Preselectie pentru Corul de Copii Radio

Preselectie pentru Corul de Copii Radio | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

ANUNT:
Societatea Romana de Radiodifuziune organizeaza PRESELECTIE pentru Corul de Copii Radio. Sunt asteptati elevi cu varsta intre 8 si 13 ani (fete) si 8 si 10 ani (baieti). Concursul va avea loc duminica, 16 martie a.c., ora 10:00, la sediul Radiodifuziunii din str. General Berthelot nr. 60-64, intrarea Temisana.

Corul de Copii Radio – unul dintre cele mai vechi coruri de radiodifuziune din lume – este locul in care educatia muzicala, disciplina, imaginatia si creativitatea copiilor sunt valorificate in manifestari de inalta performanta artistica, pe scene de concert din tara si strainatate.

Ansamblul, care a primit in 2004 titlul de AMBASADOR Cultural al Uniunii Europene, a sustinut sute de concerte a capella sau vocal-simfonice, sub baghetele celor mai recunoscuti dirijori din tara si strainatate.

Ultimele proiecte ale corului : AMADEUS, MOS CRACIUN.RO, ADIEMUS si STRALUCIRILE APEI au situat ansamblul la granita dintre arte (muzica, teatru si dans). Pentru 2008, Corul de Copii Radio a fost selectionat in randul celor 24 de formatii de elita internationala care vor sustine workshop-uri si vor concerta in cadrul galelor Simpozionului Mondial de Muzica Corala de la Copenhaga - Danemarca, marcand astfel, prima participare romaneasca din istoria evenimentului.

-----------------------------------------------

Ar fi interesant daca merge cineva sa ne spuna pe forum si cum a fost. O scurta recenzie a evenimentului. In asa fel parintii vor si pe viitor la ce sa se astepte de la astfel de preselectii. Pentru recenzie iata cateva intrebari:
- cum a fost organizat evenimentul?
- cat ati avut de asteptat / a fost lume multa?
- camera une de desfasura activitatea era adecvata?
- cum au fost tratati copiii?
- li s-au explicat copiilor ce au de facut si apoi dupa ce au cantat li s-au dat ceva directii de viitor sau pur si simplu... multumesc si atat?
- a meritat sa mergeti ?
- etc.

Stim ca evenimentul este maine (fata de data acestui anunt) dar si noi (desprecopii.com) tocmai am primit mesajul.

Numai bine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am fost eu acum.....18 ani
m-au pus sa cant cateva camntecele, am cantat f bine, mi-au testat apoi vocea cat de jos/sus urca plus urechea(adica la pian imi cantau ceva si eu reproduceam cu vocea.
Atunci era tanti aia zgripturoaica blonda sefa.
La sfarsit, criteriul pt care m-a picat a fost urmatorul:
m-a pus sa-mi scot ochelarii si s-a aratat nemultumita de moaca mea

Dar acum e un alt dirijor, o bomboana de om. Nu stiu cum teseteaza el, cred ca dpdv tehnic e identoca procedura, insa ma indoiesc ca se mai stramba kla fizionomia copilului

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stai ca uit.
Erau multi copii, camera era super ok, ca era studioul alfred alessandrescu, nu cred sa faca preselectia altundeva, pote afla Witchie.
nu cred ca se primesc indicatii de viitor, ca nu e asta scopul preselectiei, dar daca i face dirijorul (preselectia) ub mod sigur va fi o experienta pozitiva. De fapt si cu scorpia a fost pana in momentul in care m-a facut sa ma simt muma padurii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzushk spune:

referitor la mica recenzie pe care o cereti.

multi copii nu au cum sa participe, adica de ordinul sutelor sau miilor cum se intampla in cazul preselectiilor pt a fi vedeta in cine stie ce formatie rasunatoare gen ASIA sau mai stiu eu care. pt ca lumea alege televizorul peste adevarata cultura, din pacate.
cat despre locatie si "camera" unde se desfasoara activitatea, asa cum zice numele, este vorba despre Corul de Copii al Radiodifuziunii Romane, iar studiourile acestei institutii sunt facute special pt repetitii si inregistrari ale orchestrelor si corurilor proprii si nu numai.

cat despre cor, este unul dintre cele mia bune ansambluri de acest gen din tara. iar recomandarile sale din afara, cel putin, sunt dintre cele mai bune.

cat despre atitudine, no pb. copiii vor fi tratati f bine, asa cum este si normal. i should know, o sa fiu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

si eu am fost, acum 19 ani, lume muuulta, stat la coada muult pan am apucat sa intru, m-au pus sa cant ceva si apoi mi-au verificat auzul si ritmul, am fost admisa si apoi au urmat cei mai frumosi 12 ani din viata mea. merita sa mergeti, e o experienta total deosebita, sigur imi voi duce copiii acolo (se pare ca deja m-au mostenit la capitolul talent muzical)

Mergi la inceput