sindrom intestin iritabil

sindrom intestin iritabil | Autor: ceraseluta

Link direct la acest mesaj

Cati dintre noi oare se confrunta cu acest sindrom si cati dintre noi oare ai acorda atentia cuvenita? Eu una simt ca nu mai am putere sa ma lupt cu disconfortul acesta.Ma apuca efectiv depresia de cum deschid ochii dimineata,cand realizez ca nici un fel de medicatie nu ma ajuta si eu sunt acelas balon umblator,si nimic nu ma mai cuprinde din cauza balonarii.Apoi urmeaza stresul "evacuarii" cu crampele aferente si in sfarsit lungi sesiuni de flatulenta.Ma scarpin in crestetul capului si ma intreb,oare ce voi mai putea manca azi,cand am ajuns,pana si un pufulete sa ma faca sa ma simt de parca am mancat un porc la protap.Nu mai stiu ce medicamante sa mai iau,nu mai stiu ce stil de viata sa-mi aplic,nu mai simt nici o bucurie a vietii,nu mai pot imbraca hainele mele preferate,nu pot sa ies sa mananc in oras pentru ca nu as mai putea sa ma ridic de la masa.Spasmomen,espumisan,zymogen,nu ma mai ajuta deloc,desi urmez acest tratament de mai bine de o luna.Nu pot manca fructe si legume proaspete,nu pot bea lapte,practic nu mai stiu ce sa mai mananc.Traiesc cu covrigi si paine prajita,iau in greutate vazand cu ochii,pentru ca din cauza balonarii nici sport nu mai pot sa practic.Am facut tot felul de teste clinice si nu mi s-a descoperit nimic care sa denote vreo boala.Mentionez ca orice soc emotional,imi provoaca crampe stomacale si iminenta,apoi vizita la toaleta.
Va rog,poate cineva s-a confruntat cu asa ceva,a aplicat poate metode neconventionale de tratament,sau medicina alternativa ,acum se simte bine si poate sa impartaseasca reusita succesului.Eu una innebunesc lent si irecuperabil

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Nu am o solutie pt tine din pacate, am intrat doar sa te salut pt ca nu te-am vazut demult pe aici. Mi-a parut bine sa iti vad numele.
Si eu am un fel de colon iritabil, dar nu se manifesta asa de rau, am facut tratament si cu antibiotic dar nu mai stiu ce, era cel care se da si pt helicobacter pilori. Analiza asta ai facut-o?
Multa sanatate iti doresc!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cela, ceva probleme asemanatoare a avut si cumnatul meu din Germania acum un an. A facut multe investigatii, inclusiv endoscopie si colonoscopie si nu i-au descoperit nimic. In final, dupa ce slabise bietul om si era si cu nervii la pamant, a avut un medic ideea sa testeze reactia la lactoza..si acolo era problema, avea intoleranta la lactoza... la 30 de ani... toata treaba s-a declansat dupa o perioada mai stresanta. De atunci sora mea saraca verifica toate inscriptionarile de pe ambalaje, gateste special pentru el.... important este ca nu a mai avut probleme.

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput