Foste si Actuale Aspirante prietene
Raspunsuri - Pagina 13
Fournicutza spune:
fetele , termur de emotie , n-am apiucat sa citesc toate paginile, am un test femina pozitiv!!!!!!11alexa, o sa avem acelasi dpnnnnnnnnnn
claudela spune:
quote:FELICITARI FOURNICUTZA!Sa fie intr-un ceas bun!
Originally posted by Fournicutza
fetele , termur de emotie , n-am apiucat sa citesc toate paginile, am un test femina pozitiv!!!!!!11alexa, o sa avem acelasi dpnnnnnnnnnn

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Alexa.1983 spune:
M-ati emotionat rau de tot.....am fost un pic plecat si cand m-am intors....sa-mi cada ochii...13 pagini????

deci...13 pagini?????
Oana
Monica
Crisa
Baby
Maryb
Pusichet
Claudela
Clauddina
Anaxena
Kitzy
Fournicutza...zi cu testul ala...fa-i poze..
cum era a doua liniutza....ziiiiii TOT !!!!!
Marinik
Bujo

pe toata lumea!!!!!!!!

....
...
TESTELE MELE!!!...
LAURA
+4
Fournicutza spune:
a doua liniuta nu e la fel de colorata ca cea de control , etse roz si este!!fals pozitiv nu exista..
tremur , nu pot sa fac poza. sa va povestesc cum a fost.azi dimineata m-am trezit devrfeme ca a plecat sotul la timisoara.eram tare obosita, am mancat milka pt copii ca sa ma trezesc ca la servici tb sa am mintea limpede,.probabil, de la atata cioco, m-a luat o stare de euforie si am facut un test barza caseta.am stat 2 min langa el, ma vazut ca a ap liniuta de control, si am plecat.ma revenit , nu ma vazut a doua liniuta si m-am dus sa il arunc la gunoi.inainte de a-l arunca, am zis sa arunc o ultima privire(de fapt o ultima speranta) simi s-a parut ca se vede a 2 liniuta slab.am iesti pe balcon si am vazut ca este o a doua liniuta , dar anemica rau de tot.nu m-am entuziasmat, am zis ca il repet la servci, ca sa stau si lnaga el sa vad in cate min se coloreaza.l-am repetat si a ap a 2 liniuta la fel de anemica(mai slab colorata ca a ta alexa).l-am ratat unei colege si a zis ca e slaba liniuta pt ca e pra devreme probabil, asta seara cand m-am intors de la serv, m-am oprit la farmacie si am luta un test femina si unul barza .femina l-am facut acum si are 2 liniute!!barza o sa il fac maine dimineata si mai am un sure check, dar ala probabil pt sambata cand ar tb sa vina.
simpotmele mele :balonare. si dureri pe acolo pe jos , dar slabe.acum ma supara un pic spatele.nu ma dor sanii spre surprinderea mea, pt ca , de obicei inainte de menstruatei ma dureau tot timpul!
cam atat pana acum.
monica_dicut spune:
M-am intors si eu acum. Si ce=mi vad ochii????
v-am gasit tot unde v-am lasat 

Si nici macar nu mai bazaiti 
niciuna pe aici. Si eu care ma gandeam ca nu dorm in noaptea asta la cat o sa scriu pe aici 

Si cand colo voi sunteti care pe la 
care pe la 

DA hai ca va iert ca va 
prea mult.
Multi 
la toata lumea
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
gaby76 spune:
Furnicutza noastra FELICITARI pentru cele doua liniutze!!!
Monicule, am o durere de cap de nu vad pe unde merg!!! Da' ma tin batoasa ca nu vreau sa iau nici o pastila ca nu-mi miroase a bine
...si asa am inghitit o gramada de amoxicilina cu maseaua mea!!! Si
nu mai sunt dureroase asa cum erau de obicei...nu's ce-o fi si sper sa nu ma pacalesc singura...
A, Alexa, ai uitat sa ma pupi...

da' lasa ca te balesc eu 

, iete 

http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august 
oanaiacovita spune:
Gaby hai ca te pup si eu 

Ce s-ai faci Alexei...asa is gravidele mai distrate...![]()
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
marynik spune:
Cat ati putut scrie !!!!
Doamne ce dor mi a fost de voi
Sunt asa de fericita ca va vad pe toate aici 
Pt fetele care au intrebat de mine in ultimul timp , eu nu am mai scris la aspirante pt ca nu mi am mai gasit locul acolo ...
Proiectul bb la mine se pare ca stagneaza , stimularea nici la mine nu a dat roade , si eu ca si Oana am facut hiperstimulare si m am ales cu un mare chist pe ovarul drept
Acum ma rog decat sa nu mai creasca si sa scap de operatie
Maine o sa merg din nou la eco sa vad in ce stadiu este
Cam asta e situatia....am fost cu moralul la pamant si din cauza asta locul meu nu mai era la optimiste
Dar incet incet imi revin eu...
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Alé spune:
Foste, actuale si viitoare aspirante, gravidute, mamici, prietene, sotii, surori, soacre, etc, cu respect va anunt ca acest subiect va deveni din actual si viitor un fost de succes.