Zile libere Paste Catolic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

In Canada ai liber de Pastele Catolic si faci ce crezi tu de cuviinta pt sarbatorile religioase ce apartin de religia ta. La cite religii sint aici ar fii foarte complicat sa dea liber fiecaruia dupa religie. Evident iti poti lua zile de concediu pt aceste sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt in vacanta de pastele catolic desi sunt ortodoxa. Acum 2 ani si acum un an nu m-a interesat aspectul acesta pentru ca au fost la aceeasi data sau o saptamana diferenta si eu am plecat in vacanta in Ro. Dar de mers la servici am vazut ca nu prea se pune problema asa, planificarile sunt facute la modul ca este vacanta in toata tara, gradinitele s-au inchis de miercuri, biblioteca de marti , magazinele s-au inchis miercuri mai devreme. Intr-un cuvant nu te obliga sa serbezi pastele odata cu ei dar practic nici nu poti sa mergi la servici de vreme ce ai copii acasa . O sa ma interesez si eu saptamana viitoare daca de pastele ortodox se da o zi liber dar tare ma indoiesc.
Deci aici sunt 3 zile libere joi, vineri si luni dar institutiile publice si multe firme private lucreaza miercuri pana la pranz decat dar este o derogare de la lege. A, si am incercat marti sa sun la politie sa intreb ceva si evident ca nu mai lucra nimeni. Se si simte ca-i pustiu prin oras, multi au plecat o saptamana undeva la soare.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput