Si 2008... un an indoliat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si acum Sabin Balasa. Se anunta un an indoliat...

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Si acum Sabin Balasa. Se anunta un an indoliat...

da, asa se pare ... Din pacate... Dumnezeu sa-l ierte!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Incet,incet ni se cam duc valorile...pacatDUMNEZEU SA II IERTE!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

s-a stins si Monica Lovinescu, jurnalist Europa Libera si critic literar, fiica lui Eugen Lovinescu.
www.antena3.ro/A-murit-criticul-literar-Monica-Lovinescu_clt_48240_ext.html" target="_blank">Info
Dumnezeu sa o ierte!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Sper sa nu ma intelegeti gresit...si STIU ca intentiile voastre sunt foarte bune, dar... numaratoarea asta de pe prima pagina arata sinistru. E un fel de "care mai doreste, care mai pofteste" sa intre in acest batalion al mortii. Poate ar trebui sa gasim alta formula pentru a ne arata regretul si respectul pentru un om, pentru niste oameni care ne-au marcat vietile, decat sa tinem o simpla contabilitate funebra. Nu ca un subiect individual in care 99.99 la suta din mesaje consta in "D-zeu sa-l/s-o ierte" ar fi mai valoros... Poate daca am arata in ce fel omul respectiv ne-a imbogatit viata am face ceva mai respectuos.
Uite, eu de exemplu am uitat vocea Monicai Lovinescu. Are cineva o inregistrare cu ea de pe vremea Europei Libere?

Iertati interventia, dar imi statea pe suflet de multa vreme...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Iertati interventia, dar imi statea pe suflet de multa vreme...

Nu-i nimic. Fiecare are dreptul la opinie.
Dar ai si o solutie salvatoare? Ca momentan nu-mi trece nimic prin cap.
Ideea era ca acele subiecte cu "Dumnezeu sa-l/sa o ierte!", oricum se pierd in timp... Poate macar "adunand" aceste nume aici, ne mai revin uneori in memorie.

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Si daca tot veni vorba, astazi s-a stins la Iasi si poetul ADI CUSIN. Probabil putini sunt cei care au auzit de el.

"Sa pot opri un om pe drum asa:
- Poftim, acesta este plînsul meu…
Iar el l-ar cerceta, l-ar asculta,
Pamîntul lui din piept s-ar face greu,
Poate ca mîinile l-ar încurca,
Si eu…

Dar toate aluneca, uite!
Geamuri cu sclipete scurte se-nchid.
Un copil fuge si trage
o linie lunga pe zid."

(Adi Cusin, A fi, Editura tineretului, 1968)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Multumesc ca ai inteles ce am vrut sa spun. Frumoase versuri. Nu, nu-l cunosteam pe Adi Cusin, dar acum stiu ceva despre el datorita tie. Omul trece, poezia ramane.

Mergi la inceput

www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-2880488-poetul-cezar-ivanescu-murit.htm" target="_blank">Astazi a decedat poetul Cezar Ivanescu
www.mediafax.ro/cultura-media/poetul-cezar-ivanescu-a-incetat-din-viata.html?1706 2584332" target="_blank">Mai multe informatii despre Cezar Ivanescu
Portret Cezar Ivanescu

Mergi la inceput