hernie de disc
Buna ziua tuturor
vreau sa salut toate mamicile din acest forum. eu inca nu fac parte din "clubul" vostru desi imi doresc enorm. am 30 de ani, de un an incerc sa raman insarcinata si in schimb acum o luna m-am operat de urgenta de hernie de disc L4-L5, cu paralizie pe piciorul drept. sunt in medical acum, desi merg si la servici cate o ora doua. se pare ca asta mi-a cam pus capac!! la doua saptamani dupa operatie am fost la servici si am stat vreo patru ore in picioare. si de atunci mici excese care se pare ca ma duc pa acelasi drum: o noua hernie. "lumea" spune ca nu ar trebui sa imi fac griji... insa simt ca ceva nu e in regula. am dureri de mijloc (nu f mari), intepaturi pe picior, uneori si dureri. sunt speriata si cred ca usor o iau razna. nu vreau sa imi plang de mila, fiecare are probleme lui, insa daca ma puteti ajuta cu cateva informatii despre evolutia dupa aceasta operatie. sunt ingrozita de faptul ca voi ajunge iar la operatie!!
va multumesc din suflet!
Raspunsuri
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de free_aurora
Buna ziua tuturor
vreau sa salut toate mamicile din acest forum. eu inca nu fac parte din "clubul" vostru desi imi doresc enorm. am 30 de ani, de un an incerc sa raman insarcinata si in schimb acum o luna m-am operat de urgenta de hernie de disc L4-L5, cu paralizie pe piciorul drept. sunt in medical acum, desi merg si la servici cate o ora doua. se pare ca asta mi-a cam pus capac!! la doua saptamani dupa operatie am fost la servici si am stat vreo patru ore in picioare. si de atunci mici excese care se pare ca ma duc pa acelasi drum: o noua hernie. "lumea" spune ca nu ar trebui sa imi fac griji... insa simt ca ceva nu e in regula. am dureri de mijloc (nu f mari), intepaturi pe picior, uneori si dureri. sunt speriata si cred ca usor o iau razna. nu vreau sa imi plang de mila, fiecare are probleme lui, insa daca ma puteti ajuta cu cateva informatii despre evolutia dupa aceasta operatie. sunt ingrozita de faptul ca voi ajunge iar la operatie!!
va multumesc din suflet!
Aurora
Verisoara mea a fost operata in martie si dr. i-a spus atunci ca cel putin 3 luni va sta in concediu medical, fara sa faca eforturi. Asa ca ai grija, sanatatea e mai importanta decat locul de munca.
Criss si Alex (11.05.2003)
XIO spune:
Trebuie sa mergi la un centru de recuperare .
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
mychydutza spune:
am o prietena care s-a operat de hernie de disc dupa ce a nascut. a avut o perioada de refacere dupa operatie dar acum se simte bine. sananate multa!
*mihaela*
szivarvany spune:
Trebuie sa te menajezi !!!
Eu am hernie diagnosticata prin RMN, insa nicio durere de spate sau radiatii, pt k am mare grija si respect sfatul medicilor.
Mai bine previi o noua problema !!!
Offf, imi pare rau k ai dureri, ar trebui sa urmezi poate fizioterapie, insa nu te lasa asa si neaparat, repet, ai grija de tine !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
free_aurora spune:
va multumesc pentru mesaje si promptitudine. ma straduiesc sa stau cuminte, insa e greu. cred ca voi mai face un rmn ca sa ma linistesc. sper din tot sufletul ca anul viitor sa pot intra si eu in clubul vostru de mamici. dr mi-a spus ca nu ar fi pb, insa nu cred ca va fi prea usor.
multam fain inca o data si multa bafta!
Ramona J spune:
Aurora, eu am hernie la doua discuri si am nascut doi copii. Mi-e si groaza sa intru la subiectele astea, ma gindesc ce ma asteapta...
In legatura cu statul in picioare... cred ca e mult si pentru o persoana fara probleme sa stea asa ore in sir. Ai grija, menajeaza-te si mergi la un control.
The best thing you can do for your children is to love your wife.