Minunatele Scorpiute (54)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
buna minunatelor,
gabi
multam de horoscop
nina2, eu zic ca daca ai vb cu directoarea sa nu-timai faci probleme...doar n-o sa stie femeia de servici daca mai sunt locuri sau nu si ce a vb dir cu tine 
noi suntem iar cu febra si tuse...de data asta la ruxi
si o noapte nedormita la activ
va
pe toate si va doresc un sf de saptamana minunat
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Au fost niste dansuri super faine, nu, Vanina ? ![]()
Monica, ai reusit sa vezi inregistrarile ?
Of, saracuta Ruxi, a luat-o si ea, de la Alex ! Sa dea Domnul, sa nu mai faca febra si insanatosire grabnica !
Gabi, voi ce faceti ? Cum e Bodo ?
La noi e tare frumos afara. Fetele au fost cu rolele, eu ocupata prin casa. Iar acum, fac baie.
La ora 20, voi fi la "Megastar", cu ochii si auzul. ![]()
O seara cat mai faina, va doresc ! 

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
nina, inca nu le-am vazut...sunt super obosita si am o durere ingrozitoare de cap
nu-mi trece cu nimik...de muuult n-am mai avut asa
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Of, Monicuta, nu cunosc remedii pentru durerea de cap ! O fi o migrena rea !
Daca era Mira on line, poate te ajuta ea, cu ceva solutii farmaceutice.
Te pup si-ti transmit din energia mea pozitiva, poate ajuta !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
nina
sa sti ca mi-a disparut asa cum a aparut...am luat un nurofen si-un calciu si vad ca acum ma simt ok...
multam de energia pozitiva cred ca a functionat ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Yuhu....ma bucur , Monicutza !

Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
poftiti la cafa
si o gustarica
30 martie
Nu te mai gandi la unele probleme care te framanta de cateva zile, pentru ca acestea se vor rezolva curand. Fii mai optimsita si mai increzatoare.
Altul![]()
Esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.
Poate sa apara si o invitatie spre seara. In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Nu trebuie sa te grabesti in luarea unei decizii. Este posibil sa fii anuntata ca ai mostenit o suma mare de bani sau ca vei fi promovata.
Monica sper sa-i treaca repede lui Ruxi.
intregul
al minunatelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Eu mi-s in Timisoara, la intalnirea fetelor de acolo, cu gandul si sufletul, la Aida si Emma !
Ana,
, ma vezi ? ![]()
Monicutza, sper ca a trecut de faza critica si e mai bine Ruxi !
Va doresc o duminica cat mai faina !
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
nina
din pacate tot asa suntem(febra si tuse la ruxi) alex e mai bine, doar tuse din cand in cand
gabi
multam de horoscop
va
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Imi pare rau, Monica! ![]()
Mergeti maine la medic ? Ce diagnostic a avut Alex ?
Ruxita, sa-i treaca repede, sa se poata bucura de joaca ! ![]()
Gabi, voi ce faceti ?