Minunatele Scorpiute (54)
Raspunsuri - Pagina 10
vbartan spune:
Buna dimineata...
Tocmai im savurez cafeluta stand putin pe DC.....
Nina sa purtati sanatoase incaltamintele noi..... si eu ar trebui sa cumpar cate ceva dar nu prea gasesc marimea potrivita,,,,
la semnatura gasiti poze noi....
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
poftiti la cafa
si o gustarica
.
Paste fericit!
tuturor celor care-l serbeaza astazi.
Ai multe obligatii penibile, unele sarcini iti sunt neclare sau nu-ti ies din prima. Nervii nu te tin prea grozav si este posibil sa intri in conflict cu colegii.
Hartiile cu care lucrezi o iau razna. Dispozitia amoroasa este marcata, ofertele nu lipsesc, ti se face curte, dar apar tot felul de incurcaturi care amana sau intarzie deznodamantul: intalniri ratate, intarzieri, nepotriviri, mesaje ratacite.
Cum a spus si Adriana la Ct e innourat
.
Bodo este bun ,sta cuminte sa-i pun picaturile in ochi,nu pune manutza sa se stearga deloc.Sunt tare mandra de el
caci ma/ne intelege.I-am promis "Mc"inaite de a merge la Bucuresti si azi vom ajunge
.
intregul
al minunatelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
nina, sa purtati sanatoase pantofiorii si sandalutele
adriana, multumim 
nina2
ce-mi place ca ai redevenit activa ![]()
gabi
multumim de horoscop, ma bucutu ca e cuminte piticul si sta la tratament...asta e f improtant si el stie ![]()

eu sunt suparici...nu-s probleme grave dar pe mine m-au scos nitel de pe linia de plutire si astept sa ma linistesc...ruxandrei i-a curs sange din nas doua nopti la rand...hai prima data am zis ca s-a "scobit" ea in somn...dar deja a doua noapte e prea mult
iar alex continua sa tuseasca de ieri de la piscina de cand a baut suc rece...si acum e pe ragusheala 
sper sa nu fie nimik grav la nici unul...
va
pe toate si va urez o Duminica placuta si Paste fericit! celor ce serbeaza
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Monica multi
-ici ca sa ajungi cat mai repede la linia de plutire.Multa sanatate puiutilor tai,sa-si revina cat mai repede.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
multumesc mult gabi 
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
vbartan spune:
Monica, multa sanatate puiutilor.... si tie iti doresc sa revii pe ape limpezi si linistite din nou cat mai curand 
Noapte buna.....
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/?saved=1" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
va poftesc la cafa
si o gustarica
.
Astazi vei avea o zi frumoasa cu toate ca la serviciu se vor crea mici conflicte. Trebuie sa le eviti si sa-ti vezi de treaba. In dragoste totul merge bine.
Nu este cazul sa te mai gandesti la trecut. Incearca sa te concentrezi asupra prezentului, fa-ti planuri de viitor, fii mai constructiva! Nu ai nimic de pierdut.
Noi azi reincepem recuperarea din plin
.
La Ct e soare,o sa revin.
Va doresc o saptamana plina de bucurii.
intregul
al minunatelor.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Pisicuta spune:
Bine v-am regasit, Minunatele mele Scorpiute! Mi-a fost un dooor nebun de voi!...Sper k si voua de mine! ![]()
Deci, in primul rand, vreau sa incep prin a le ura tuturor celor care duminica au primit Sfanta Lumina, sa aiba parte de zile linistite, pline de sanatate, caldura si iubire alaturi de cei dragi! 

Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Ana68 spune:
Salut dragelor...
Noi am avut o vineri si o sambata destul de ocupate,iar ieri am stat acasa,pur si simplu.
Noutati...n-am sa va spun:toate-s vechi si noi...nici nu am ce sa va spun.
Mie cam somn,poate si timpul nourat de afara e de vina...si e lejer azi,caci colegii mei catolici lipsesc si nu e agitata lumea prin sediu....
Avem si noi poze in concurs,daca aveti placere sa ne votati...
- "Bune prietene",Ana68, cu Luana si Ines, pagina 10, poza 2
- "Descoperim natura", poza Ana68, cu Luana si Ines, pagina 16,poza 9
- "Gherute pictate, poza lui Emma, pagina 1, prima poza
- " Agonie si Extaz", poza Mariei, pagina 3, poza 7
- " April 2007", poza Claudiei, cu Andi, pagina 6, poza 4
- "Clipa de zbor", poza Doris, cu Ines, pagina 11, poza 11
- "Doua priviri", poza Doris, cu Ines si Akos, pagina 17, poza 8
- "PartyDC", poza timisorence, trimisa de Anda, pagina 33, poza 7.
Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pisicuta spune:
...si-acum, sa continuam!
Dodolina, ma bucur din suflet pentru vestile pe care le-am "auzit" despre Bogdaniuciul mic-voinic si ma rog la D-zeu ca dupa cele 6 luni de tratament alopat sa fie rezolvate problemele de la ochisor, fara a mai fi nevoie de musiu-bisturiu! Multumesc si pentru horoscopul zilnic si, k sa te rasplatesc cumva, iaca si de la mine un cadou, care-i valabil pentru toate minunatele de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=gpX97eg-W-k
Mona, vazut poze cu flori printre flori 

si am si votat, ca nu m-am putut abtine! Am sa frunzaresc albumul cu mare atentie si-am sa votez toate pozele minunatelor, ca sa nu supar pe nimeni, caci tot ce-am vazut acolo este foarte frumos si absolut toate pozutele merita votate! In alta ordine de idei, sper ca puiutii tai sa-si revina rapid la "linia de plutire" si treaba cu cursul sangelui din nas sa fie doar ceva pasager, nimic important. Uite, mie-mi mai curge sange cand stau prea mult la soare si caldura. ...Zic si eu!
puiutii!
Anina,
! ce sa zic??? Tu esti o dulce si-o draguta prin definitie! 

Mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut cu cata admiratie imi faceai reclama la pozele cu cipandeii mei din albumul mentionat mai sus! Ma bucur enorm ca si printesei tale i-au iesit analizele foarte bine si sper din tot sufletul ca acesta sa fie inceputul sfarsitului problemelor voastre! Inca o data
pentru aprecieri si cuvintele frumoase!
Si, apropos de incaltaminte, sambata i-am innoit si eu pe ai mei, tot de la Leonardo, cu 3 perechi de pantofi sport (ca abia le-am gasit pe numar care sa le fie buni si sa-mi si placa) si cum trebuia sa mai cumpar un produs, ca sa beneficiez de super-oferta, m-am gratulat si eu cu o poseta, ca suflet sunt si eu!
Nina 2, spun si eu "bine ai revenit!" si sper ca de acum incolo sa semnezi condica zilnic aici, numai cu vesti bune si frumoase!
Georgi, mama, talica ce mai faci??? Cum este vremea pe la Slatina??? ... Pe mine ma bate gandul ca dupa Pastele ortodox, daca ne dau de la lucru liber in Saptamana Luminata, sa le fac la ai mei o vizita ... Dar asta depinde si de cipandei, in ce dispozitie or fi, ca nu se stie niciodata cu ei: se "viruseaza" cand ti-e lumea mai draga!
Mira, Ana, Nina, Lory, Umflatel, si toate celalalte Minunate pe care, din repezeala, nu v-am mai nominalizat!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71