infectiile urinare cu e.coli
de ceva timp am fost diagnosticata cu infectie urinara cu e.coli,care bineinteles recidiveaza, si am citit despre un vaccin minune si anume bacteriofag anti e.coli. problema e ca in romania nu se mai fabrica de opt ani pt ca statul nu a mai finantat Institutul Cantacuzino pt achizitionarea aparaturii necesare fabricarii(tipic romanesc].Va rog foarte frumos, orice persoana care imi poate da informatii despre cum pot face rost de el(nu conteaza pretul) sa imi scrie la adresa de mail alina_bozga@yahoo.com. Am inteles ca in Europa se mai fabrica in Italia, Germania si Anglia dar nu stiu sub ce denumire. Am pe cine sa rog de exemplu sa mi/l achizitioneze dar nu stiu denumirea sub care se produce, chiar si acest lucru m-ar ajuta. Multumesc anticipat
Raspunsuri
simonadinca spune:
Foarte interesant ce spui! Anul trecut am primit de la Cantacuzino un vaccin pentru e.coli... dar nu pot sa dau f. exact tipul...Ai pe cineva acolo? Poate asa se schimba situatia...
Norica si Simona
18daiana spune:
multumesc pentru mesaj.totusi mi s-a spus de la cluj ca desi bun vaccinul scade imunitatea(ma refer la bacteriofag anti e.coli.)mi s-a recomandat Uro-vaxom unul nou aparut pe piata. desi cam scump sper sa merite efortul statisticile si parerile sunt in general favorabile in ceea ce il priveste, asa ca am inceput tratamentul cu el, si doamne ajuta sa mearga bine.va pup fetelor si astept mesaje in continoare.
Omul propune DUMNEZEU dispune! Doamne ajuta!
giulia71 spune:
Buna,
Sunt veterana in infectiile urinare cu E. Coli si stiu cat de nesuferite sunt.
Am avut pe putin vreo 10 internari la Spitalul de Nefrologie Carol Davila din Bucuresti pentru acest E coli.
Intr-un final medicul meu i-a dat de cap:))
In primul rand mi-a intarit organismul cu produsele Thianshi-mai exact Cordiceps.
Am facut cura de antibiotice "a la carte" dupa care mi-a dat Urinal de la walmark impotriva aparitiei infectiei.
De atunci si sunt ceva ani buni, nu am mai avut probleme, foarte rar cate o jena usoara si imediat am luat urinal doza de atac 6/zi.
Sper sa iti ajute sfatul meu!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
Pisicutzika spune:
buna fetelor...
am si eu o mare problema cu infectia urinara...
am facut 4 tratamente pana acum... cu diferite antibiotice...si ovule pe langa date de doc ginecolog...
am o mica pietricica la rinichiul drept si putin mal la ambii(rinichi)...
am facut o antibiograma care mi-a iesit pozitiva.. mi s-a dat tratament , dar nici un rezultat...pe parcursul tratamentelor totul este super bine , dupa ce le termin ...incepe calvarul
am refacut din nou antibiograma..si a iesit ok...adica cat de cat.. si am fost la urolog , care mi-a dat Uro-Vaxom pentru imunitate...
il folosesc doar de 10 zile ..si sincer inca nici un efect asupra vezicii mele :(
voi ce ati facut ca sa scapati de aceasta infectie ?
scostin80 spune:
Salut,
Sotia mea a folosit Uro Vaxom in ultimele luni de sarcina la recomandarea ginecoloagei si a dat rezultate.Sper sa mearga foarte bine si la voi!
Sanatate multa la toata lumea!