hemoroid problema
Nasterea primului copil mi-a cauzat aparitia unui hemoroid care nu m-a deranjat in mod semnificativ. De cateva zile insa am constatat ca s-a marit (e cat o aluna), s-a intarit si e f dureros, in special la pozitia sezand. La scaun nu ma deranjeaza, poate pt ca e extern.
As dori sa stiu daca in afara de administrarea de hemorzon supozitor ma mai pot ajuta si cu altceva. Exista vreo metoda ca sa scap definitiv de el si evenual sa nu fie o procedura dureroasa (cum am auzit despre cauterizare?).
Multumesc in avans.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani
Raspunsuri
mychydutza spune:
si mie mi-a aparut un snop de hemoroizi dupa nastere. apar si dispar. cateodata sunt durerosi cateodata nu. eu ma mai dau cu miere de albine. face fff bine. am dat si cu CARPICON, parca asa ii zicea. se pot si ligatura, dar e destul de dureros. mai bine incerci cu unguente.
b]*mihaela*[/b]
ingridnen spune:
si eu mai am probleme din cand in cand, pe mine m-a ajutat mult un unguent de la Plafar pentru hemoroizi... uite ca nu mai stiu cum se numeste... chiar a avut efect. Ma uit acasa si iti spun
Ingrid si Cristi 5 ani
lbelciug spune:
Fetele, am incercat deja cu unguiente si nu au avut efecte.Voi incerca si cu supozitor hermozon, desi "aluna" este externa, nu interna. Oare sunt sanse sa se retraga? Altfel nu cred ca va disparea disconfortul.
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani
ceraseluta spune:
Incearca PROCTOLOG,unguent si bai de sezut cu MARUL LUPULUI.Din pacate--pentru ca am studiat mult problema--,eu insami suferind de tromboflebita hemoroidala din anii studentiei( pe fondul unei constipatii cronice),in afara de chirurgie,nu prea poti scapa de el.Chiar daca ameliorezi acum problema,nu vei avea garantia ca nu se va mai intampla un nou puseu dureros data viitoare ( stres,constipatie,mancaruri picante,statul mult in sezut).Eu aplic defiecare data tratamentul de mai sus cu succes.
Sanatate
szivarvany spune:
Eu am luat si supozitoare, de la plafar, expre pt asa ceva. Foarte bune.
Multa sanatate iti doresc si sa treaca buba !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
lbelciug spune:
Sarumana, va voi urma sfaturile negresit!
Poze din FEB-MAR
Matei la 3 ani
magdanaty spune:
am avut si eu aceasta problema deranjanta,dar si fetita mea de 7ani.Am incercat cu MIPROSEPT supozitoare cu propolis si sunt f bune.Se gasesc la plafar.
yo_myky spune:
Si eu am asemenea probleme de cand am nascut fetita,dar cam de 2 ori pe an i-au pasile,,detralex,,(10 zile)si sincer chiar ma simt bine....doctorita de familie m-i le-a recomandat
gabriella1 spune:
fierbe taratze ,apoi fara s-o strecori pune-o intr-un lighenas.Aseaza-te cu fundul in apa aia,sa nu fie nici prea fierbinte,nici prea rece , si stai cam 20 min.Incearca asat cam de 2 ori/zi.La mine a dat randament .Evita condimentele cateva zile.
Multa sanatate !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
kariguld spune:
nu stiu daca mai citesti pe aici, dar... e bine sa eviti consumul de carne de porc, condimentele le poti scoate definitiv, consuma fructe care ajuta digestia, (pere, mere, portocale, prune) iar cand apare "buba" poti sa folosesti cu succes iaurtul simplu. pui pe o buleta de vata iaurt, (din cel mai simplu de de magazin)si te dai local de cate ori pe zi poti.
am citit despre iaurt, intr-o revista.
Kari