Cafea cu aroma de femei *78*
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
Nashico bine ai venit in cafenea. Este loc sigur si te asteptam la postari. Emma inca dormiteaza la ora asta , probabil si de la vreme , iar Jane hamsterita este acum "Pishcotzel" ![]()
ramy ale tineretii valuri ... dar husbantu e departe acum , iar matza nu mai doarme la pranz ![]()
Dodo sigur ca o sa ne mai vedem. Imi pare rau ca nu a fost mai mult timp .... data care vine poate poate.
O zi usoara la toata lumea
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
alic spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Aida cand eram ...tanara...eu si sotul meu ziceam ca pe ploaie macaneasca....tre sa te bucuri de ea...doi nerozi
Buna dimineata si o zi buna la toate!
Pupici la pruncii vostrii si sanatate la toti va
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Ramy
....ce diplomata ai fost in exprimare!!! stai ca zic eu mai direct si mai adaug o varianta: "vremea ploioasa e buna de facut copchii si/sau de numarat bani"fiecare cu ce poate, eu deocamdata numar bani si nici aia nu-s prea multi...
ALICe

eu
alic spune:
Aida, pari sa ai un tonus bun si ma bucur pentru asta; pana la urma poate ai sa poti sa spui si tu "cineva acolo sus ma iubeste"...
Aida &
Ema mica
ALICe

eu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by alic
Aida, pari sa ai un tonus bun si ma bucur pentru asta; pana la urma poate ai sa poti sa spui si tu "cineva acolo sus ma iubeste"...Aida &
Ema mica
ALICe
eu
mda...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
ramyteo spune:
Ei mei fete nu am vrut sa zic pe direct, la noi cu numaratul banilor...Dodo stie ca avem furceri
....da copchii se prind iute la noi si stam cuminti
ca-i post![]()
Aida lasa mei ca ajungeti voi acasa si apoi nu tre sa doarma fata de amiaz ,noaptea nu se poate
? Sau tineti post
Pup matza
Stiu, stiu sunt naloada asa cum ma facut ficamea![]()
Dodo pup pui [pui]Fete va
pe toate
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Haideti dragelor la cafa
de dupa amiaza
.
Ramy vezi sa nu faci bataturi de la intorsul banilor cu furca
.
Nasha pungasha esti bine venita in cafene;
intregul
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Dodo ---
Cred ca m-am obisnuit
cu intorsul banilor cu furca
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
principe spune:
neata fetili!
o cafea beau si eu pin' adoarme copiloiu'.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
wonderful spune:
Nu dati cu pietre...prea mari.N-am prea avut timp,acuma am ajuns si eu acasa.Ma ....aia de la scoala pe toate partile!
Ce mai stiti de Bellutza?