Minunatele Scorpiute (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna minunatelor,
gabi multam de horoscop
nina2, eu zic ca daca ai vb cu directoarea sa nu-timai faci probleme...doar n-o sa stie femeia de servici daca mai sunt locuri sau nu si ce a vb dir cu tine
noi suntem iar cu febra si tuse...de data asta la ruxi si o noapte nedormita la activ
va pe toate si va doresc un sf de saptamana minunat

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Au fost niste dansuri super faine, nu, Vanina ?
Monica, ai reusit sa vezi inregistrarile ?
Of, saracuta Ruxi, a luat-o si ea, de la Alex ! Sa dea Domnul, sa nu mai faca febra si insanatosire grabnica !
Gabi, voi ce faceti ? Cum e Bodo ?
La noi e tare frumos afara. Fetele au fost cu rolele, eu ocupata prin casa. Iar acum, fac baie.
La ora 20, voi fi la "Megastar", cu ochii si auzul.
O seara cat mai faina, va doresc !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

nina, inca nu le-am vazut...sunt super obosita si am o durere ingrozitoare de cap nu-mi trece cu nimik...de muuult n-am mai avut asa

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Of, Monicuta, nu cunosc remedii pentru durerea de cap ! O fi o migrena rea !
Daca era Mira on line, poate te ajuta ea, cu ceva solutii farmaceutice.
Te pup si-ti transmit din energia mea pozitiva, poate ajuta !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

nina sa sti ca mi-a disparut asa cum a aparut...am luat un nurofen si-un calciu si vad ca acum ma simt ok...
multam de energia pozitiva cred ca a functionat

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Yuhu....ma bucur , Monicutza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
poftiti la cafa si o gustarica

30 martie

Nu te mai gandi la unele probleme care te framanta de cateva zile, pentru ca acestea se vor rezolva curand. Fii mai optimsita si mai increzatoare.
Altul

Esti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.
Poate sa apara si o invitatie spre seara. In partea a doua a zilei ti se propune o colaborare. Nu trebuie sa te grabesti in luarea unei decizii. Este posibil sa fii anuntata ca ai mostenit o suma mare de bani sau ca vei fi promovata.

Monica sper sa-i treaca repede lui Ruxi.

intregul al minunatelor.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Buna, fete minunate !
Eu mi-s in Timisoara, la intalnirea fetelor de acolo, cu gandul si sufletul, la Aida si Emma !
Ana, , ma vezi ?
Monicutza, sper ca a trecut de faza critica si e mai bine Ruxi !
Va doresc o duminica cat mai faina !

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
nina din pacate tot asa suntem(febra si tuse la ruxi) alex e mai bine, doar tuse din cand in cand
gabi multam de horoscop
va pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Imi pare rau, Monica!
Mergeti maine la medic ? Ce diagnostic a avut Alex ?
Ruxita, sa-i treaca repede, sa se poata bucura de joaca !
Gabi, voi ce faceti ?

Mergi la inceput