intrerup CIC-pe cine anuntz...

intrerup CIC-pe cine anuntz... | Autor: Raluca

Link direct la acest mesaj

Lucrurile stau asa: dupa 2 luni de CIC m-am intors la sv., am instiintzat angajatorul, primit decizia de reangajare. E suficient sau trebuie sa anuntz eu si primaria ca am intrerupt CIC?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

da, trebuie sa anunti si directia de protectia copilului din primarie (sau unde ai depus tu dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului), ca sa nu iti mai vireze cei 8 mil. ei iti spun ce sa faci mai departe.

succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Trebuie sa mergi la Fortele de munca la parter completezi un formular pt renuntare CIC si la cei 600 lei.La primarie acolo unde ai facut dosarul CIC.completezi alt formular pt stimulent si faci iara un dosar aproximativ cu aceleasi acte pe care le-ai pus in dosarul pt CIC.Deci TU trebuie sa te duci sa instiintezi chestia[:D,Oricum acolo la primarie ai o lista intrega de hartii de adus.Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ai termen 5 zile lucratoare de la reluarea activitatii sa anunti Directia pt. protectia copilului(la ei ai depus initial dosarul pt indemnizatie). In sect.3 au cerut 2 copii certificat nastere copil, 2 copii dupa buletinul mamei si una dupa buletinul tatalui.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

multumesc de info

Mergi la inceput