru tine" si mi-am zis sa va salut !
Cristina22, ce fain, sa stati in maneca scurta, deja !
La noi mai este mult pana acolo !
Chiar citisem ca a nins peste pomii infloriti, la voi. La noi, nici frunze nu au pomii. Abia au inmugurit. Parca am fi de pe alta planeta.
Gabi, sa dea Domnul sa fie bine cu ochisorul lui Bodo, sa-i fie de folos tratamentul !
E buna si reactia asta, decat defel. Asta referitor la bulina neagra.
Si la bulina rosie, cum reactioneaza ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo, psihologul ii da buline negre??? Sau vb metaforic??? Nu mi se pare o idee prea buna...uf...
Ma bucur ca picaturile dau roade!!!!

Nina, si mie imi e dor de pomi infloriti...aici...verde tot anu!!!! Ti se si acreste la un moment dat!!!!
Sa ma uit si eu la dansez pt tine...ca avem si noi cablu (a montat Radu un ap la socrela prin care prindem toate programele tv pe care le prinde si ea...dar Radu urmareste numai meciurile de fotbal si pe mine nu ma prea intereseaza nimic...)

Cristina22, de la ninsoare la tricou?? Hahaha!!! Ce iti e cu vremea asta!!!!! Si la noi a venit caldura...adica vara de-a bine-lea!!! Azi a fost foarte cald!!!! Sotul si David la piscina, eu cu fetele au iesit sa mancam o tarta de zmeura la o terasa!!! Fooooarte buna!!!!!!

Katty, si pe cand incepeti inotul??? Sa ii spui lui Andrei ca David e fooarte incantat si merge cu mare placere!!!
Ce mai face Ana???

Ce mai stiti de
Gabbriela, CorneliaP33, Lucia Mirela, HelleneC, Tamyra, ????

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

wow-tarta cu zmeura...si cu fetele pe terasaaaa......ce vremuri!!!
Io-s robot si functionez asa:servici-acasa-copil-servici-acasa-copil-acasa-supermarket PUNCT!!
Dar, nu ma las!! Fac azi praji cu visine si crema de cioco+rom

Chiar le simt lipsa fetelor:Gabbriela, CorneliaP33, Lucia Mirela, HelleneC, Tamyra.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Dodo, psihologul ii da buline negre??? Sau vb metaforic??? Nu mi se pare o idee prea buna...uf...
Ma bucur ca picaturile dau roade!!!!

Da Sinzi ,psihologul ,asa mi s-e pare si mie dar...Oricum nu avem un psiholog bun din pacate.

Si la bulina rosie, cum reactioneaza ?

Este foarte fericit si o prezinta la toata lumea.

intregul al mamicilor si piticilor .

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

WOW, ce deserturi ati pregatit voi azi, fetelor ! Eu am adaugat doar o frisca light la fructele de la desert, ca sambata e zi cu program de treburi gospodaresti(curatenie, spalat rufe, gatit), in general. iar pe maine m-am gandit la o budinca cu...cioco rasa pe deasupra.
Fetele au fost afara cu rolele, ca e senin si se simte caldura soarelui si la noi. Dar mai avem mult pana la tricou.
Ai vazut emisiunea, Sinzi ? A 2-a zi este in reluare la ora 13, ora RO.
In seara asta urmaresc alta emisiune concurs, la primatv, "Megastar". Se vor canta piese muzicale din filme, azi. Abia astept !
O seara cat mai faina, tuturor !

PS- Am sa anunt cateva fete ca intrebati de ele, sa va scrie cateva randuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Se pare ca nu e chiar asa de grav, eram eu speriata tare... Dar am inceput un tratamentr si sper ca va trece pana nasc, infectiile astea nesuferite din sarcina... Sa imi tineti pumnii sa se rezolve repede.

Numai bine.

Inca nu am net (cu cablu).

Nicoleta 36+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si noua semnatura!

Nicoleta 37+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 21 de zile

Mergi la inceput