FIV 168
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
Oana, chistul ti-l punctioneza odata cu punctia foliculilor, deci nicio problema. Cum zicea si dr. ca daca nu era chistul putea sa fie un folicul sau doi in locul lui pe ovar.
Cate zile de stimulare mai faci?
Luca, bafta maine la punctie
medamaya1 spune:
Luca, bafta miine la punctie
Fetele la cit timp dupa ce iei AC vine CM?eu am luat ultima zii vineri si inca nimic.
LucaLuca spune:
Oana, folicul de 17 mm dupa doar cinci zile de stimulare? 17 mm e deja matur, eu nu ma pricep prea tare dar mi se pare foarte repede, dar tu ai un protocol diferit, probabil stimularea e mai scurta. Ai mei la perioada respectiva aveau maxim 9 mm, s-au copt incet. Joia trecuta aveam si eu unul de 18 mm si initial m-am bucurat cand am auzit ca e asa grasan, dar sotul meu mi-a zis ca exista riscul de supramaturare, adica pana la declansare/punctie sa se ofileasca, sarmanul. De chist, cum au zis si doctoreasa si Moni, nu iti face mari probleme, nu face decat sa ocupe spatiu. Nefiind insa minuscul, banuiesc ca e mai vechi, ar fi trebuit sa ti-l vada la controalele preliminare. Multa bafta!
oanademunck spune:
Moni mercic mercic si iar mecic de raspuns, ma bucur sa stiu ca il pot punctiona pe nenea chistul.
Cum spuneam sunt in ziua 6 de stimulare insa la mine nus e stie cat mai fac pt ca sunt in grup de studiu si in cazul meu vor incerca o schema noua, astfel incat in mod normal de azi trebuie sa incep PREGNYL 200 in lucul Puregonului 200 (se cheama pregnyl contra puregon in stimulare) plus orgalutran dimineatza. Se trece pe schema asta in momentul in care am 6 foliculi mai mari de 12 mm si E2>600ng/l(nu stiu ce isneamna). E mizerie mare pt ca pregnylul asta trebuie doza exacta si fac deplaarea la spital (fatza de puregonpenul meu cu care ma imprietenisem..)Sa vedem ce va fi oricum foliculi sunt (am vazut eu pe ecran pt ca aici politica spitalului este de a nu ne spune pt a evita stresul generat de calcule, dar am vazut pe ecran si am mai si auzit cand ii dicta asistentei hehe)
va pupic pe toate DAR mai ales pe fetele in focuri!!!
whisk
Dariela spune:
Elenada,Mihaele - Nu va pierdeti speranta fetelor! Minuni au loc cand ne asteptam mai putin. Ma
sa veniti maine cu vesti bune!
LucaLuca - Punctie usoara si foliculasi babani! 
Kineta - De maine intri in linie dreapta!Doamne ajuta sa raspunda bine organismul la stimulare!
KoraPop - Mai ai putin si incepi! 
L-arginina ai comandat-o pe net sau ai cumparat-o de la Plafar? Se ia din prima zi a CM-ului?
[]
dariela
Moniland spune:
quote:
Originally posted by oanademunck
E2>600ng/l(nu stiu ce inseamna)
E vorba de estradiol. Acesta trebuie sa creasca si la sfarsitul stimularii sa-i revina fiecarui ovocit 300-400 pgr.
Blanche25 spune:
Fetelor care ati facut laparoscopie: Am aproape o luna de la operatie si inca sunt balonata, parca sunt in 5 luni. Nu ma doare nimic, insa am burta. VOi ce credeti? Oare cat trebuie sa mai fie asa?
Multumesc!
mihaele spune:
Fetelor acum satu si ma intreb de ce mi sa intamplat mie asa .Sa fie oare de chsturile pe cate le-am facut pe perioada stimulari dupa punctie mi-a zis ca am o groaza de chisturi si ia spus sotului meu ca in 2 saptamani dispar .Bine ca acum stau si ma gandesc ce o fi facut sa nu fie bine nu mai Dumnezeu stie
Blanche25 spune:
Offf Miha, eu inca sper si imi doresc din suflet sa fie acolo la burtica cel putin un bebelas. Nu poti face Bhcg-ul aziż? Macar as vezi cum e valoarea, asa sa stai in suspans e tare greu..
elenada spune:
of mihaela si eu m-am intrebat ce e bine sa faci si ce nu e bine.
cred ca totul e de soarta.
ce ma enerveaza cel ami rau e ca nici doctorii nu au nici o explicatie
dai o caruta de bani si degeaba
pana la urma tot la mana lui Dumnezeu suntem.
Am auzit de femei care dupa transfer s-au dat jos de pe masa sia u plecat acasa si au ramas insarcinate.
e o loterie si fiv-ul asta depinde de noroc
Asa ca nu stiu daca ai sa gasesti vreun raspuns la intrebarea ce nu a functionat sau ce nu a mers bine.
Daca il gasesti totusi sa imi zici si mie.
Dar in nici un caz nu te invinovati pur si simplu nu a fost sa fie.
elena