Ingeras!

Si eu astept un ingeras in viata mea, sper sa se intample cat mai repede.... fac 30 de ani cat de curand si eu speram ca la varsta asta sa am deja un bebe dar s-a intamplat sa am ceva probleme... am facut o conizatie acum 2 saptamani si mai am de asteptat inca 4 pana pot incepe iar
... si sa vedem de cand pot ramane insarcinata... am inteles ca trebuie sa se refaca colul si dureaza ceva timp...3-6 luni depinde de organismul fiecarei femei? Cine a mai trecut prin asa ceva va rog sa-mi scrieti... anul trecut am facut o rezectie... si vad ca rana a reaparut si a trebuit acum sa fac conizatie... sunt destul de confuza... caci nu stiu de ce mi s-a intamplat asa ceva... nu am facut avort si nu am copii... acum astept rezultatul de la biopsie sa vad cum iese... la PAP mi-a iesit C II si inflamatie.
Sanatate la toate burticile !
"Nu lasa pe maine ce poti face azi!"
Raspunsuri
silvy24 spune:
gianina eu nu am facut conizatie dar am fost pe punctul de a o face. Doctorita care ma sfatuia sa o fac mi-a spus ca dupa conizatie este recomandat sa nu ramai gravida timp de 6 luni de zile. Mi-a spus ca in aceste 6 luni colul se reface si devine practic la fel de intreg ca inainte de conizatie. Chiar si asa, se poate ca dupa ce ramai gravida sa ai nevoie de serclaj. Asta nu ar fi o problema deoarece serclajul este facut si de foarte multe fete care nu au facut conizatie.
A...si doctorita mi-a mai spus ca a avut o pacienta care a ramas gravida la o luna dupa conizatie. A facut serclaj si nu a avut probleme cu sarcina.
Silvy.
Gianina21 spune:
quote:
Originally posted by silvy24
gianina eu nu am facut conizatie dar am fost pe punctul de a o face. Doctorita care ma sfatuia sa o fac mi-a spus ca dupa conizatie este recomandat sa nu ramai gravida timp de 6 luni de zile. Mi-a spus ca in aceste 6 luni colul se reface si devine practic la fel de intreg ca inainte de conizatie. Chiar si asa, se poate ca dupa ce ramai gravida sa ai nevoie de serclaj. Asta nu ar fi o problema deoarece serclajul este facut si de foarte multe fete care nu au facut conizatie.
A...si doctorita mi-a mai spus ca a avut o pacienta care a ramas gravida la o luna dupa conizatie. A facut serclaj si nu a avut probleme cu sarcina.
Silvy.
Silvy iti multumesc ca mi-ai scris, ma ajuta mult sa trec peste acea "conizatie" faptul ca stiu ca au mai trecut prin asa ceva si alte femei sau ca primesc un sfat ! Miercuri merg din nou la control si o sa intreb dr. mea de cand pot incepe
caci acum stiu ca am pauza 6 saptamani... sper ca si tu esti bine !Sanatate multa si pupici!

mocutza spune:
Am facut conizatie si am ramas insarcinata la 3 luni dupa, iar acum am 5 luni de sarcina fara cerclaj..si in continuare colul este inchis si suficient de lung.
Asadar se poate ....si depinde f mult de propriul corp.
NUMAI BINE!@@
Gianina21 spune:
quote:
Originally posted by mocutza
Am facut conizatie si am ramas insarcinata la 3 luni dupa, iar acum am 5 luni de sarcina fara cerclaj..si in continuare colul este inchis si suficient de lung.
NUMAI BINE!@@
Bravo! Ma bucur mult pentru tine si pt toate gravidutele, eu iubesc mult de tot copiii si poate da D-zeu sa am si eu un bebe cat de curand!
Multa sanatate si nastere usoara!
, 
Gianina21 spune:
quote:
Originally posted by mocutza
NUMAI BINE!@@
Buna mocutza! Cum te mai simti, sper ca esti bine si tu si bebe, ce ai?baiat sau fetita? poti sa-mi zici si mie la ce medic mergi si vrei sa nasti?... eu inca nu am facut 6 saptamani de la conizatie...mai am si eu putin...si apoi ne punem pe treaba...
!Am o prietena care acum este in 7 luni si o saptamana si e f bine...insa ea nu a avut probleme ca mine...
Multa sanatate si nastere usoara!!!